reklama
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Hej Dziewczyny...czytam o tych waszych nudnościach i narazie sobie zazdroszczę...bo nie mialam jeszcze żadnych....biegam częściej do łazienki , biuścik mega niezły....to wszystko jak narazie u mnie....ale jak to się mówi nie chwalmy dnia przed zachodem słońca
mamo-mikołaja - Gratuluję Ci, poznałyśmy się na wątku "Pierwsze dziecko po 30-tce" a teraz spotykamy się na tym....Jak milusio
mamo-mikołaja - Gratuluję Ci, poznałyśmy się na wątku "Pierwsze dziecko po 30-tce" a teraz spotykamy się na tym....Jak milusio
A
Alusia8989
Gość
No mam nadzieje )
Agi78 - witaj
Już właśnie wczesniej pisałam, że zaczęlo się dzis od wymiotów:-(, dlatego też się położyłam, wychodzi na to że leżę prawie cały dzien. Nie strasz mnie z tymi 5 m-cami ja myślałam, ze z końcówką trzeciego się skończą
Pozdrawiam
GOSIAGRO gdzie jestes?? z wszystkich dziewczyn ciebie najbardziej zapamietalam i chyba dlatego ze mamy ten sam dzien porodu ha ha
jak sie czujesz? ja nadal mdlosci ....za pierwszym razem mialam do 5 msc!!!
Już właśnie wczesniej pisałam, że zaczęlo się dzis od wymiotów:-(, dlatego też się położyłam, wychodzi na to że leżę prawie cały dzien. Nie strasz mnie z tymi 5 m-cami ja myślałam, ze z końcówką trzeciego się skończą
Pozdrawiam
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Ja mam nadzieję, że mnie to nie czeka...ale jeśli nawet trzeba będzie to jakoś przełknąc....a raczej wyrzucić z siebie
natucha11
Fanka BB :)
ja wymiotow narazie nie mam , ale jak zawsze rano wstawałam i jadlam musli to dzis bylo to dla mnie tak ochydne az mnie wygielo,i nie zjadłam nic, jakos wogole nie mam apetytu, ale od mleka to zdaleka, na sama mysl robi mi sie nie obrze fujj
koriander
Fanka BB :)
Natucha ja tez tak mialam i zapytalam lekarza, powiedzial ze jesli matke odrzuca od mleka powinna go unikac, bo moze wywolac nietolerancje laktozy u dziecka. Taka teoria..ale sie do niej zastosowalam i pije sojowe (ktore mi wyjatkowo ostatnio smakuje)ja wymiotow narazie nie mam , ale jak zawsze rano wstawałam i jadlam musli to dzis bylo to dla mnie tak ochydne az mnie wygielo,i nie zjadłam nic, jakos wogole nie mam apetytu, ale od mleka to zdaleka, na sama mysl robi mi sie nie obrze fujj
To na razie, muszę się wyszykować do tego lekarza :-)
Kajdusia trzymam kciuki i opowiedz jak bylo jesli znajdziesz chwilke po powrocie ;-)
Kajdusia w Toruniu tez słoneczko świeci i lepiej sie przez to żyje zwłaszcza przy takiej huśawce jaką mam dziś
Witaj Kaski A gdzie mieszkasz w Toronto? Bo ja z Rubinkowa...moje ukochane miasto, strasznie tesknie...I pozdrawiam goraco
reklama
tuchna
Zaciekawiona BB
Cześć moje kochane Mamuśki
Dawno mnie nie było, i kurczę nie wiem czy nadrobię stracone dni, bo napisałyście całe mnóstwo nowych stron ;/
Dzisiaj czuję się fatalnie Fasolka ewidentnie ma zły dzień i uznała, że ja też muszę takowy mieć. Od rana zaczęłam od wymiotów i taki stan utrzymuje się przez cały czas, i nie pozwala na normalne funkcjonowanie. A muszę siedzieć dziś w pracy Mam nadzieję, że chociaż u was lepiej.
I tak jak obiecałam, wstawiam fotki. Narazie dwie , skromnie hihi
Dawno mnie nie było, i kurczę nie wiem czy nadrobię stracone dni, bo napisałyście całe mnóstwo nowych stron ;/
Dzisiaj czuję się fatalnie Fasolka ewidentnie ma zły dzień i uznała, że ja też muszę takowy mieć. Od rana zaczęłam od wymiotów i taki stan utrzymuje się przez cały czas, i nie pozwala na normalne funkcjonowanie. A muszę siedzieć dziś w pracy Mam nadzieję, że chociaż u was lepiej.
I tak jak obiecałam, wstawiam fotki. Narazie dwie , skromnie hihi
Załączniki