yoshe
Fanka BB :)
my też mieliśmy piosenkę Kancelarii :-) a dziś mija nam równiutko rok i 11 miesięcy :-)my mieliśmy kancelarie ,,Zabiorę Cię właśnie tam''.... fajny kawałek
p.s.
właśnie załamała mnie prognoza pogody - wiosny nie będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
my też mieliśmy piosenkę Kancelarii :-) a dziś mija nam równiutko rok i 11 miesięcy :-)my mieliśmy kancelarie ,,Zabiorę Cię właśnie tam''.... fajny kawałek
paula-ja tak od 22tyg mam codziennie od 3 do ok10 dziennie okropnie tego nie lubie bo nie są zbyt miłe cały brzuch się napina i chce się siku i tak ciągnie trwa krótko koło30 sekund.
Kochane patrzcie co zakupiłam tutaj na forum
Nie mogłam sie im oprzećslodkie takie bamboszki
ja zmykam dziewczyny kąpu kąpu i do łóżeczka poleżakować
słodkich snow Wam zycze
dobranoc
kpi-zdrowiej szybciutko bo to nic miłego!
anecznik-o ja też mam ochote na zimne piwko;-)ostatnio zakupiłam sobie bezalkoholowe całkiem dobre chyba pierwszy raz je piłam bo zawsze twierdziłam że szkoda kasy na bezalkoholowe lepiej sobie walnąć normalne
Ale cisza chyba się wekend zaczyna i produkcja postów ustaje.
Nie wiem ale ja jakos nie moge sie przekonać do tych piw bezalkoholowychJak urodzę to zaszalejęCzyżbyś mówiła o Lechu free ?? Faktycznie dobrze schłodzone smakuje nawet jak zwykłe piwko :-) a ilość alkoholu w nim jest minimalna pewnie w niektórych potrawach jest większa Ciemno jest i zimno ale chyba skocze zaraz do supermarketu po jedno
Dziewczyna czy którejś z Was lekarz przepisał może Urosept (ja to dostałam w związku z pojawieniem się leukocytów w moczu) są to ziołowe tabletki moczopędne. Niby lekarz je przepisał ale na ulotce jest napisane że ze względu na brak danych nie zaleca się ich zażywania w czasie ciąży i już sama nie wiem co robić. Mam też brać witaminę C i więcej pić więc może to starczy.
No to rzeczywiście się pospieszyłWłaśnie spojrzałam na rozpakowane marcówki, pierwszy maluch przyszedł na świat w 29 tygodniu czyli jak u mnie to teoretycznie za tydzień, odpukać w niemalowane.
Mam nadzieję że nasze maluchy nie będą się tak śpieszyć i grzecznie przynajmniej do tego 37 tygodnia będą siedzieć w brzuszkach.