Dziewczynki może wy mi doradzicie...jaka piosenkę wybrać na pierwszy taniec???
My mieliśmy Paulę "Od dziś":-):-) I powiem Ci że jakbym miała wybierać drugi raz to też bym to wybrała. Super piosenka dopasowana idealnie do okoliczności:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co się będzie maluszek pchał na świat jak takie zimno jeszcze:-), ale koleżanka to juz pewnie ma dość i chciałaby jak najszybciej mieć to za sobą, czego zyczę oczywiściedziewczyny wpadłam tylko na chwilę do mieszkania przyjaciółki po wyniki z różnych jej badań i skorzystałam z ich komputera,żeby do Was zajrzeć, Ewelina leży od 11:30 pod Oxy, ale nic się nie dzieje oprócz nieregularnych skurczy, zero rozwarcia a mały fika w najlepsze w brzuchu i nic sobie nie robi z całej sytuacji jak w ciągu godziny nic się nie rozegra to jutro kolejna próba. Położna to się śmieje,że mały to czeka chyba na wiosnę, bo jeszcze za zimno,żeby wychodzić z ciepłego brzuszka. Ta położna to super kobieta, mam nadzieję,ze ja też na nią trafie, wszystko tłumaczy po co i dlaczego, nawet ja korzystam i sobie posłuchałam tętna malutkiej a wogóle to my fajnie wyglądamy na tym oddziale, bo tam same rodzące z mężami lub chłopakami a tu przy ciężarnej mąż i druga ciężarna.
Odezwę się do Was wieczorem.
Cześć Dziewczyny.
Muszę się z wami podzielić pewnymi wyrzutami sumienia. Otóż dziś rano oglądałm program w TV na temat tego, że kobitki w ciąży wykorzystują swoją sytuację do tego by nie pracować i w ten sposób pokazują, że nie zależy i na pracy itd.
Ja jestem od 1,5 miesiąca na zwolnieniu lekarskim. Poszłam na L4 bo po pierwsze nie mogłam wysiedzieć w pracy 8 h przd monitorem, myślećna takich wysokich obrotach jak przed ciążą nie mówiąc o powrotach do domu (dojazd do WAWy kolejką około 30 minut - zatłoczoną ).
Na domiar złego w osttenim tyg przed pójsciem na l4 zaliczyłąm glebę przed na śliskim chodniku.
Po tym zdarzeniu postanowiłąm, że zostanę w domu, bo dziecko jest najważniejsze, a mi non stop słabo.
I nie miałam wyrzutów sumienia ze leze sobie wdomku az do dziś....
Kurcze, co ta telewiza robi z moją głową....
no wrzuciałm to z siebie, już mi lepiej,
nie pomogę w sprawie szyjki ale może nie będzie tak źle najważniejsze że lekarz zauważył i działa w tym kierunku, tableteczki powinny pomóc i dużo leżenia, odpoczywaj kochanahej kobietki,
ja już po wizycie....no i średnio....;-(
szyjka miękka...na szczęście zamknięta ale i tak się uryczałam jak głupia....teraz luteina dopochwowo 2x 1 tab, no-spa 3x1 tab, magnez i leżenie....zero niczego....
w środę mam mieć usg z oceną szyjki i wtedy zobaczymy co dalej....
dziewczyny....czym grozi ta miękka szyjka....dlaczego tak się dzieje? Co ja mam teraz robić??? wiem, że nie powinnam panikować ale i tak się boje...miała też popbany jakiś wymaz...chyba na jakieś bakterie? ( pisałam wam, że mam większe upławy..) smutno mi kobietki....
Znam obydwie..fajneByc może któraś u nas zagości na weselumy mieliśmy kancelarie ,,Zabiorę Cię właśnie tam''.... fajny kawałek
mysleliśmy też nad takim Kindla,, Z kimś z kimś takim jak Ty''
posłuchaj sobie fajne kawalki
Znam obydwie..fajneByc może któraś u nas zagości na weselu