reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
alez sie nazbieralo zafasolkowanych....:-);-):tak:

GOSIAGRO gdzie jestes?? z wszystkich dziewczyn ciebie najbardziej zapamietalam i chyba dlatego ze mamy ten sam dzien porodu ha ha:-D:tak::tak:
jak sie czujesz? ja nadal mdlosci ....za pierwszym razem mialam do 5 msc!!!

pozatym u nas dzis piekna pogoda sloneczko swieci i jest super cieplo dlatego spedzilam z malym prawie 2 godziny na dworze zamiast sprzatac i gotowac obiad:tak::zawstydzona/y::szok:

Właśnie wstawiłam mięso na zupę żeby była gotowa jak mój facet wróci, a teraz nie jestem już pewna czy to mięso jest świeże czy nie bo coś mi śmierdzi :) ale to może być moje subiektywne doznanie spowodowane kijankiem :)tak czy siak muszę czekać na faceta żeby on stwierdził czy wszystko ok, więc sobie poczeka na obiad :-) ;-)

Zaczynam współczuć wszystkim psom tego ich super węchu :-) byle do końca pierwszego trymestru :-)

mama mikołaja- u nas też dziś słoneczko- nareszcie, jestem uzależniona od słońca, w pochmurne dni słabo "ciągnę"
anecznik- u mnie też słabo z węchem... wczoraj w mięsnym poprosiłam o wędlinę, miałam też kupić mięso, ale musiałam szybko płacić i wyjść, bo bym nie wytrzymała... No i dziś nie mamy obiadu :confused2: Na szczęście Młody zjadł już pewnie w przedszkolu, a może mój mąż mnie gdzieś zaprosi w drodze powrotnej od gina w ramach świętowania?:rofl2:
Karina- mam nadzieje, że kiedyś nadarzy się okazja, żeby się spotkać :-)

To na razie, muszę się wyszykować do tego lekarza :-)

Cześc Dziewczyny :))
No ja na szczęscie nie mam poki co mdłości ale boli mnie strasznie głowa i rana po cesarce ...
:((
Ja jestem poki co na macierzyńskim a do pracy mialam wrocić 10grudnia ale nie ide ;P bo będe miala L4 więc będe sobie mogla siedzieć dalej w domu i wypoczywać a przy okazji zajmować się moim Jaśkiem :))

W pierwszej ciąży nie balam się że coś może się złego stać a teraz .... jestem wystraszona że może być coś nie tak ... :(( :((

Alusia8989 dlaczego miałoby być coś nie tak??? Skoro w pierwszej ciąży było wszystko ok to napewno i teraz tak będzie:tak::rofl2:głowa do góry i myśl pozytywnie! Będzie dobrze:-)

Tak się zastanawiam...czy wśród czerwcóweczek jest jeszcze jakas mama, która po urodzeniu fasolki będzie miala więcej niż dwoje dzieci??? Czy tylko ja jedna???

Ale dzisiaj miałam w pracy zamet. Taki ruch był jak nigdy, a utarg pierwszy raz miałam taki duzy. :-D:tak: U nas też sloneczko wyszło. :-)
A ja nie wiem co mam z ta czkawką, już się wnerwiam... :angry::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry