reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

:-)Wpadłam żeby pożyczyć Wam kolorowych snów
Gratuluje wizyt kasiulka, paula24211:tak:
paulka82 pochwalisz się oczywiście sesją;-)
sochi,Ewa 1981 witajcie w czerwcówkowym gronie
odnośnie brzuszka to mi też tak strzelił do przodu:-D chyba za dużo słodkiego
dobranoc

reklama
witam nowe mamuski na forum :)
gratuluje mamusia wizyt - dzieciaczki coraz cięższe

mnie znów dopadło zapalenie pęcherza, aż wczoraj pojechałam do szpitala bo zaczęłam siusiać krwią ale niestety nie mam ubezpieczenie i dr powiedził ze mam kupić urosept dziś mi przeszło - całe szczęście (puk puk)

odnośnie brzuszka rano jest taki malutki a wieczorem juz większy - zwłaszcza że na wieczór zawsze więcej pije

dobranoc dwó i trzy-paczki :)

Hejka EWA1981. co tam u ciebie? :)

paula24211- zdrowa dziewucha! Super! Gratuluje tez innych dziesiejszych, udanych wizyt :)

gosiagro - nie ma jak ciążowe roztargninie,ale Ty chyba wszystkich pobilas na glowe!! Jak pan Hilary.... :D

Witam:-) miałam dzisiaj porobić badania krwi i test glukozy, ale jak zobaczyłam 20 osób w kolejce do laboratorium to zwątpiłam i zawinęłam spowrotem do domu. Pójdę jeszcze jutro zobaczyć, a jak będzie podobnie to przejadę się do płatnego laboratorium, przynajmniej jest szybko. ;-)Więc widzę, żę jednak na tym nie zaoszczędzę niestety :-D

Paula
- gratuluję udanej wizyty :-) coraz większe te nasze szkraby, aż ciężko uwierzyć, że niedawno to były takie małe fasolki :-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :tak: i oczywiście czekam na relacje :happy: :tak:

Witam:-) miałam dzisiaj porobić badania krwi i test glukozy, ale jak zobaczyłam 20 osób w kolejce do laboratorium to zwątpiłam i zawinęłam spowrotem do domu. Pójdę jeszcze jutro zobaczyć, a jak będzie podobnie to przejadę się do płatnego laboratorium, przynajmniej jest szybko. ;-)Więc widzę, żę jednak na tym nie zaoszczędzę niestety :-D

U nas w labolatorium pacjenci bodajże onkologiczni i ciężarne wchodzą bez kolejki, nie macie tak???
Z drugiej strony niby mogę wejść bez kolejki, ale jeszcze z tego nie korzystałam chyba byłam się "linczu" :-)

Dziewczyny poooommmoooocyyyyy. Tak mnie na słodkie wzięło, że masakra :-( już wszystko co słodkie w domu wyjadłam i wciąż mi mało. Człowiek z batonikiem przechodzący koło mnie to normalnie odgryzieniem ręki ryzykuje, poważnie masakra jem i jem i wciąż mi mało :-( Będziemy mieli syna a ja jem tyle słodyczy jakbym była w ciąży bliźniaczej i dziewuchami.

Cześć dziewczyny;-)
Ale się nie wyspałam, jestem od 5.30 na nogach i posiedzę w pracy dopóki mnie mąż nie odbierze, czyli najprawdopodobniej do 15:-( Ale jakoś dam radę:-D
Gratuluję dobrych wiadomości po wizytach:-) 1kg to już kawał babeczki;-) Coraz większe te nasze skarby rosną, już się nie mogę doczekać mojego USG:tak::tak:
Witam wszystkie nowe mamusie, których jeszcze nie przywitałam:tak:
Życzę wszystkim miłego dnia, a ja wracam do pracy;-)
edit:) Jeszcze miałam napisać gosiagro że się ubawiłam z tej komórki, ale z tego śmiechu zapomniałam:)
Dobrze że nie znalazłaś jej w pralce jak ja:)

Witam porannie:)
Zbieram się szybko bo dziś mam lekko zabiegany dzień:) Produkujecie tyle stron ,że wystarczy jeden wieczór a zaległości rosną. Doczytam je później.
Pozdrawiam serdecznie i wszystkim dzisiejszym wizytowiczkom samych dobrych wieści :-)

I ja sie witam w ten wietrzny ale na szczęście sloneczny dzionek:-)niestety po nieprzespanej nocy:-(ten mój ból gardła staje sie naprawdę okropny i to mimo brania Bioparoxu , już sama nie wiem co tam mi się dzieje. Chałupka po remoncie prawie doprowadzona do stanu uzywalnosci:-)dzisiaj jeszcze drobne wykończenia i bedzie koniec:-)

ewela28 - ja tez czułam ruch małego bardzo nisko,tera zise przekręcił i sa wyzej

gratuluje wczorajszych udanych wizyt:-)dziewuszki rosną:-)

Kajdusia - trzymam kciuki za wizyte

witam nowe mamusie czerwcowe:-)

milego dnia

reklama
Witajcie,
Troche was ponadrabialam ale mam lenia :-)
Wczorajsze zajecia w szkole rodzenia byly bardzo udane, ciesze sie ze sie zapisalam, na pewno cos z nich sie przyda, a poza tym siedzi sie w grupie brzuchatek i jakos tak razniej widziec ze innym tez ciezko :tak:

anecznik jak masz ochote to jedz slodkie, ja to bym glownie ostre jadla albo slone, a czekam na dziewczynke (mam nadzieje ze nadal :-D), a co sie bedziesz zamartwiala :tak:
paulka jejku ale kluseczka rosnie szybko :-) serdecznie gratuluje!
kajdusia oj to sie wymeczylas wczoraj, tyle tego Chopina :laugh2: A Piotrus mam nadzieje ze teraz raz dwa wyzdrowieje na tym antybiotyku, i juz niech zaden wirus nie wraca :sorry2: No i czekamy na relacje z wizyty!! Ciekawe jaka juz z Malgosi panna :)
gosiagro :-D:-D:-D:-D dobrze ze nie prosilas meza zeby do ciebie zadzwonil :rofl2:
ewela ja czuje gmeranie nisko (raczki) i kopniaki pod zebrami :baffled:
Anik79 a to nie jest jakas ropna angina? Moze konieczny bedzie antybiotyk bo jak sie jakies bakterie w gardle mnoza to moze byc niezbyt zdrowe dla dzidzi? Zdrowka kochana!

Witam nowe mamusie, mam nadzieje ze jeszcze kiedys zajrzycie ;-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry