reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Masakra:szok: nie wiem jak ja to zrobiłam:szok: ale odp na jednego posta na "idziemy na zakupy' patrze a tu naie ma czekolady:szok: zaglądam w opakowanie jak sroka w gnat a tam :szok::szok::szok:W ciągu dosłownie min pochłonęłam kokosową z wedla:szok:To własnie było moje 2 śniadanie:-D:-D

a ja tez Ci odp na tamtym watku i pochłonelam calego batonika:) my chyba lubimy takie drugie śniadania hi hi

reklama
Hej, też jesem mamą czerwcową,:-), 25 tydzień. Dziś jade do lekarza po kolene zwolniene i na rutynową wizytę. Nie wiem czemu, ale zawsze się stresuję wizytą u gina. Może powinnam zmienić na innego....
Mój Jasiek dzisiej strasznie kopie, chyba też nie lubi tych wizyt.
Pozdrawiam was
Karolina
Witaj;))) Tak juz jest przed wizytami i jak masz zaufanie do swojegi gina ie widzę sensu zebys go zmieniała;) Widzę tez ze grono chłopców sie powieksza;)))Gratuluję

Witam sie przy kawusi, jak tam smarki i gardelka? :-D Ja sie codziennie budze z zawalonym nosem ale w dzien jest super, zwlaszcza ze ogarnela mnie jakas obsesyjna mania i sprzatam co sie da :baffled: A to mi sie nieczesto zdarza :-)

Krakowianko, gniesha dobrze ze piszecie, ja przy kazdym waszym poscie probuje wyobrazic sobie jak my bysmy przez to przechodzili, dziekuje ze dzielicie sie swoimi uczuciami mysle ze wiel dziewczyn tutaj czerpie z waszych wypowiedzi wiele sily i madrosci. Dajcie sobie i partnerom jak najwiecej czasu i milosci by przejsc przez te trudne chwile

Olimpia niezla jestes :-) Ja przed chwila wciagnelam prawie litr koktajlu z mrozonych truskawek gdzie to sie miesci :szok:

Lencja troche mnie pocieszylas opinia twojego ginekologa, skoro tu nikomu nie gmeraja od dolu i jakos kobiety przezywaja to moze nie jest tak zle :baffled:

ona..m widze ze zycie nie traktowalo cie latwo, dobrze ze sie z nami tym dzielisz, nie przejmuj sie jesli nie pamietasz wszystkich imion na forum , za jakis czas bedziesz sie w tym lapala :tak: Widze ze twoje dzieci nosza anglojezyczne imiona, czy powodem jest Ksiaze Irlandczyk? :-D

sloniczka witaj, napisz cos o sobie:tak:

Ostatnia edycja:
a ja tez Ci odp na tamtym watku i pochłonelam calego batonika:) my chyba lubimy takie drugie śniadania hi hi
hihi pocieszam się ze wyszły Ci bd dobre wyniki przy ilości pochłaniania słodkiego.,więc juz nie mam jakichś oporów:p:p;) Co ja zrobie jak Jędruś się domaga:D:D:D;))) hihihi ciekawe cio ja zrobie po porodzie, na kogo bd zwalała ze sie domaga:p:p

hihi pocieszam się ze wyszły Ci bd dobre wyniki przy ilości pochłaniania słodkiego.,więc juz nie mam jakichś oporów:p:p;) Co ja zrobie jak Jędruś się domaga:D:D:D;))) hihihi ciekawe cio ja zrobie po porodzie, na kogo bd zwalała ze sie domaga:p:p
i własnie tutaj mamy przykład ze nie tylko na dziewczynke ciągnie do słodkiego:)))) widzisz Ty bedziesz miała chlopca i tez ciagnie Cie do slodkiego:) moja Lenka tez sie ciagle domaga :)

Witam sie przy kawusi, jak tam smarki i gardelka? :-D Ja sie codziennie budze z zawalonym nosem ale w dzien jest super, zwlaszcza ze ogarnela mnie jakas obsesyjna mania i sprzatam co sie da :baffled: A to mi sie nieczesto zdarza :-)

Olimpia niezla jestes :-) Ja przed chwila wciagnelam prawie litr koktajlu z mrozonych truskawek gdzie to sie miesci :szok:

Ja wczoraj miałam taką wenę ze az furczało w sprzataniu.Nawet obiadek z 2 dan zrobiłam:-DDziś niestety przykleiłam sie do fotela ,nic mi się nie chce:szok::szok:
Kochana tez nie wiem ile mozna w siebie teraz wsadzic tego wszystkiego,ciągle coś mielę jak "krowa na pastwisku":szok::szok:Ale podziiam Cię za ten koktajl:szok:Ja przed ciążą tony jogurtów itp a teraz nie mogę:baffled: Kiśnie mi i jest mi tak bleeeeeeee:szok:

Kochane moje lece sie ogarną troche bo gore ubrałam ale wciaz siedze w łózku i dół piżamy mam bo nawet sie jeszcze nie ubrałam i ide cos zjesc zaraz bo tez ciagle chce mi sie mielic cos w ząbkach ehehe

no wszyscy na mnie mowia mama weteranka choc przy moim serduszku sa ze mna tylko 2 lobuzy pod serduszkiem jeden a w pamieci myslach i Bog jeden wie w czym jeszcze az 3!
ktoras z mam(przepraszam jeszcze sie nie polapalam)pytala czy chlopiec czy dziewczynka!
a wiec chlopiec wkoncu!chociaz strach tym wiekszy ze wg niektorych lekarzy(przewinelo sie ich wielu przez moje zycie)uwaza ze plody meskie sa dla mnie zagrozeniem!niby nie ma jakiegos udowodnionego medycznie powodu dla jakiego tak maja niektore kobiety ale chyba jest taka prawda.mam teraz nadzieje ze bede miala w swych ramionach w czerwcu malego Colinka przez dluzej niz 11 dni jak w przypadku Kubusia!
zreszta powiem Wam szczerze zapisalam sie na ten watek bo fiksuje!mam moje dziewczynki i wogole czuje sie w miare dobrze w ciazy!ale....nadchodzi wielkimi krokami 30 tydz kiedy to urodzil sie Kubus i przy kazdej ciazy po nim dostaje poprostu bialej goraczki!!!
boje sie ze znowu zacznie sie porod za szybko i wogole...to jakis horror

a ja mimo ze u nas dzisiaj cieplutko i slonko mi przez okno zaglada to mam humor "pod zdechlym azorem",od rana wrzeszcze!
moja niemal 3 letnia corka pisakami pomazala moj nowy kosz mojrzeszowy dla Colina(stoi i czeka rozlozony),lozeczko swojej siostry oraz podlogi!!!!!!!a ja nie wiem czym to z drewna usunac???nawet zmywacz do paznokci nie pomaga ahhh do tego kundel mojego ksiecia(lablador ale czarny)gubi wszedzie wlosy do tego stopnia ze nie maja dywanu w domu czuje sie wlasnie jakbym po nim kroczyla!odkurzam po 3 razy dziennie i juz nie mam sily!!!!
do tego wczoraj dostalam w prezecie tv i co/??moje kochanie stwierdzilo ze mi go nie podlaczy bo nie ma przedluzacza!nie wie co czyni niech tylko wyjdzie do pracy ja go podlacze ehhhh!wie dobrze ze ja mam ADHD i srednio raz w miesiacu robie przemeblowanie w domu(jak on jest w pracy hehe)a tu glupiego tv nie chce podlaczyc och nie ladnie hahaha ide bo jak wyjdzie spod prysznica i zobaczy mnie znowu przy kompie to mnie zje hahah

witajcie dziewczynki.

Ale jestem zła:wściekła/y: napisałam takiego długiego posta, wszystkim ładnie i grzecznie odpisałam i zawiesił się mi komputer i mi go po prostu wcięło,:wściekła/y::wściekła/y: a pisałam go chyba z 10minut.
więc teraz tylko pobieżnie:

gniesha, krakowianka- cieszę się,że piszecie i czekam na kolejne wieści od Was
krakowianko- a może rozmowa z psychologiem pomogła by Twojemu mężowi?

słoniczka- witaj wśród czerwcowych mam!

Olimpia- jak ty takie drugie śniadania pochłaniasz to ja się nie dziwie,ze masz 117 w pasie( żartuje oczywiście):tak:;-)

reklama
i własnie tutaj mamy przykład ze nie tylko na dziewczynke ciągnie do słodkiego:)))) widzisz Ty bedziesz miała chlopca i tez ciagnie Cie do slodkiego:) moja Lenka tez sie ciagle domaga :)
Powiem Ci tak z ręką na serduchu ..jestem w szoku ze na chłopca tam mam.Mam 2 chłopców i 2 dziewczynki i nigdy nie miałam odmiennych zachcianek.Gdybym teraz nie wiedziała ze bd syn ,w 100% byłabym przekonana ze bd córa.No moze po kształcie brzuszka to się zgadza bo mam taki spiczasy a z córciami to nawet na plecach miałam brzuch:D:D:D ołali na mnie olinka okraglinka:D:D:p

Do góry