reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kochane patrzcie co zakupiłam tutaj na forum;)

Załączniki

• Obraz 003..jpg
    Obraz 003..jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 48
paula-ja tak od 22tyg mam codziennie od 3 do ok10 dziennie okropnie tego nie lubie bo nie są zbyt miłe cały brzuch się napina i chce się siku i tak ciągnie trwa krótko koło30 sekund.

no ja mam tak samo od kulku dni, to prawda nic przyjemnego te skurcze, a jak sobie pomysle ze te porodowe sa o wiele silniejsze to strach sie bac:)))

kpi-zdrowiej szybciutko bo to nic miłego!
anecznik-o ja też mam ochote na zimne piwko;-)ostatnio zakupiłam sobie bezalkoholowe całkiem dobre chyba pierwszy raz je piłam bo zawsze twierdziłam że szkoda kasy na bezalkoholowe lepiej sobie walnąć normalne:-p
Ale cisza chyba się wekend zaczyna i produkcja postów ustaje.

Czyżbyś mówiła o Lechu free ?? Faktycznie dobrze schłodzone smakuje nawet jak zwykłe piwko :-) a ilość alkoholu w nim jest minimalna pewnie w niektórych potrawach jest większa :-D Ciemno jest i zimno ale chyba skocze zaraz do supermarketu po jedno :-D

Dziewczyna czy którejś z Was lekarz przepisał może Urosept (ja to dostałam w związku z pojawieniem się leukocytów w moczu) są to ziołowe tabletki moczopędne. Niby lekarz je przepisał ale na ulotce jest napisane że ze względu na brak danych nie zaleca się ich zażywania w czasie ciąży i już sama nie wiem co robić. Mam też brać witaminę C i więcej pić więc może to starczy.

Czyżbyś mówiła o Lechu free ?? Faktycznie dobrze schłodzone smakuje nawet jak zwykłe piwko :-) a ilość alkoholu w nim jest minimalna pewnie w niektórych potrawach jest większa :-D Ciemno jest i zimno ale chyba skocze zaraz do supermarketu po jedno :-D

Dziewczyna czy którejś z Was lekarz przepisał może Urosept (ja to dostałam w związku z pojawieniem się leukocytów w moczu) są to ziołowe tabletki moczopędne. Niby lekarz je przepisał ale na ulotce jest napisane że ze względu na brak danych nie zaleca się ich zażywania w czasie ciąży i już sama nie wiem co robić. Mam też brać witaminę C i więcej pić więc może to starczy.
Nie wiem ale ja jakos nie moge sie przekonać do tych piw bezalkoholowych:)Jak urodzę to zaszaleję;)

Właśnie spojrzałam na rozpakowane marcówki, pierwszy maluch przyszedł na świat w 29 tygodniu :szok: :szok: czyli jak u mnie to teoretycznie za tydzień, odpukać w niemalowane.
Mam nadzieję że nasze maluchy nie będą się tak śpieszyć i grzecznie przynajmniej do tego 37 tygodnia będą siedzieć w brzuszkach.

Właśnie spojrzałam na rozpakowane marcówki, pierwszy maluch przyszedł na świat w 29 tygodniu :szok: :szok: czyli jak u mnie to teoretycznie za tydzień, odpukać w niemalowane.
Mam nadzieję że nasze maluchy nie będą się tak śpieszyć i grzecznie przynajmniej do tego 37 tygodnia będą siedzieć w brzuszkach.
No to rzeczywiście się pospieszył;)

reklama
witamy wieczorowa pora...
u nas jakos leci ,ciezko ale chyba objawy normalne w ciazy ,niestety musze wracac do pracy bo okazalo sie nie nalezy mi sie zadne chorobowe ani nic!!! moja firma nie placi skladek zdrowtnych i to jest calkiem legalne jak pytalam wczesniej to nikt tego mi nie powiedzial a teraz niestety bede pracowac do ok 20 kwietnia!!! szok bo niewiem jak dam rade ,jestem wsciekla przez to ale coz... tak mnie zrobiono w balona i juz tego nie zmienie i nic nie moge zrobic maja takie prawo i trudno!!!
uciekam do wyrka bo o tej godzinie juz ledwo chodze
DOBRANOC

Do góry