reklama
AniaCh83
Fanka BB :)
Jest coś co lubiłyście jeść a teraz na to patrzeć nie możecie??
Taaaak!!Moje ulubione wlasnorecznie robione kanpaki, prawie zawsze z takimi samymi skladnikami... nie moge ich przelknac, ubolewam troche nad tym bo strasznie sa smaczne. No i dzis wlasnie okropnie sie poczulam po wypiciu mojego ulubionego pitnego tureckiego jogurtu...feee, a zawsze polepszal moje samopoczucie i ochote mialam na niego zawsze :/ Koszmarnie sie dzis czuje. Mdlosci takie! blee
nikiforka
W lesie :)
Cześć dziewczyny!
Wczoraj miałam pierwszą wizytę u gieni. Według "magicznego kółeczka" pani doktor moja ciąża ma już 7 tygodni ale na USG wyszło, że kruszynka jest sporo młodsza i dziś osiągnęła 5 tydzień. Także nawet suwaczek źle liczy ;-);-)
Nie widać w takim razie jeszcze bijącego serduszka ale tylko "domek" dla Kruszynki. Nie fajną wiadomością okazało się tylko to, że trofoblast ma cechy odklejania i mam przepisany lek na tą przypadłość Więc mam nadzieję, że Kruszynka sobie poradzi i nie będzie już więcej straszyć Mamusi i Tatusia. Za 2 tyg kolejne USG i mam nadzieję, że Kruszynka już nam się pokaże w całej swojej okazałości z bijącym serduszkiem
P.S. Super filmiki o ciąży
Wczoraj miałam pierwszą wizytę u gieni. Według "magicznego kółeczka" pani doktor moja ciąża ma już 7 tygodni ale na USG wyszło, że kruszynka jest sporo młodsza i dziś osiągnęła 5 tydzień. Także nawet suwaczek źle liczy ;-);-)
Nie widać w takim razie jeszcze bijącego serduszka ale tylko "domek" dla Kruszynki. Nie fajną wiadomością okazało się tylko to, że trofoblast ma cechy odklejania i mam przepisany lek na tą przypadłość Więc mam nadzieję, że Kruszynka sobie poradzi i nie będzie już więcej straszyć Mamusi i Tatusia. Za 2 tyg kolejne USG i mam nadzieję, że Kruszynka już nam się pokaże w całej swojej okazałości z bijącym serduszkiem
P.S. Super filmiki o ciąży
ja bede mama po raz trzeci,takze sama nie jestes:-)Alusia8989 dlaczego miałoby być coś nie tak??? Skoro w pierwszej ciąży było wszystko ok to napewno i teraz tak będziegłowa do góry i myśl pozytywnie! Będzie dobrze:-)
Tak się zastanawiam...czy wśród czerwcóweczek jest jeszcze jakas mama, która po urodzeniu fasolki będzie miala więcej niż dwoje dzieci??? Czy tylko ja jedna???
Gosia ja będe miala dwójke i bedzie miedzy nimi rok różnicy
a co lekarz mowi na to ze przerwa po cesarce taka krotka bo mi mowil ze musi byc przynajmiej rok odstepu ale najlepiej 2 lub 3 lata?
annajak
Jeszcze raz Gratulacje i Wszystkiego NAJ NAJ NAJ !!! Ślicznie wyglądacie. Jaka ty drobniutka jesteś przy swoim mężu :-) Piękne kwiaty, te we włosach są ekstra ;-)I tak jak obiecałam, wstawiam fotki. Narazie dwie , skromnie hihi
Od ok.2 tyg.mam fatalne mdłości, które potrafia trwać cały dzień...Od trzech dni, jak tylko się obudzę muszę coś szybko zjeść bo tak mnie ssie, że az mi niedobrze...no a dziś?Mój ośrodek sytości zwariowal!!!! Zjem coś i za chwilkę jestem znów głodna Chyba więcej tez mam śliny...i takie niesmak...a śliny faktycznie więcej...czy to normalne? :--(Wizyta dopiero na 3 .XI
reklama
Klementinka
Kajdusia w Toruniu tez słoneczko świeci i lepiej sie przez to żyje zwłaszcza przy takiej huśawce jaką mam dziś
kaski jestes z Torunia?
no to dawaj najnowsze wiadomosci
ja tez jestem z Torunia ale niestety obecnie mieszkam dosc daleko i nic nie wskazuje ze kiedys tam wroce, no najwyzej mame odwiedzic
ale sie cieplo na serduchu zrobilo