reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie;)

widze ze kazda z was miala ciezka nocke....Ja tez ja mialam nie umiem sie ulozyc....eheh:(:(:(

a tak to ladnie za oknem swieci slonce coraz blizej wiosna

reklama
w ogóle zauwazyłam, ze wiele dziewczyn, które są tutaj ze mną od samego początku się nie odzywaja, albo robią to bardzo rzadko:-(
mama mikołaja, scorpioniczka, agast 22, zyraffka, lasposa, hefi, tuchna, iiwka, kpi23, agnieszka-- mam nadzieje, że u Was wszystko oki:tak:, fajnie by było poczytać co tam u Was słychac:tak:

Miło że pamiętasz... :)
Ja podobnie jak dziewczyny podczytuje was codziennie ale na raty :) Na naskrobanie czegoś musiałabym być w miarę na bieżąco, obiecuję się poprawić ale dopiero od przyszłego tygodnia najprawdopodobniej bo mam jeszcze do dokończenia pracę mgr, z którą zmagam się już jakiś czas :( myślałam że szybciej mi pójdzie doprowadzenie jej do ładu, ale im więcej poprawiam tym wydaje mi się że więcej powinnam zmienić :)
Poza tym u mnie po staremu, kupiliśmy wózek dla Julci, mój mąż szykuje się powoli do malowania pokoju i ogólnego porządku w pokoju dziecięcym :) Muszę iść zrobić badania ale czekam aż wyzdrowieje bo od wtorku sobie choruje. I w końcu musimy umówić się na usg (chcemy teraz zrobić sobie 3d/4d) :)
Miłego popołudnia.

Dziewczynki czy Wy wiecie ze dzisiaj DZIEN TEŚCIOWEJ!!!!!!:szok::szok::szok::szok: boze musze złożyc jej życzenia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i buziaczka dac bleee

Już nie mogę :-( ciągle sie nie wysypiam, dzisiaj usnęłam o 3 a na nogach jestem od 6. Niedługo chyba mnie szlag trafi :wściekła/y: i do tego pogoda paskudna, warstwa sniegu za oknem, a już było w miarę ładnie, coś sie chciało, a teraz? Tragedia, już mnie to wszystko przytłacza...
witam sie i ja
mogłabym się pod tym podpisac bo mam podobnie, obudziłam się po 1 i do 4 prawie nie spałam a o 7 już pobudka, masakra jakaś za to wieczorem ok 21 to juz jestam tak śpiąca że szok
co do pogody to ja juz liczyłam na wiosnę a nie śnieg tego poranka, dobrze że choć teraz troszkę słoneczka sie pokazało, ale wcale ciepło nie jest a ja już od tygodnia w żadną ciepłą kurtkę się nie mieszczę, w cieplejsze dni zakładam wiosenny płaszczyk i coś ciepłego pod spód ale w co się ubrać jak jest -2, nie zostaje mi nic innego jak przymusowe siedzenie w domu

too blee mnie rozwalilo :D haha.dobra jestes:D
moja nie jest az tak swiatowa zeby wiedziec o tym dniu,wiec udam ze ja tez nic nie wiedzialam;]
w ogole dobry wszystkim:)

no własnie moja tez nie ale obawiam sie ze wie ze jest dizisiajj ten dzien bo ogladała Tvn a tam trabili o tym:(((( wiec nie wemm czy udawac ze nie wiem czy jak ona o moich urodzinach nigdy nie pamieta w tym roku to nawet zyczen mi nie złozyla ale kij jej w ....

too blee mnie rozwalilo :D haha.dobra jestes:D
moja nie jest az tak swiatowa zeby wiedziec o tym dniu,wiec udam ze ja tez nic nie wiedzialam;]
w ogole dobry wszystkim:)
hahaha ja podobnie jakos nie mam zamiaru sobie tym głowy zaprzątać
cz.wiedźmo fajny pomysł z tym ogniskiem, czyli sezon grillowy rozpoczęty?:-):-)
a co do truskawek o których była mowa wcześniej mam ogromną nadzieję ze sezon na nie zacznie się w tym roku wyjątkowo wcześnie i do porodu pod koniec czerwca mój apetyt na nie zostanie choś odrobinkę zaspokojony:tak::-D

Czytałam, że dużo z Was ma problem ze spaniem... Ja tego go mam. Codziennie zasypiam o 2 albo 3 w nocy, jestem zmęczona, nic mi się nie chce :-(

Gdyby chociaż była wiosna, a tu śnieg i mróz :-(

reklama
Koriander ja od 22tyg. 3xdziennie przyjmuję MgB6 to trochę dziwne że jeszcze mi brakuje.Super taka paczuszka. Ja na pierwszej wizycie dostałam książeczkę i jedną pieluszkę pampers. Niewiem czy w Warszawie tak jest, w Radomiu było że po porodzie dostawało się pudełko z próbkami różnych artykułów (herbatki,kremy) i książeczki: rozwój w 1roku życia, szczepienia ochronne.

Wyczytałam że czwartek jest dniem pomiarów brzuszków no to się chwalę teraz ma 102cm. Karolcia ma chyba wystarczająco miejsca:-)

Do góry