reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam dziewczyny,
ja po mam za sobą noc bez snu, może dlatego że mój A. dopiero wrócił z pracy o 4 rano. Do tego bardzo bolała mnie głowa, mierzyłam ciśnienie i jest ok. Macie takie silne bóle czasem?
kajdusia zawsze marzyłam o takim mebelku do grania, a zazdroszczę, zazdroszczę:-)
gryzka masz rację niepoprawnie to było sformułowane;-)
lencja trzymam kciuki, żeby jednak to nie to było
ewela28 mi też już ta siara zalega
gratuluję udanych wizyt:-)
pozdrawiam i życzę miłego dnia
ps. ale się uśmiałam z wczorajszego You can dance:-D nie wiem czy ta muszka to dobry pomysł

gniesha,krakowianko życzę wszytkiego dobrego i trzymam za Was kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
paulinakrk
zgadza sie
tu trzeba byc na czczo czyli min 12 godz nic nie jesc, bez kolacji i sniadania:baffled:

wybralas juz klinike w ktorej chcesz rodzic? moze mamy ta sama
masz juz miejsce na kurs przedporodowy?

neti super ze Cie mamy, dzieki Tobie choc troche lepiej mozemy zrozumiec te medyczne czary-mary

gniesha mocno zycze Wam zeby niedlugo szczescie do Was wrocilo

Witam sie szybciutko i zaraz uciekam bo slonce pali i ogrodek czeka :)

no to się chwalę:
Ale slicznosci!! Wyglada iscie krolewsko! Az sie chce go posluchac...

gniesha sliczny wiersz, ciesze sie ze sie w koncu otwierasz i pozwalasz uwolnic swoim uczuciom, nie ma co i ch w sobie tlumic..pisz jak najczesciej!

Powodzenia na wizytach dziewuszki!

Cześć dziewczyny!
Ja już sobie siedze w pracy i zajadam miodek co mi go babcia przyniosła mniam mniam!
kajdusia-no pięknie się prezentuje ten nowy zakup:tak:
gniesha-śliczny wiersz!

ewela28
Czesc dziewczynki :)

Jakos sie mało ostatnio odzywam,za co przepraszam,ale zabiegana jestem. Znowu mam dziwne pytanie :) Czy wam juz leci taka woda niby siara z piersiatek? Bo mi tak, czy to nie za wczesnie?

Ja jeszcze nie mam ale z tego co widzę powinnam się niedługo spodziewać

Hej dziewczyny,

ja już od rana po odwiedzinach koleżanki z dwuletnim synkiem :-) nareszcie jakieś ploty ;-)
Wkońcu mnie ktoś odwiedził bo każdy tylko mówi że wpadnie a czasu znaleźć dla mnie nie może :-(

Gniesha piękny wiersz, jeszcze będziesz radowała się rosnącą w brzuszku fasolką i Skarbem który pojawi się na świecie.
Ja poroniłam wcześniej 2 razy, co prawda na samym początku bo w drugim i pierwszym miesiącu ale bolało.. wyobrażam sobie co teraz czujesz, gdy już odczuwałaś w sobie swojego Skarba.. Trzymaj się!!!

ewela28 mi już siara pojawiła się w 21 tyg, więc to normalna rzecz, trzeba się do tego przyzwyczaić.

Życzę wszystkim miłego dnia i szczęśliwych wizyt :-D

Laski, nie zagładzajcie się przed tymi testami z glukozą. Dla ciężarnych wystarczy min 8 godz na czczo, czyli cała noc. Założę się ,ze żadna nie wyrobi na czczo 12 godz. To nieludzkie....hihihi :-) Powodzonka

Hello :-D weszłam tylko napisać, że nie wiem co mnie podkusiło i moje piękne czarne włosy do pasa to przeszłość... po tylu latach... obcięłam właśnie włosy i są takie wypazurkowane do ramion ledwie :laugh2: nie wiem co mnie podkusiło... bo teraz nie poznaję siebie w lustrze, achh ta ciąża :-):rofl2:

gniesha - bardzo sie cieszę, że piszesz, powoli dojdziesz i Ty do siebie :tak: wiersz przepiękny, Staś musi być bardzo szczęśliwym aniołkiem, będę oczekiwać wiadomości o ciąży od Ciebie:happy:

Hej kobiety ja też od rana na nogach, rano byłam w szpitalnym labolatorium wyniki porobić. Poszłam z rana żeby w kolejce nie stać ale niestety było trochę ludzi, na drzwiach wisi kartka że ciężarne mają pierwszeństwo ale ani ja ani dwie inne dziewczyny (też już w widocznej ciąży) nie chciały korzystać z tego :-D stwierdziłyśmy że lepiej poczekać te kilkadziesiąt minut niż narazić się na ewentualny "lincz" :-)

Nasz syn udowodnił wczoraj po raz kolejny jaki jest złośliwy (po tatusiu). Przez remont w łazience byłam odcięta od toalety przez jakieś 24 godziny (ciężarna odcięta od wc możecie sobie wyobrazić) w ciągu dnia pal licho ale wieczorem :-( Kiedy położyłam się spać synalek zaczął straszecznie rozrabiać w środku, jak nigdy wcześniej do tej pory. Na początku prosiłam żeby się uspokoił potem nawet zaczęłam błagać żeby nie ruszał pęcherza ale gdzie tam, nawet posunęłam się do groźby że jeśli nie przestanie to pójdę zaraz do szpitala go urodzić :-D :-D Chyba wyczuł że mam już się zirytowała bo się uspokoił :-D Do czasu aż tata nie wrócił i do niego przemówił, kopanie zaczęło się od początku :-) Mężczyźni trzymają razem sztamę :-) Na szczęście już dziś mi wszytko na powrót podłączyli :-)

kreatorka gratuluję wizyty u fryzjera, mam nadzieję że jesteś zadowolona ze zmiany :-D ja już od kilkunastu tygodni idę do fryzjera ale jakoś dojść nie mogę :-) Jednak do maja trzeba dojść bo później tym bardziej nie będzie na to czasu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ewela28
Czesc dziewczynki :)

Jakos sie mało ostatnio odzywam,za co przepraszam,ale zabiegana jestem. Znowu mam dziwne pytanie :) Czy wam juz leci taka woda niby siara z piersiatek? Bo mi tak, czy to nie za wczesnie?

Ja jeszcze nie mam ale z tego co widzę powinnam się niedługo spodziewać

chyba też mnie to wkrótce czeka. jak sobie z tym radzicie? dużo się tego pojawia? trzeba jakieś wkładki? bo ja to totalny laik jestem :zawstydzona/y:
dostałam od koleżanki jakiś specyfik do smarowania brodawek, ponoć można przygotować je do karmienia jeszcze na etapie ciąży. wiecie coś na ten temat? kiedy zacząć i czy to w ogóle ma sens?

Do góry