reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Ja juz z M. w domu:-D, ale bidny bardzo marnie wyglada:-:)-(, dzisiaj mam nadzieję, jakos przecierpi do wieczora, a jutro powinien czuc się lepiej, bo nowej chemii nie bedzie.
Ewus- gratuluje dwoch lobuziakow, co już pozycje dowolne przyjmują:)
Lena - to leż kochana i wszystko się unormuje:tak:

reklama
Właśnie wróciłam z psacerku - wreszcie słoneczko i wiosna w powietrzu:-) Od razu inaczej się czuję :laugh2: do tego pies wybiegany, same plusy.
Teraz tylko pora na obiadek - głodna jestem jak wilk ;-).

gniesha - jesteś wspaniałą kobietą i matką. Wierzę, że niedługo zaświeci dla Was słoneczko i Wasz aniołek szybko do Was wróci.
"A po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój "

ewus2090 - WOW! Jakie już duże rozrabiaki!!!!Rewelacja:-)

lenaDTR
- może faktycznie lekarka Cie wyczuła ;-)teraz troszkę przystopujesz z pracą:-D Cieszę się, że już nie boli - oby tak dalej. Kazała Ci leżeć plackiem, czy możesz chodzić po domku?
Na poczatku nic nie powiedziała dopiero ta w rejestracji co wypisuje zwolnienia mówi do mnie, że Pani ma leżące a ja oczy jak 5 zł:)Dobre i to:)A nie wiecie jak to jest z wypłatą z ZUS-u za L 4 w ciagu ilu dni wpłacają od zwonienia??Wiem, że z nimi różnie jest ale może któraś z was jest wtajemniczona:):-)GOSIAGRO musi być dobrze:)

Na poczatku nic nie powiedziała dopiero ta w rejestracji co wypisuje zwolnienia mówi do mnie, że Pani ma leżące a ja oczy jak 5 zł:)Dobre i to:)A nie wiecie jak to jest z wypłatą z ZUS-u za L 4 w ciagu ilu dni wpłacają od zwonienia??Wiem, że z nimi różnie jest ale może któraś z was jest wtajemniczona:):-)GOSIAGRO musi być dobrze:)

To zależy czy u Twojego pracodawcy pracuje więcej niż 20 osób. U mojego pracuje więcej i pieniądze dostaje od pracodawcy w tym samym terminie co zawsze, później to mój szef się rozlicza z Zusem ale to już jego problem :-D
Masz zwolnienie leżące więc musisz być cały czas w domu, przy ewentualnej kontroli z Zus niema zmiłuj. Nie pomoże nawet wykręt że byłaś w aptece, bo w końcu masz leżeć :-(

:rolleyes: meganne :rolleyes:

Synuś Mateusz
Godzina Porodu -> ????
Waga -> 5260g
Długość -> 56cm
Rodzaj Porodu -> sn
Tydzień Ciąży -> ????
Punkty Apgar -> 9
Pierwsze Dziecko
i co wy na tą wagę?:-D to lutuweczka

:szok: ja synka rodziłam co miał 4220 i było ciężko... to nie chce wiedziec co ta dziewczyna przezyła... :szok: :-D

gniesha łzy sie cisną do oczu po twoim poście :-( to jest bardzo smutne... Mam nadzieję ze niedługo zacznie być Ci lżej i wkońcu zaświeci wam słoneczko może razem z nadejściem wiosny?... Stas [*]

ewus gratuluję dwóch chłopaczków :-D

zmierzylam sie miarka...mam 111cm na wysokosci pepka,kto mnie pobije?:Dmowilam ze jestem najgrubsza ze wszystkich.tyle ze ja zawsze bylam:)

Lena tak a'propos zauważyłam że znasz Kaśkę Kowalską ze znajomych na nk:-) Jaki ten świat mały;-)
Dobrze że ja nie mam centymetra w domu, to nie mam jak się zmierzyć:):)

Ostatnia edycja:
Witam
Jestem na maxa szczęśliwa:-):-):-):-)
Dzisiejsze Usg pokazało ze został tylko minimalny ślad do torbielku.a drugiego w ogóle nie ma:-):-):-)<jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii>Mały wazy 754g.Wszystko prawidłowe.Jest juz główką na dole i najprawdopodobniej(99%)tak juz zostanie.
Dziewczyny życzę Wam wszystkim takich samych wieści.:-)

cobra ja mam 117:szok:
Lete Was poczytac:-)

ita i inne brzuchatki---chcę nadmienić ze inaczej interpretuje się wyniki badan kobiet w ciaży .Te szczawiany w ciązy to tak jak pisałam Ci ita wczoraj ,jest oki ,a jezeli są u osoby która nie jest w ciąży mogą oznaczac piasek w nerkach.

Czyta..........

olimpia-fajnie że się wchłaniają te torbielki no i maluszek już spory!

Aja tak leże po obiedzie i mi nie dobrze najadłam się obiadu a póżniej oczywiście zachciało się słodkiego a że nic w domu nie było a do sklepu nie chciało się iść openzlowałam pół słoika strasznie słodkich wiśni w syropie babcinej roboty oj po co mi to było:no:

reklama
Do góry