reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja to w tej ciąży juz całkiem niezdara jestem... Cos gdzes położe schowam i potem nie ma tego... takim sposobem musiałam identyfikator w mbanku nowy wyrabiac... i dostepnu do konta nie mam przez net... juz wolę niczego nie chowac :-D ;-)

reklama
Niezdarność chyba nam pisana, ja też się od niej nie uchroniłam.
Pomijając wszelakie mniejsze wpadki to jedną miałam niedawno i to konkretną. Nie wiem jak ja to zrobiłam ale nie zamknęłam dobrze przykrywki od blendera i w rezultacie połowę kuchni miałam w nierozmieszanym sosie pietruszkowym.. Więc nie tylko brudno ale jeszcze i w zielone łatki... Wkurzyłam się na siebie, oj mocno bo cała też mokra i brudna byłam. Przebrałam się, zabrałam za sprzątanie, w trakcie sprzątania upuściłam duży ceramiczny pojemnik z cukrem... Sądziłam, że to już był maks ale nie.. Jak posprzątałam zabrałam się znowu za sos, sprawdzając czy aby na pewno wszystko dobrze zamknęłam i sytuacja się powtórzyła... Wtedy już kuchnie sprzątnął mąż a ja przez kilka dni nie miałam ochoty do niej wchodzić by coś zrobić..

Toruńskie słoneczko jest dziś PRZECUDOWNE!!!!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Laski, nie zagładzajcie się przed tymi testami z glukozą. Dla ciężarnych wystarczy min 8 godz na czczo, czyli cała noc. Założę się ,ze żadna nie wyrobi na czczo 12 godz. To nieludzkie....hihihi :-) Powodzonka

Ja dałam radę:tak:ostatni posilek przed 18 a później dopiero o 9,30 bułka i to tyle. Obiad jadłam dopiero po 17, bo dopiero wtedy wrócił mi apetyt po tej glukozie...bleeeeee

Piszecie o brzuchach przypalonych i poparzonych...ja jak mam jakąś jasną bluzkę to wieczorem gdy ją zdejmę zawsze na brzuchu jest taka ciemniejsza plama hihi wiadomo co "wystawione" bardziej się brudzi:-D

Dziewczyny teraz na tym zmienionym forum pojawiało się coś takiego jak statystyka "Dzięki" oraz "Podziekowano x razy za x postów", wiecie jak to działa?? jak sprawdzić kto podziękował za posta?

.
Sochi,
jak sie tak dlugo nie wie kto taki jest w brzuszku, to chyba ta milosc jest jeszcze bardziej bezgraniczna. tak mysle, ze ja jestem juz tak nastawiona na syna, ze przy dziewczynce troche by mnie z butow wyrzucilo. pewnie, ze chwilowo, ale jednak to nastawianie sie ma swoje zle strony :-) wiec jestes zakochana mama dzieciecia, bezwarunkowo. :-D:-D:-D szczegolne uczucie

:-)

wsumie masz duzo racji....bo jak by sie okazalo czy syn czy corka....to albo Ja bym wariowala na jej puncie albo maz na synka...hheha tak narazie jest w miare po rowno hehe

.
Soch - a mialas usg? i dalej nic nie widac... hmm to pewnie bedzie dziewczynka:)QUOTE]

tak bylam ale lonuziak niechcial sie ujawnic...a Pani dokor niechiala mnie wproadzac w blad...

gniesha i krakowianko-Badzicie silne...dla waszych Aniokow....chodz was nei znam MOCNOO was TULE!!!!!!

hejka

U mnie OKI:).....jakos leci powoli....

woczoraj byla nocka IMION wymyslania...dla naszego szkraba i narazie ale mysle ze sie zmieni to stanelo na...Letycji dla dziewczynki a dla chlopca.Przemek...

Witam;)))
Mój A dziś w domku i mi cały harmonogram zburzył:-pJak jest w pracy to chcę zeby był w domku i na odwrót:-DJeszcze chyba nikt kobiecie w ciąży nie dogodził:tak:
Lencja jejuuuuuuuu ale mi apetytu narobiłaś:-)Pawła i Makro mam dość daleko ale w sobotę specjalnie pojade i poszukam lych marcarponowych lodów:-D:-DTe z biedronki mniam mniam pychotka:-D

Mi siara poleciała tez jakoś w 20 tyg i Pamiętaj co dziewczyny pisały NIE WYCISKAMY TEGO!
ewuś inaczej jak chamstwem tego nie mozna nazwac! #mam kciukasy za brodawki obys je szybciutko zwalczyła:-)
kajdusia przepiękny:tak:Stoi na honorowym miejscu:-)Jeszcze raz gratuluję spełnienia marzen:-)

Dziewczyny az wam zazdroszcze jak o słonku piszecie:szok:U mnie świeciło do 11 a teraz jest taka śniezyca ze bloku który stoi na przeciwko w ogóle nie widac:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::angry:

Brzuchatki dziś czwartek--dzien pomiaru brzuszków:tak:
Mój po tygodniu nic nie urósł ma w dalszym ciągu 117:-)

Czesc dziewczyny ja tez zazdroszczę slonka u nas pieknie rano swiecilo a teraz również śnieżyca jest:no::no::no: i znowu zima nadeszła.... adzisiaj urodzila moja kolezanka mojego meża kuzynka jakis wysyp dzisiaj chyba he eh

co do wymiaru brzuszka u mnie jest równo dziisaj 100 na wysokości pępka:-D:-D:-D

reklama
JEśli chodzi o brzuszek to mój ma 109 na wysokości pępka teraz. Jejku a tydzień temu w poniedziałek mierzyłam i było 106 :szok:

A tak to mój M zadzwonił do mnie i mi mówi ze ma "cos dobrego" dla mnie .:-D to sie grzecznie pytam co? A on mi mówi ze kupił mi truskawki :-D :-D :-D całą ciąze chodzą za mna ;-) teraz czekam niecierpliwie aż wróci z pracy niestety pewnie kolo 20 dopiero bedzie ehhh... ale warto czekać :-D

Ostatnia edycja:
Do góry