reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Kasiulka moja wypina, ale to zwykle nie trwa długo, w sensie, że widze wypukłośc ale tylko przez chwilke, a widzialam jak się twoja Hania wypieła, cudnie:)

reklama
AniaCh
bierz go tylko wtedy kiedy poczujesz ze Ci brzuszek twardnieje
najwazniejsze duzo lezec i nie stresuj sie tak
szyjka 2,5 nie jest tragedia, kiedy spada ponizej 2 to stan alarmowy
wypoczywaj, nie dzwigaj i mysl pozytywnie
bedzie dobrze

Kasiulka moj synek ma chyba jeszcze za duzo miejsca bo nie zauwazylam tego
a u Ciebie wyglada to bosko:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wróciłam własnie z aerobiku. Super sprawa.
Nie chciało mi się wyjść z domku ale teraz po ćwiczeniach jakiś przypływ energii mam:-)

podczytuję was odnośnie tych zakupów dla dzieciaczków i jestem daleko w polu... w sumie mam tylko ciuszki które podostawałam a sama jeszcze nic nie kupiłam.

W niedzielę popsuł się nam samochód i koszt naprawy 3 tyś:szok: poprosyu masakra. Ile rzeczy za to możnaby było kupić, no ale co zrobić:-(

Kasiulka moja wypina, ale to zwykle nie trwa długo, w sensie, że widze wypukłośc ale tylko przez chwilke, a widzialam jak się twoja Hania wypieła, cudnie:)

U mnie też to była chwila, ale jak to słodko wyglądało :-)

Kasiulka moj synek ma chyba jeszcze za duzo miejsca bo nie zauwazylam tego
a u Ciebie wyglada to bosko:-D:-D:-D

Już chyba z 3 razy tak mi się zrobiło, hihi

Cześć dziewczyny:)
:-)
paulka masz podniesiony cukier we krwi? Jeśli nie to nie powinnaś mieć cukru w moczu. Główna przyczyną jest cukru w moczu jest niestety cukrzyca

No własnie nie robilam jeszcze poziomu cukru po glukozie ide w piatek ale na ostatnia wizyte robilam sobie mocz i niestety mam cukier w moczu i tez obawiam sie cukrzycy mam nadzieje ze to moze tylko dlatego ze objadałam sie ostatnio batonami i to moze od tego
ale dziekuje Ci Kochana za odpowiedz:-)

zrobiłam sobie dziś długi spacer, pojechałam też po Piotra do pracy i tam po wyjściu zaskoczyła mnie potężna śnieżyca:baffled:. Zaczekałam na niego na ławeczce metra i razem wróciliśmy do domku, trochęzmokliśmy.

Ja również kilka razy zauważyłam że robi mi się jakaś gulka na brzuchu super widok.:-)

Co do leków moja gin. w 22tyg. zleciła mi 3xdziennie no-spa i MgB6 z powodu częstych skurczy w podbrzuszu i jest dobrze. O żadnych skutkach ubocznych mi nie mówiła. Mam nadzieję że ta nospa Karolci nie zaszkodzi.

Witam wszystkie czerwcowe mamy po kilkudniowej przerwie - niestety mam problemy jeszcze z netem, więc Was nic nie poczytałam, ale widziałam, ze na liscie doszły nowe Czerwcówki - bardzo miło:-)

dziś mielismy wizytę u kardiologa z powodu tego zwapnienia - super babka - wszystko nam wyjasniła a najważniejsze, ze to zwapnienie się wchłonęło:tak: nasze dziecko jest wiec zdrowe, waży 900g i wszystko ma na swoim miejscu. Z cukrami jakos próbuję dojść do ładu i jest coraz lepiej - zdarzaja się jeszcze wahania, ale jak na razie radzimy sobie bez insuliny - i mam nadzieję, że tak zostanie (wyeliminowałam juz wszystko - nawet knedle według Kajdusi odpadają, bo mi za bardzo po nich cukier skacze do góry, choć muszę przyznać, że sa pyszne;-))

wszystkim Wam życzę udanych wizyt i ściskam was mocno:tak:

Bardzo się cieszę że zwapnienie się wchłonęło:-):-):-)napewno kamień spadł Wam z serca:tak: gratuluje dobrych nowinek:-)

Dziewczyny, a Wasze dzidzie też wypinają części ciała przez Wasz brzuszek tak, że zmienia kształt?

Tak, tak:tak:u mnie nawet bardzo:-)zawsze się zastanawiam cóż to za część ciałka:confused::-D

Zapomniałam Wam powiedzieć, że żona mojego szefa będzie rodzić już niedługo:tak:przedwczoraj w nocy był pierwszy alarm:-D szef w kurtce zwarty i gotowy stał w drzwiach, ale okazło się że to jednak nie to...:-D

reklama
Do góry