reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja również za cobre kciukam i współczuje szczerze tych perypetii w pracy :/ nie rozumiem jak można kobiecie w ciąży nie pomóc!!

A ja dzisiaj wcześniej z pracy wróciłam i o 15:30 idę do swojego ginekologa bo mnie przepuklina nad pępkiem boli. Ostatnio odezwała się tydzień temu ale myślałam że to bylo jednorazowe... Ale dzisiaj w pracy się to powtórzyło i wszystkim chyba narobiłam stracha bo z bólu nie mogłam wytrzymać... Niezabardzo wiem co w takiej sytuacji moge robić, poza tym że ból trzeba przeczekać, ale może da radę jakoś go uśmierzyć nospą lub przeciwbólowym... :/

reklama
Krakowianka, wiesz co z Cobrą? Naprawdę tą pracę to ona ma do dupy ale z drugiej po co się brała za 20kg karton?

Nie dotknęłabym go palcem, nawet gdyby mi wyrzuceniem z pracy straszyli, jak się jest w ciąży, to trzeba wiedzieć co można a czego nie. Nasze dzidzie są najważniejsze na świecie - pamiętajcie o tym

Ja idę dzisiaj na 16:00 do szkoły rodzenia - dam potem znać co i jak.

Odebralam też już poranne wyniki glukozy - na czczo 96 po tej obrzydliwej glukozie 112 :-)

Miłego popołudnia dziewczynki :-)

annajak-ja to tez tak obmyślam żeby dotrzeć na porodówke w ostatniej chwili chyba posiedze w samochodzie przed szpitalem i wejde w ostatniej chwili he he:-D:-D:-D

witajcie:)

Cobra-trzyma kciuki:) Musi byc dobrze...

ja u was nie bylam bo byla troszke czasu w szpitalu...byly pewne podjerzenia ale sie zmyjmyly naszczescie i jesy OKi teraz/..i oby do czerwca!!!

pozdrawiam

reklama
Do góry