AniaCh83
Fanka BB :)
Hej. Nadrabialm i nadrabialam,mimo,ze weekend przewaznie jest cichy to i tak jakos sie troche postow nazbieralo. Wczoraj u mnie bylo paskudnie,lalo prawie non stop,a dzis piekne bezchumrne niebo,ale co z tego jak ja nie dam rady sie podniesc Zawsze tak mam,jak pogoda piekna to ja bez sil. Wstalam o 10, juz po 12,a od tamtej pory tylko Was nadrabialam,wstawilam i rozwiesilam pranie,zjadlam sniadanie i pozmywalam jeszcze po wczorajszej kolacjiA tyle mialam planow. Glowa boli,cisnienie chyba niskie. Mam troche dola,bo od poczatku ciazy juz przytlam 9kg! Kurde to przez to siedzenie w domu!:-(Co to bedzie w trzecim trymestrze,jak to wtedy sie tyje najwiecej...:-(Moja dzidzia bosko kopie. Jak ja juz bym chciala,zeby byl czerwiec.
Do ktorego tygodnia najlpeiej jest zrobic polowkowe? Mialam w 21tc,ale teraz chcialabym sie wybrac do polskiego gina,a slyszalam,ze po ktoryms tygodniu jakies pomiary juz nie sa wystarczajaco czytelne....??
Do ktorego tygodnia najlpeiej jest zrobic polowkowe? Mialam w 21tc,ale teraz chcialabym sie wybrac do polskiego gina,a slyszalam,ze po ktoryms tygodniu jakies pomiary juz nie sa wystarczajaco czytelne....??