reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

hej

No nie mogę sie połapać z tym nowym wyglądem ehhh...
Nie przeczytałam połowy bo nie moge dojść dotego momentu co nie czytałam postów no brak słow, dałam sobie spokój i ostatnie 5 stron przeczytalam i kurcze zgłodniałam :-D zaraz lece coś zrobic do zjedzenia;-) Po nospie w sobotę przeszło ale ból żeber był do wczoraj... Dzis na szczescie juz nie boli:-D jedynie bark mnie boli, musze jakąś maść rozgrzewającą kupić.
Też zaczynam sie czucjak foka:-D i coraz ciężej mi sie robi... Mąż sie śmieje że pod koniec ciaży to na taczkach bedzie trzeba mnie wozic... Niewiem czemu sie tak czuje, przeciez tylko 5 kg przytyłam?!? ehhh...
Na dworze wiejno, pochmurno... Błotnie... nie chce sie wychodzić. Chyba bedzie padac deszcz :-] Ale dzieć mnie kopie... :szok:

Co do szczepionek to ja Hanie i Daniela szczepiłam tylko refundowanymi (obowiązkowymi) szczepionkami. Teraz tez nie bede wykupywać żadnych. jednak to troszkę kosztuje :nie: ehhh

reklama
kurde dwa razy mi sie ten sam post wkleil :szok: nie umiałam wykasować wiec go edytowałam i wpisałam to :-D nie gniewac sie ze dwa posty jeden pod drugim.... :*******

Ostatnia edycja:
Lencja dzięki za linki;)))) godne do zastanowienia;)w zasadzie to na 90% juz się zdecydowałam.Podpowiedz mi jeszcze proszę gdzie te wkładki się dokupuje ?i te papierki czy jakoś tak?

cześć po weekendzie!
zaskoczenie od samego rana -nowe forum.. no cóż, jakoś się będzie trzeba odnaleźć..
coraz trudniej mi nadrabiać to co napisałyście :laugh2:

w sobotę montowaliśmy graderobę z systemu elfa -fajna sprawa :) no i w końcu można rozpakować wszystkie ubrania!!:-) potem popołudnie na imprezie imieninowej teściowej, a wieczorem ...przespałam medale Justyny i panczenistek <wstyd>:zawstydzona/y::zawstydzona/y: w niedzielę rządziły lody Grycana:rofl2:
synuś jakiś spokojny przez cały weekend -mało się wierci, a ja od razu się martwię, czy wszystko tam z nim ok. na usg musze czekać jeszcze tydzień :/ do tego rozbolało mnie prawe żebro :szok:
no ale cóż, biorę się za pranie, odkurzanie, mycie podłóg, obiad....
pozdrawiam wszystkie czerwcówki serdecznie i życzę dobrych wieści na wizytach!

edit: właśnie padłam ze śmiechu obserwując, jak pies goni po ogródku dwie sroki, które na zmianę co chwilę przysiadają na trawie, żeby kiedy już je dogania, wzbić się w górę :laugh2::laugh2::laugh2:

Ostatnia edycja:
jakoś nie potrafię się odnaleźć na tym nowym forum, nie mogę nic znaleźć,wiem że to kwestia przyzwyczajenia ale drażni mnie ono i do tego strasznie zamula

póki co ucieka troszkę mieszkanie ogarnąć i jakis obiadek postawić
miłego dnia mamusie i udanych wizyt

Cześć dziewczyny:)
Pogoda u mnie fatalna:( Wieje i leje okropnie ,aż się nie chce z domu wychodzić. Niestety muszę. Pędzę do żłobka zapytać jak wygląda sytuacja.Nawet bym o tym nie pomyślała ale koleżanki mnie napuściły,że powinnam iść i popytać co i jak,bo to wcale nie takie proste.No cóż, idę i sama się przekonam.Nie lubię i nie korzystam z teorii typu:" bo córka koleżanki mojej cioci mówiła...ble ble ble" i robienia z igły wideł.Słyszałam ,ze jest ciężko ale zobaczymy.
Mimo tak obrzydliwej pogody życzę wszystkim miłego i radosnego dnia. Wszystkim ,które się dziś wizytują samych dobrych wieści.

kajdusia mam rodzinną i dodatkowe kursy opieki nad dzieckiem i noworodkiem, kilka lat pracowałam w por.dziecięcej, teraz wybieram się na kurs szczepień,więc muszę dowiedzieć się jak najwięcej dla siebie i dla nas wszystkich,popytam o tą cholerną rtęć

czarna wiedźmo jeszcze nie zwlaczyłaś tych bakterii?? Już myślałam,że to prehistoria:)

musze sie pochwalic :) krakowianka zmotywowala mnie do wizyty u lekarza, jutro do niego ide :) mam nadzieje ze wszystko jest dobrze.mysle ze uda mi sie zwiac z pracy na godzinke.

teraz prosze mnie ladnie pochwalic :)

wlasnie jem lody sorbetowe pomaranczowe,chodzily za mna pare dni,az w koncu je kupilam :) za dwie godziny bede juz w pracy;/

cobra- decyzja jak najbardziej godna pochwalenia!!! Cieszę się,ze Krakowianka przemówiła Ci do rozsądku!

a teraz dzień dobry wszystkim, musiałam odespać noc, bo tak wiało,że nic a nic prawie nie spałam, a teraz siedzę w pokoju i patrzę przez okno, czy aby nasza antena satelitarna nie odleci, tak mocno wieje, a ja nie dość, że mieszkam na 7 piętrze to jeszcze na górce i po prostu masakra jak wieje.

reklama
Hej dziewczyny :-D witam w marcu i w nowym tygodniu. Dziś dzień bez rewelacji, do zrobienia dużo, ale przy takim wietrze to sobie odpuszczę :no: nie będę latać po urzędach i sprzątać, bo nie mam nastroju. A co tam :-p w stanie błogosławionym mi wolno :-D lepiej wezmę gorącą kąpiel, poczytam książkę, a co miałam zrobić dziś zrobię jutro :rofl2:

Cobra - bardzo sie cieszę, że krakowianka Cię namówiła :tak: to ważne dla Ciebie i dla Kubusia
ewuś2090 - mi zdecydowanie bardziej podoba się Kubuś i Szymon :-) podkreśla ich indywidualność, a jednocześnie imiona są "w tym samym stylu". Jak dla mnie bomba. :-)

Do góry