reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witaj sochi:):)
Dziewczyny gratuluję dobrych wiadomości po wizytach:) Super że maluszki zdrowo się rozwijają:)
Ja dzisiaj z wami nie popiszę, bo jestem padnięta:( Byłam w pracy i tak mi się te cyferki rzuciły na mózg że już mi się nic nie chce.
I zaraz po prostu idę wziąć prysznic i spaaaaaaaaaaaaaaaać:) Bo jutro znowu ciężki dzień w pracy mnie czeka:( Ale w sumie się cieszę:):)

reklama
Dzięki:)

Mieszkam z mężem w Warszawie. Oboje pochodzimy z Radomia.
Z zawodu jestem pielęgniarką do listopada pracowałam w Caritasie ale poszłam na zwolnienie bo miałam małe problemy.
Jestem w 26tygodniu ciąży - to moja pierwsza ciąża. Termin mam na 6 czerwca. Wg USG to dziewczynka - Karolinka jesteśmy z tego powodu bardzo szczęśliwi.

Ostatnia edycja:
CZesc dziewczyny wrócilam z wizyty malutka jest boska byla taka żywa ze az lekarz sie smiałz niej he heh
a wiec wszystko jest w porzadku szyjka zamknieta jak byc powinno, malutka jest o tydzien starsza i waży juz nie zgadniecie..... 1020 gram normalnie byłam w szoku Kasiulki to kruszynka myslaalm ze nasz tak okolo 900 gram bedzie wazyc a tutaj juz pond kilo.... najważniejsze to tez to ze nic nie doleciało... chcialam dodac fotki ale gdzies zapodzialm kabel od telefonu zeby zgrac zdjecia i jestem zla ale jak tylko go odnajde to wstawie moją bąblinke Kochana...
Teraz lece spac ciesze sie ze reszta wizyt udana tez i witam nowe czerwcóweczki dużo Was dzisaij przybyło:-):-):-):-)

CZesc dziewczyny wrócilam z wizyty malutka jest boska byla taka żywa ze az lekarz sie smiałz niej he heh
a wiec wszystko jest w porzadku szyjka zamknieta jak byc powinno, malutka jest o tydzien starsza i waży juz nie zgadniecie..... 1020 gram normalnie byłam w szoku Kasiulki to kruszynka myslaalm ze nasz tak okolo 900 gram bedzie wazyc a tutaj juz pond kilo.... najważniejsze to tez to ze nic nie doleciało... chcialam dodac fotki ale gdzies zapodzialm kabel od telefonu zeby zgrac zdjecia i jestem zla ale jak tylko go odnajde to wstawie moją bąblinke Kochana...
Teraz lece spac ciesze sie ze reszta wizyt udana tez i witam nowe czerwcóweczki dużo Was dzisaij przybyło:-):-):-):-)

super wiesci Paula, serdecznie gratulacje:-D:-D ponad kilogram:szok::szok: czym ty ją karmisz:-D:-D

witam nowa mamusie:tak:

reklama
Do góry