Liza
Fanka BB :)
Hej z rana ;-)
U mnie właśnie jak sypneło śniegiem i biało jest...
Zaraz zajrzę na ten nowy wątek o piersiach....
U mnie właśnie jak sypneło śniegiem i biało jest...
Mnie nie uraziłaś, ja nie wyciskam;-) jedynie byłam zdziwiona tym ze "nie wolno" :-)Przepraszam ,że tak bezpośrednio, ale jak czytam niektóre posty i to dziewczyn które są w kolejnej ciązy a piszą takie głupoty to aż mi słabo. Jak można wyciskać sobie siarę z piersi???!!! Po to , się to zaczyna wytwarzać jeszcze w trakcie ciąży , aby było jak najbardziej bogate dla dziecka w substancje ochronne. Taki pierwszy antybiotyk jak tylko przyjdzie na świat. Poza tym jestem po dwóch operacjach piersi ( guzy ) i jestem bardzo uczulona na ten temat. NIE WYCISKAC, NIE CWICZYC DO KARMIENIA, NIE NACIąGAć- tylko co najwyżej kremować przeciw rozstępom, a jak bardzo bolą to robić masaże prysznicem naprzemiennie ciepłą i zimną wodą.
Jeżeli kogoś uraziłam to jeszcze raz przepraszam, ale che Was uchronić przed tym co ja już przeszłam.
A ja czekam i bede próbować może maleńśtwo nie bedzie miało na wiekszosc uczulenia...ewela no niestety przy karmieniu piersią za duzo to tych owoców nie pojemy.Zwłaszcza pestkowych.
Ja nie biorę zadnych witamin. Wyniki krwi mam oki więc nie potrzeba. w poprzedniej ciąży też nie brałam...mam jeszcze do Was pytanie....
czy któraś z Was bierze żelazo??? jeśli tak to jakie kupujecie???
bo ja mam brać, i lekarz polecił mi Biofer Folik, zastanawiam się czy z tym kwasem foliowym nie przeholuje, bo biorę Feminatal DHA
Zaraz zajrzę na ten nowy wątek o piersiach....