P
paula24211
Gość
olimpia72- a wiesz ze tez wczoraj patrzalam na jezyki ale te orginalne ale snikers bardziej mi jakos podpasował Twój wynik tez napewno bedzie oki wiec pomysl sobie juz o tych jezykach pysznych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam na te pyszne rogaliki wczoraj sie ich najadłam a dzisiaj poszłam na badanie krzywej cukrowejCiekawe jaki wynik będziehej Kochane,
ja tylko na momencik bo po sniadanku bedziemy wyjezdzac do Przemysla...do dziadkow mojego P. czeka nas 7-godzzinna podroz...Masakra dla mnie
Nie zdażylam Wan nadrobic bo nie mam czasu, tylko jakos tak pobieżnie....i widze ze pojawia sie problem z szyjkami...Gosia***, ewelinka...uwązajcie na siebie Kochane nie forsujcie sie, duzo odpoczywajcie..... Swoja drogą to ja nawet nie wiem ile cm ma moja szyjka bo może sie powtorze ale w Anglii nikt mnie nie badal ginekologicznie...więc ciesze sie ze teraz jestem w Polsce i mam wizytę 15 marca wiec spytam o wszystko mojego gina...Dzis jadąc do Przemyśla mam zamiar robic jak zwykle liste z pytaniami do niego....
gosiagro - bardzo mocno trzymam kciuki za twojego męża
Lenka - ludzie ależ smakołyki, mi dzis w nocy snily sie jagodzianki i juz mówiłam mojemu P. że na podróz ma mi kupic bo jej nie wytrzymam nerwowo....hehehehehe
Biedne zakatarzone dziewczyny - wiem co przeżywacie....niedawno sama to przechodzilam....jeszcze cos mi ciągle zalega w tym nosie ale juz jest o niebo lepiej....Wkurzające to takie....a najgorszę jak masz zapchany nos, nie możesz złapac oddechu a w tv pokazuja w reklamie rewelacyjny spray dzieki ktoremu odczujesz natychmiastową wielogodzinna ulge ale którego oczywiście nam nie wolno brać!!!! Też Was to wkurza?????
No nic zmykam, idę sie szykować, przez pare dni sie nie odezwe bo dziadkowie nie maja komputera....hehehehe
Trzymam kciuki za wszystkie które w tym tygodniu maja wizytę, oby same pozytywne wieści gościły na naszym wątku!!!!!
No tez jestem ciekawa))))Zapraszam na te pyszne rogaliki wczoraj sie ich najadłam a dzisiaj poszłam na badanie krzywej cukrowejCiekawe jaki wynik będzie
Aniu no właśnie to dopiero początek. Na pierwszy rzut poszły białe( pieluchy tetrowe już nie weszły) i inne jasne. Jeszcze mam niebieskie na całą pralkę , jeszcze jedna będzie białego, kolorowe i pościel- tak więc liczę ,że w 5 pralkach powinnam się wyrobić:-);-)Emalia - ale to juz wszystko co masz,prawda??czy jeszcze cos czeka na pranie??
gosiagro - 3mam kciuki z calej sily,zeby ta chemia byla ostatnia na zawsze. Mlody organizm na pewno sie wybroni!!
ona...m - witaj. doswiadczona mamusia widze. zagladaj czesto
lenaDTR - sama smakata! narobilas mi ochoty,ze hoho
Trzymam kciuki za wizytkę.Witam się z rana:-)
Mam dzisiaj wizyte o 15 i już oczywiście stresik jest. Jak czytałam o tych skracających szyjkach to mam nadzieję że z moją jest wszystko dobrze.
Kochana jestem cały czas z Tobą i wirze mocno ,że niedługo będziemy ogląda Twoje USG z fasolinką.Wtajcie choróbki - widzę, że zarazki was nie opuszczają, ale taka pogoda, mnie coś gardło pobolewa.
Wczoraj jechałam z moją koleżanką zapłacić za kolonie letnią Moniczki i ona zabrała ze sobą jeszcze jedną koleżankę i jadąc w samochodzie - oznajmiła nam, że jest w ciąży - ja nie wiedziałam przez sekundę gdzie jestem, wyciągnęła USG i mi je podała- będzie miała bliźniaki, cieszyłam się razem z nią, ale łzy mi poleciały. Wpatrywałam się w te obrazy usg jakby mnie ktoś zaczarował. Przypomniałam sobie pierwsze USG Jagodzi. Boże życie jest takie ciężkie.
Mój mąż zaczyna sobie nie radzić z odejściem Jagódki, wiedziałam, że ta chwila przyjdzie, ale nie wiedziałam, że będzie to dla Niego takie ciężkie, jeździ sam do niej codziennie po pracy na cmentarz, zapala jej lampki. Myśli, że nie wiem - a ja wiem, bo ja tam też jestem tylko mijamy się. Boże nie wiem jak mam mu pomóc?
Trzymam kciuki za wasze wizyty- cieszę się, że mimo katarów wasze maleństwa są zdrowe i ładnie rosną-pozdrawiam aga
Na słodkie Cię odrzuciło, ale cały czas coś słodkiego pieczeszWitajcie byłam na badaniu krzywej cukrowej musiałąm wypić tą glukozę jest gorsza niż słoik miodu.....bleee.... tym bardziej, że ja nie moge teraz słodkiego bo mnie odrzuciło;(O 10 ide do szpitala jeszcze razDobrze, że mam niedaleko
Zapraszam na te pyszne rogaliki wczoraj sie ich najadłam a dzisiaj poszłam na badanie krzywej cukrowejCiekawe jaki wynik będzie
witamy i zapraszamy do pisania jak najczęściejHej, też jesem mamą czerwcową,:-), 25 tydzień. Dziś jade do lekarza po kolene zwolniene i na rutynową wizytę. Nie wiem czemu, ale zawsze się stresuję wizytą u gina. Może powinnam zmienić na innego....
Mój Jasiek dzisiej strasznie kopie, chyba też nie lubi tych wizyt.
Pozdrawiam was
Karolina