reklama
nadika
Fanka BB :)
Tak się zastanawiam czy mój mały nie jest "za mały" bo waży około 450g a niektóre bobaski już sporo ponad 500g do 1kg!!!
Każde dziecko jest inne, każda ciąża jest inna. Jeśli chodzi o wagę to mojej siostry córunia też ważyła mało, ona i jej mąż są bardzo drobni i pewnie dlatego.
A teraz w niedzielę urodziła piękną i zdrową córunie, ważyła 2810g tak więc nie dużo ale wszystko z nią dobrze, dostała 10 pkt.
Jest śliczniutka
Teraz ja czekam na swoje Maleństwo :-)
olimpia gratuluję udanej wizyty:-)
kasiek tak jak pisała nadika, napewno wzystko jest dobrze
a ja się właśnie zastanawiam co by tu upichcić słodkiego na weekend, a na wieczór muszę przygotować jakieś smakołyki bo dzisiaj Władca pierścieni a ja jestem fanką i to zagorzałą, bo nawet na siusiu czekam do reklam
Dzecinne nie?
kasiek tak jak pisała nadika, napewno wzystko jest dobrze
a ja się właśnie zastanawiam co by tu upichcić słodkiego na weekend, a na wieczór muszę przygotować jakieś smakołyki bo dzisiaj Władca pierścieni a ja jestem fanką i to zagorzałą, bo nawet na siusiu czekam do reklam
Dzecinne nie?
Witam
Jestem na maxa szczęśliwa:-):-):-):-)
Dzisiejsze Usg pokazało ze został tylko minimalny ślad do torbielku.a drugiego w ogóle nie ma:-):-):-)<jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii>Mały wazy 754g.Wszystko prawidłowe.Jest juz główką na dole i najprawdopodobniej(99%)tak juz zostanie.
Dziewczyny życzę Wam wszystkim takich samych wieści.:-)
No widzisz, wiedziałam,że będzie dobrze i jaki już duży chłopak z niego!!!:-):-):-):-)
Ania.super, ze masz taki wynik:-)Ja za 3tyg zrobie
gosiagro-juz pewnie masz w domku swojego mężczyznę Bądzcie dobrej wiarydorotka28de-miłego wypoczynku w okolicach Szczecina Dziś znów było bd wiosennie:-)
karis i do Ciebie zajrzy słoneczko:-)Podpisuję się pod słowami zdec tez nie prasuję(na zapas)
cobra mam nadzieje ze od porannego posta o wizycie zdążyłaś się zarejestrowac na jak najszybszy termin/??
kreatorka nie jesteś sama /tez mam problemy ze snem/tylko ze ja zasypiam dość wczesnie a jak juz sie w nocy obucze na <siusiu> koniec! turlam sie po łózku i czekam az zacznie switac..
badaicka jak mus to mus odpoczywaj.A wagę potraktuj z lekkim przymruzeniem oka
dziumdzia-oj jak Cie lekarz przebada na wszystkie strony to az wióry polecą:-)Zycze Ci tego,bd spokojniejsza:-)
ewus fantastyczna wiadomosc!!!Gratuluję!!!!Kolejne 2 ptaszki:-):-):-) z pozycji usmiałam się popachy
Gosia jak brzuszek miekki to wsio ok Na bank dzidziolek szuka sobie pozycji i tak się wypina
zdec jak juz to 4kg mi styknąNie wyobrazam sobie jak ta dziewczyna urodziłaPonad 5200Z drugiej strony,fajniusie juz, takie jakby odchowane:-)Ale ja dziękuję
gosiagro-juz pewnie masz w domku swojego mężczyznę Bądzcie dobrej wiarydorotka28de-miłego wypoczynku w okolicach Szczecina Dziś znów było bd wiosennie:-)
karis i do Ciebie zajrzy słoneczko:-)Podpisuję się pod słowami zdec tez nie prasuję(na zapas)
cobra mam nadzieje ze od porannego posta o wizycie zdążyłaś się zarejestrowac na jak najszybszy termin/??
kreatorka nie jesteś sama /tez mam problemy ze snem/tylko ze ja zasypiam dość wczesnie a jak juz sie w nocy obucze na <siusiu> koniec! turlam sie po łózku i czekam az zacznie switac..
badaicka jak mus to mus odpoczywaj.A wagę potraktuj z lekkim przymruzeniem oka
dziumdzia-oj jak Cie lekarz przebada na wszystkie strony to az wióry polecą:-)Zycze Ci tego,bd spokojniejsza:-)
ewus fantastyczna wiadomosc!!!Gratuluję!!!!Kolejne 2 ptaszki:-):-):-) z pozycji usmiałam się popachy
Gosia jak brzuszek miekki to wsio ok Na bank dzidziolek szuka sobie pozycji i tak się wypina
zdec jak juz to 4kg mi styknąNie wyobrazam sobie jak ta dziewczyna urodziłaPonad 5200Z drugiej strony,fajniusie juz, takie jakby odchowane:-)Ale ja dziękuję
Między naszymi malenstwami jest 2 tyg róznicy a to bd duzo.Mój 3 tyg temu wazył 453g czyli przybrał 300g w 3 tyg:-)Tak się zastanawiam czy mój mały nie jest "za mały" bo waży około 450g a niektóre bobaski już sporo ponad 500g do 1kg!!!
Kasiek1983
Fanka BB :)
Między naszymi malenstwami jest 2 tyg róznicy a to bd duzo.Mój 3 tyg temu wazył 453g czyli przybrał 300g w 3 tyg:-)
No to się trochę uspokoiłam... w sumie to teraz będą malce rosły jak na drożdżach! Lekarz mi mówił żebym się przygotowała, bo prawdziwe "bombardowanie" w brzuszku za niedługo się zacznie!!! A ja myślałam że mój maluszek już mocno kopie!!! hehe
Witajcie, jestem w Poznaniu u mojej mamci, więc wskoczyłam tylko na chwilę... Ruchy nadal czuję słabiutko- właściwie to czuję tylko czkawkę małej- dlatego pocieszam się, że wszystko jest ok,ale kopniaków nic a nic :-(Musiała się jakos dziwnie ułożyć... nawet słodycze na nią nie działają, ani nawet wczorajsza glukoza... Ma lenia i już...
Przejrzałam bardzo pobieznie i chaotycznie Wasze posty
Gniesha, Krakowianka- całym sercem jestem z Wami, wierzę, że Wasze Aniołki czuwają teraz nad Wami...
Teraz pewnie dopiero zajrzę do Was w Bydgoszczy w poniedziałek.... Miłego weekendu
Przejrzałam bardzo pobieznie i chaotycznie Wasze posty
Gniesha, Krakowianka- całym sercem jestem z Wami, wierzę, że Wasze Aniołki czuwają teraz nad Wami...
Teraz pewnie dopiero zajrzę do Was w Bydgoszczy w poniedziałek.... Miłego weekendu
Oj zacznie się ,zacznieNo to się trochę uspokoiłam... w sumie to teraz będą malce rosły jak na drożdżach! Lekarz mi mówił żebym się przygotowała, bo prawdziwe "bombardowanie" w brzuszku za niedługo się zacznie!!! A ja myślałam że mój maluszek już mocno kopie!!! hehe
podczytałam na lutówkach ---popękała mamusia ponad 5kg maluszka
reklama