reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Jestem po wizycie:-)
oświadczam wszem i wobec że zasilam nieliczne grono czerwcoeych ptaszeczków:-DNiespodzianka wyjaśniona:-D
Będą dwa chłopaczki:laugh2: Jestem bardzo szczęśliwa :-)Są bardzo ruchliwi i zdrowi:tak::-)
Jeden jest więkrzy-Kubuś:-) i waży 474g
A mniejszy prawdopodobnie będzie Szymonkiem:-) i waży430g
czyli jak na bliźnięta bardzo ładnie mi rosną:-) Jestem z nich dumna:-D Wymiary maja prawidłowe i wszystkie narządy są prawidłowe.Leżą jak sobie chcą...tzn jeden poprzecznie a drugi nawet ciężko określic jak:-D (mam wpisane położenie: dowolne:-D) łożysko:ściana tylna(nie wiem co to znaczy aleok..)
Mają śliczne buźki a usg robiła mi z godzinę bo tak sie kręciły:-D Ale jest pewna ze będą dwa ptaszeczki:-D Całe szczęście nie zdążyłam nakupić różowych ubranek:-D:tak:

Przepraszam ale dopiero teraz biorę się za czytanie tego co napisałyście,musiałam najpierw się pochwalić swoim dorobkiem:-D

Bardzo ale to bardzo gratuluje udanej wizyty i jeszcze lepszych wiadomości.

ewus gratulacje! Super że będziesz miała dwóch synusi:-)
Gniesha Tobie napisałam na PW, jeśli już byś do nas nigdy nie zajrzała:-(

ewus gratuluję synusiów, no to będziesz miała z nimi wesołe życie:-D jak zaczynają od jak to było pozycji dowolnej?:rofl2::laugh2:
ufff...a ja w końcu skończyłam prasowanko, o rany jak ja nie cierpię prasować:-p

Witam dziewczyny :-D właśnie zjadłam całą porcję jedzonka od chińczyka :rofl2: (przed ciążą to jadłam to na 3 podejścia) coś pysznego :laugh2:

ewuś - gratuluję takich wspaniałych chłopaków :-D u mnie na usg połówkowym położenie Niny też było określone jako dowolne, może to jakiś znak? :-D łożysko ściana tylna też tak samo jak u mnie :tak:
gniesha - bardzo, bardzo przykre jest to co spotkało Twoją rodzinę, ale pamiętaj, że nie jesteś sama, nadal masz męża, który cierpi tak samo jak Ty i aniołka, ktory sie wami opiekuje. Tej tragedii nie da się zrozumieć, ale jedynie przeżyć tak by nie zwariować...

gratulacje się należą oczywiście:tak: no i ciekawe kto będzie u nas rekordzistą lub rekordzistką:-D

Mam nadzieję że mój maluch nie ma ambicji by znaleźć się w czołówce wagowej czerwcowych dzieci :-D :-D Mnie by tam 3-4 kg szczęścia w zupełności satysfakcjonowało :-)

Pisałyście o bezsenności i że często w nocy wstajecie. Ja mam podobnie, są noce że kilkukrotnie wc odwiedzam (z czego często bezskutecznie) ale są też noce gdzie praktycznie nie wstaje :-D :-D śmiejemy się z mężem że maluch w ten sposób przyzwyczaja nas do nocnego wstawania :-D :-D

Gratuluje wszystkim udanych wizyt, oby tak dalej :-)
Faktycznie już niedługo relacje z wizyt będą częstsze :-) Jeszcze trochę i 30 tydzień przekroczymy a potem to już z górki bez trzymanki będzie :-)

Już jestem po wizycie zwolnienie leżące:(Lekarka badała tetno dziecka jest ok, a ból nie wiedzała do końca, mówiła, że jakby to był wyrostek to bym już dawno poleciała na ostry dyżur, wzdęć też nie ma kazała wziąć no-spę forte jakby nie pomogło to na ostry dyżur:(Ale póki co nie boli;(:-)

reklama
lenaDTR i bardzo dobrze że dostałaś zwolnienie leżące!! Teraz w końcu przystopujesz z pracą i będziesz musiała leżeć.
Co do bólu brzucha, to nie może to być po prostu rozciąganie się wiązadeł, mnie też nie dawno bolało po prawej stronie i ciągnęło w dole. No-spa nie zawsze pomagała. A może po prostu mała Ci się tak ułożyła że kopie w jakiś narząd i dlatego tak boli.
Mam nadzieję jednak że na ostrym dyżurze nie będziesz musiała się znaleść:)

Do góry