Tak sobie mysle,ze jak mi jutro strzeli ten 24 tydzien to poleci juz jak z procy i zaraz bedzie 30tc a potem juz rodzenie sie zacznie, bo to tak jest,ze najpierw nie mozna sie doczekac kiedy ten drugi trymestr sie zacznie,a potem to juz strzal i koniec zaraz :-):-):-)
Ciekawe jaka pogode bedziemy mialy w lipcu,zeby z naszymi pociechami na spacerki pomykac ;-) bo w koncu trzeba bedzie zrzucic te zbedne kilogramy ,a dobrze,ze to lato, bo cieplo i sie jesc bardzo nie bedzie chcialo:-),a po drugie w lato najwiecej przepysznych owocow jest :-) mniam juz sie nie moge doczekac truskaweczki, czeresnie, brzoskwienie i arbuzy --- pychotaaa
jeśli chodzi o pogodę to ja mam nadzieję że będzie pięknie i będziemy mogły chodzić na długie spacerki, oczywiście odpowiednio osłaniając delikatną skóre maluszka
a tych truskawek to ja tez nie mogę się doczekać, ale niestety tak jak dziewczyny pisały truskawki często bardzo uczulają i wielce prawdopodobne że nie będzie nam dane w tym roku pochłanianie ich
jestem w szoku myślałam że wszędzie pełno PoloMarketów, ale faktycznie sprawdziłam że ani jednego nie ma u Ciebie:-( a u nas ich conajmniej kilkaita z chęcią bym spróbowała ale niestety w Szczecinie nie ma Polo-Marketu
nie wiem która pisała o spaniu na prawym boku, moja kuzynka spała cały czas na lewym a po ciąży na masaże musiała chodzić bo jakieś bóle ją dopadły i w szpitalu na nią krzyczeli że powinna też na prawym spać, na zmianę