reklama
Klementinka
Fanka BB :)
AniaCh
bierz go tylko wtedy kiedy poczujesz ze Ci brzuszek twardnieje
najwazniejsze duzo lezec i nie stresuj sie tak
szyjka 2,5 nie jest tragedia, kiedy spada ponizej 2 to stan alarmowy
wypoczywaj, nie dzwigaj i mysl pozytywnie
bedzie dobrze
Kasiulka moj synek ma chyba jeszcze za duzo miejsca bo nie zauwazylam tego
a u Ciebie wyglada to bosko
bierz go tylko wtedy kiedy poczujesz ze Ci brzuszek twardnieje
najwazniejsze duzo lezec i nie stresuj sie tak
szyjka 2,5 nie jest tragedia, kiedy spada ponizej 2 to stan alarmowy
wypoczywaj, nie dzwigaj i mysl pozytywnie
bedzie dobrze
Ostatnia edycja:
dorotka28de
Wróciłam własnie z aerobiku. Super sprawa.
Nie chciało mi się wyjść z domku ale teraz po ćwiczeniach jakiś przypływ energii mam:-)
podczytuję was odnośnie tych zakupów dla dzieciaczków i jestem daleko w polu... w sumie mam tylko ciuszki które podostawałam a sama jeszcze nic nie kupiłam.
W niedzielę popsuł się nam samochód i koszt naprawy 3 tyś poprosyu masakra. Ile rzeczy za to możnaby było kupić, no ale co zrobić:-(
Nie chciało mi się wyjść z domku ale teraz po ćwiczeniach jakiś przypływ energii mam:-)
podczytuję was odnośnie tych zakupów dla dzieciaczków i jestem daleko w polu... w sumie mam tylko ciuszki które podostawałam a sama jeszcze nic nie kupiłam.
W niedzielę popsuł się nam samochód i koszt naprawy 3 tyś poprosyu masakra. Ile rzeczy za to możnaby było kupić, no ale co zrobić:-(
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiulka moja wypina, ale to zwykle nie trwa długo, w sensie, że widze wypukłośc ale tylko przez chwilke, a widzialam jak się twoja Hania wypieła, cudnie
U mnie też to była chwila, ale jak to słodko wyglądało :-)
Już chyba z 3 razy tak mi się zrobiło, hihi
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Moja to tak sie wypina jakby na konia wsiadałaDziewczyny, a Wasze dzidzie też wypinają części ciała przez Wasz brzuszek tak, że zmienia kształt?
P
paula24211
Gość
Cześć dziewczyny
:-)
paulka masz podniesiony cukier we krwi? Jeśli nie to nie powinnaś mieć cukru w moczu. Główna przyczyną jest cukru w moczu jest niestety cukrzyca
No własnie nie robilam jeszcze poziomu cukru po glukozie ide w piatek ale na ostatnia wizyte robilam sobie mocz i niestety mam cukier w moczu i tez obawiam sie cukrzycy mam nadzieje ze to moze tylko dlatego ze objadałam sie ostatnio batonami i to moze od tego
ale dziekuje Ci Kochana za odpowiedz:-)
zrobiłam sobie dziś długi spacer, pojechałam też po Piotra do pracy i tam po wyjściu zaskoczyła mnie potężna śnieżyca. Zaczekałam na niego na ławeczce metra i razem wróciliśmy do domku, trochęzmokliśmy.
Ja również kilka razy zauważyłam że robi mi się jakaś gulka na brzuchu super widok.:-)
Co do leków moja gin. w 22tyg. zleciła mi 3xdziennie no-spa i MgB6 z powodu częstych skurczy w podbrzuszu i jest dobrze. O żadnych skutkach ubocznych mi nie mówiła. Mam nadzieję że ta nospa Karolci nie zaszkodzi.
Ja również kilka razy zauważyłam że robi mi się jakaś gulka na brzuchu super widok.:-)
Co do leków moja gin. w 22tyg. zleciła mi 3xdziennie no-spa i MgB6 z powodu częstych skurczy w podbrzuszu i jest dobrze. O żadnych skutkach ubocznych mi nie mówiła. Mam nadzieję że ta nospa Karolci nie zaszkodzi.
Gosia***
Witam wszystkie czerwcowe mamy po kilkudniowej przerwie - niestety mam problemy jeszcze z netem, więc Was nic nie poczytałam, ale widziałam, ze na liscie doszły nowe Czerwcówki - bardzo miło:-)
dziś mielismy wizytę u kardiologa z powodu tego zwapnienia - super babka - wszystko nam wyjasniła a najważniejsze, ze to zwapnienie się wchłonęło nasze dziecko jest wiec zdrowe, waży 900g i wszystko ma na swoim miejscu. Z cukrami jakos próbuję dojść do ładu i jest coraz lepiej - zdarzaja się jeszcze wahania, ale jak na razie radzimy sobie bez insuliny - i mam nadzieję, że tak zostanie (wyeliminowałam juz wszystko - nawet knedle według Kajdusi odpadają, bo mi za bardzo po nich cukier skacze do góry, choć muszę przyznać, że sa pyszne;-))
wszystkim Wam życzę udanych wizyt i ściskam was mocno
Bardzo się cieszę że zwapnienie się wchłonęło:-):-):-)napewno kamień spadł Wam z serca gratuluje dobrych nowinek:-)
Dziewczyny, a Wasze dzidzie też wypinają części ciała przez Wasz brzuszek tak, że zmienia kształt?
Tak, taku mnie nawet bardzo:-)zawsze się zastanawiam cóż to za część ciałka
Zapomniałam Wam powiedzieć, że żona mojego szefa będzie rodzić już niedługoprzedwczoraj w nocy był pierwszy alarm szef w kurtce zwarty i gotowy stał w drzwiach, ale okazło się że to jednak nie to...
reklama
ewelinka307
Moja też ostatnio zaczęła się wypinać komicznie to wygląda raz to z jednej strony brzuch był z 10cm wyżej niż z drugiej