P
paula24211
Gość
Boze znalazłam kabel wiecie gdzie go miałam w torebce cały czas a juz chcialam pokoj do góry nogami wywracac bo co rozpłynął sie? a ja go caly czas mialam przy sobie heeh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to chyba te snikersy he he
Boze znalazłam kabel wiecie gdzie go miałam w torebce cały czas a juz chcialam pokoj do góry nogami wywracac bo co rozpłynął sie? a ja go caly czas mialam przy sobie heeh
no ale nam wszystkpo można wybaczyć przynajmniej nasi męzowie maja z nas radości po pachynie ma jak ciążowe roztargninie
ja ostatnio rozmawiałam z mamą przez komórkę i chodzę po całym domu i szukam swojej komórki w końcu taka zdenerwowa pytam męża nie widzialeś mojej komórki?? on na to masz ją przy uchu:-):-):-)
no ja tez nie moge sie odnaleźć na tym nowym forum rózowe było cool:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
łee cos te minki nie działaja, pozmieniali nam te forum :/
.
czy Wam tez brzuchy rosna teraz jakby 10 razy szybciej??? ja mam co dzien to wiekszy !!!!!
CZesc dziewczyny wrócilam z wizyty malutka jest boska byla taka żywa ze az lekarz sie smiałz niej he heh
a wiec wszystko jest w porzadku szyjka zamknieta jak byc powinno, malutka jest o tydzien starsza i waży juz nie zgadniecie..... 1020 gram normalnie byłam w szoku Kasiulki to kruszynka myslaalm ze nasz tak okolo 900 gram bedzie wazyc a tutaj juz pond kilo.... najważniejsze to tez to ze nic nie doleciało... chcialam dodac fotki ale gdzies zapodzialm kabel od telefonu zeby zgrac zdjecia i jestem zla ale jak tylko go odnajde to wstawie moją bąblinke Kochana...
Teraz lece spac ciesze sie ze reszta wizyt udana tez i witam nowe czerwcóweczki dużo Was dzisaij przybyło:-):-):-):-)