Gosia***
Fanka BB :)
cześć kochane...
Widzę, że na forum w końcu zapanował radośniejszy nastrój...To dobrze, bo za Wami wszystkimi już półmetek. Ani się obejrzycie...a będziecie tulić w ramionach Wasze skarby. Widze, że krakowianka też Was podglada Po prostu nie da się do Was nie zaglądać...i nie cieszyć Waszym oczekiwaniem. Dziękuję Wam za pamięc. Odbieram od Was wiadomości prywatne i zawsze jest mi bardzo miło, ze pomimo własnych zmartwień, myślicie też o nas... Ja skoncentrowałam się teraz na sobie i swoim zdrowiu. Chcę szybko stanąć na nogi- dla siebie i mojego męża.. żebyśmy zaczęli starania o Maleństwo. o niczym innym nie myślę... Mocno wierzę w to, że niedługo sama też dołączę do jakiegoś wątku przyszłych mam... Podobno w kolejną ciąże niedługo po pierwszej jest czasem łatwiej zajść niż po dłuższej przerwie. Nie chcemy czekać za długo...Przede mną wizyta u lekarza. Jestem bardzo ciekawa tego, co nam powie. Mam nadzieję że wszystko ładnie się goi i że pasmo moich problemów dobiegnie końca... W końcu musi tak być..
Pozdrawiam Was wszystkie bardzo mocno. Trzymam za Was kciuki z całych sił!!!!
Ciesze się że sie odezwałaśdobrze że zaczęłaś myśleć o przyszłości. Wierzę że już niedługo będziecie sie cieszyli z fasolki w brzuszku Powodzenia na wizycie.
Gosiu pracujesz duzo przy komputerze? Moja mama jest fizjoterapeutka i wiem ze promieniowanie w dloniach moze byc spowodowane urazem lub uciskiem na nerw w odcinku szyjnym kregoslupa. Promieniowanie na uda/nogi to problem z odcinkiem ledzwiowym. Poradz sie lekarza, nie warto z tym czekac
Przy komputerze zbyt dużo nie siedzę, więcej przy "papierach"...
Witam was dziewczyny ja po powrocie ze szpitala .mam uważać bo z cukrem mam problem po prostu mój organizm nie toleruje cukru i dopuki nie zjem czegoś słodkiego jest ok a jak tylko na coś sie skusze skacze do góry strasznie dlatego po obciążeniu glukozą było tak bebe aale postanowiłam się za siebie wziąśc dla maleństwa miałam robione usg ale nadal nie wiem kto u mnie siedzi ide dzisiaj zapisać sie na usg prywatnie jesli chodzi o opieke szpitalna to była super naprawde jestem pozytywnie zaskoczona zarówno podejście lekaży jak i położnych nawet salowe fajne dziewczyna z którą leżałam też była zdziwiona to na razie tyle zajrzę póżniej muszę nadrobić zaległosci domowe narazie pa
A właśnie zastanawiałam się co u CiebieCieszę się że opiekę miałaś taką dobrąUważaj na ten cukier i będzie ok:-)
AniaCh odpoczywaj dużo i uważaj na siebiebędzie dobrze zobaczysz