reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

JEśli chodzi o brzuszek to mój ma 109 na wysokości pępka teraz. Jejku a tydzień temu w poniedziałek mierzyłam i było 106 :szok:

A tak to mój M zadzwonił do mnie i mi mówi ze ma "cos dobrego" dla mnie .:-D to sie grzecznie pytam co? A on mi mówi ze kupił mi truskawki :-D :-D :-D całą ciąze chodzą za mna ;-) teraz czekam niecierpliwie aż wróci z pracy niestety pewnie kolo 20 dopiero bedzie ehhh... ale warto czekać :-D

pewnie ze warto czekac:)

reklama
JEśli chodzi o brzuszek to mój ma 109 na wysokości pępka teraz. Jejku a tydzień temu w poniedziałek mierzyłam i było 106 :szok:

A tak to mój M zadzwonił do mnie i mi mówi ze ma "cos dobrego" dla mnie .:-D to sie grzecznie pytam co? A on mi mówi ze kupił mi truskawki :-D :-D :-D całą ciąze chodzą za mna ;-) teraz czekam niecierpliwie aż wróci z pracy niestety pewnie kolo 20 dopiero bedzie ehhh... ale warto czekać :-D
Ja przed ciążą nie cierpiałam truskawek a teraz koktajl chętnie wypijam:)

Ja przed ciążą nie cierpiałam truskawek a teraz koktajl chętnie wypijam:)

U mnie na wsi nie ma wcale truskawek teraz i nie mogłam tej jednej jedynej zachcianki zrealizować :-D aż wreszcie nadszedł ten dzień :-)

Kurcze ale ładnie na dworze, gdyby nie to błoto to napewno bym wyszła z dzieciakami bo już fioła dostaję w domu...

anecznik nie no to ja strachu przed wagą nie mam jak narazie... ciagle 5kg na plusie;-)

Ostatnia edycja:
Ja już od dawna mam, gdzieś od 20 tyg. To jak najbardziej normalne, tylko broń Cię Boże - nie wyciskaj tego.

Gniesia, Krakowianko- Jestem cały czas z Wami. Mam takie wewnętrzne przeczucie ,że już wkrótce obie nas poinformujecie o tym ,że w waszych brzuszkach rosną fasolki. Trzymam za Was kciuki. Jesteście wielkie!!!

A mnie dzisiaj nawiedziło na ciasto od rana, i tak już jestem w połowie robienia "kopca kreta". Mniam.
Trzymam kciuki za wszystkie wizytki.

A jak zaczne wyciskac to co sie stanie?

hihihi tak po cichu liczyłam ze moze mnie dogonicie:-D:-D:-D:-D ale widzę ze wasze domki tez stoja w miejscu:rofl: Poczekam jeszcze na te co miały w zeszły czwartek 112:-pmoze im coś drgnęło:-D

ewela po pierwsze moze to doprowadzic do skurczy macicy;o po 2 ja na początku wycisnęłam i zrobił mi sie okropny zator .Ból masakra 24h na dobe nie mogłam wytrzymać, w koncu oklady z kapusty mi pomogły,nie zyczę tego nikomu/

reklama
o kurka,a ja wyciskałam :/ Juz nie bede w takim razie. A to moze doprowadzic do tego,ze potem po urodzeniu dziecka mleko nie chce leciec ?

Do góry