reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

DZIĘKUJĘ WAM Z CAŁEGO SERCA, za przybycie na pogrzeb Jagódki, dziękuję, że zechciałyście jej towarzyszyć w tej ostatniej jakże smutnej drodze.

Nie jestem w stanie nic dzisiaj już napisać, bo serce moje zgasło, bije wolniej. Sił brakuje.
Dzisiaj wieczorem jadę do mojej Jagódki zapalić światełka. Dzisiaj na niebie nie było ani jednej chmurki, słońce świeci to chyba moja córeczka zsyła te promyczki.

krakowianko jesteś dla wielu z nas przykładem, wszystkie bardzo Cię cenimy i wszystkie o Was dziś myślałyśmy. trzymaj się kochana.
Jagódka napewno czuwa nad całą Twoją rodziną

Jagódka[*]

reklama
Witam Was serdecznie Kochane, ja po pracującym dniu jadę jeszcze wymienić olej w aucie:)
KRAKOWIANKO jestem z Tobą cały czas!!

iihaaa ! ;] ja po wizycie i usg - i .. jest, jest ptaszek ! ;D i raczej nie odleci, bo wyszedl ewidentnie ;] To bedzie chlopak kolejny w naszym czerwcowkowym babincu (dziewczyncu?) :D No, to nici z Zuzi .. chociaz, prawdopodobienstwo zawsze jest ^^:D Dobrze, ze jeszcze troche czasu jest - chlopiece imie nam ciagle ewoluuje ;D Poza tym wszystko w porzadeczku u malca; z szyjka tez bez zmian - w sensie mam sie oszczedzac tak jak do tej pory, bo rozwarcie, ale bez zmian "na gorsze".
Gratuluje Kochana !!!! :-D

W Mogielnicy jest jakiś lekarz ze szpitala z Nowego Miasta (podobno szpital nba dużo lepszym poziomie niż Grójec) o nazwisko spytam sie w poniedziałek w pracy bo szefowa tam chodzi w pracy mamy nawet numer telefonu z tego co wiem to rano sie dzwoni po numerek a już po południu przyjmuje.

U Pietrzaka wizyta z USG zwykłym kosztuje 200zł- sporo ale jakoś sobie radze. tylko tam trzeba się wczesniej zapisać bo sporo ma ludzi.
A no bo ty chodzisz do niego ogólnie na wizyte i USG tak? ja pytam sie o samo USG bo na wizyty normalnie chodze do Kazika. A ostatnio w listopadzie za samo USG zapłaciłam 125zl z płytką. I już raz zadzwoniłam do nich któregoś dnia czy by mnie nie przyjoł na USG (oczywiscie bez skierowania) no i kazała mi na jakąś tam godzine przyjechac i mnie przyjeli, wiec teraz myśle ze też tak bedzie bo jak nie to do Kazika bede zmuszona isc i dpiero potem na USG mnie zapisze do Piotra.

DZIĘKUJĘ WAM Z CAŁEGO SERCA, za przybycie na pogrzeb Jagódki, dziękuję, że zechciałyście jej towarzyszyć w tej ostatniej jakże smutnej drodze.

Nie jestem w stanie nic dzisiaj już napisać, bo serce moje zgasło, bije wolniej. Sił brakuje.
Dzisiaj wieczorem jadę do mojej Jagódki zapalić światełka. Dzisiaj na niebie nie było ani jednej chmurki, słońce świeci to chyba moja córeczka zsyła te promyczki.

Trzymaj sie Kochana.... :-( :*******

Mama mi mówi że to ja szaleję i żebym się trochę wstrzymała;-) A wy tu już o pampersach:-p:-p Ja na pewno kupię 1, bo sądzę że mała będzie malutka dlatego też kilka ciuszków mam na 56.
Dla Jagódki(*) Aniołki się nią zaopiekują.
Krakowianka z Tobą cały dzień jestem sercem.

emalia82 to pobiłaś mnie o 2 cm:-D u mnie niestety zaczęło padać więc po moim spidzie, ale i tak był mniejszy niż twój dzisiaj:tak:
gryzka gratuluję synka wśród naszego babińca
ita85 najlepiej w aptece zaczep jakąś kumatą farmaceutkę;-) w marketach też można kupić herbatki żurawinowe i pij dużo moja droga
lena dtr nawet do mechanika się jeździ, ach te kobitki w dzisiejszych czasach:happy2:

Dostałam dzisiaj powera:szok: Aż sama jestem zdziwiona. Kuchnia posprzątana, mieszkanko poodkurzane, kurze wytarte.
Teraz czekam na mojego lenia (czyt.męża) i zagonię go do sprzątania łazienki, bo przecież mi nie wolno bo chemia śmierdzi:rofl2:

Mama mi mówi że to ja szaleję i żebym się trochę wstrzymała;-) A wy tu już o pampersach:-p:-p Ja na pewno kupię 1, bo sądzę że mała będzie malutka dlatego też kilka ciuszków mam na 56.
Dla Jagódki(*) Aniołki się nią zaopiekują.
Krakowianka z Tobą cały dzień jestem sercem.

no cóż zapasy trzeba robić;-):-p 1 i 2 mam trochę bo dostałam w spadku bo chrześniakach, jak wyrosły, ale też będę musiała kupić.mój chrześniak urodził się 3750 i 1 wogóle nie nosił, zaczął od 2 i to wcale niedługo.
moja mama też się ze mnie śmieje, bo ciuszkami to cały mały pokoik zawalony, wanienka, wózek, pampersy, pierwsze zabawki, smoczki, nawet sześciopak chusteczek kupiłam:-p ale nie mam jeszcze łóżeczka:no: i intensywnie zastanawiam się na wyborem:) wiecie różnie bywa, ja wolę się zabezpieczyć, moja kuzynka 2 miesiące przed porodem przeleżała w szpitalu, teraz znajoma w 31 tyg ciąży też trafiła do szpitala i nie wiadomo czy wyjdzie przed porodem.a mój mężulek nie wiem czy poradziłby sobie odpowiednio z wyborem niezbędnych rzeczy:-p

a swoją drogą zdec między nami prawie 4 tygodnie różnicy, ciekawe czego "dorobisz" się przez ten czas:-);-) widząc Twoje zakupy ciuszków na allegro to pewnie jeszcze mnie przegonisz:-p:-p:-p

reklama
a swoją drogą zdec między nami prawie 4 tygodnie różnicy, ciekawe czego "dorobisz" się przez ten czas:-);-) widząc Twoje zakupy ciuszków na allegro to pewnie jeszcze mnie przegonisz:-p:-p:-p
Nie bez obaw:-) Na allegro kupuję głównie ciuszki, jeszcze wcale nie mam tak dużo, może z 20-30sztuk:-D:-D Jak uda mi się wygrać wszystkie licytacji u kobiety u której się czaję to dopiero wtedy będę miała dwa razy więcej;-)
Muszę jeszcze przejrzeć rzeczy po chrześniaku, ale raczej tam nic nie znajdę odpowiedniego dla dziewczynki, chyba że unisex:-)
Mebelki dopiero mamy zamiar zamówić pod koniec kwietnia. Czeka się na nie 4 tygodnie, więc uważam że w sam raz. Mam nadzieję że za szybko nie urodzę.
A wózek to chyba poczeka do końca. No i jeszcze fotelik, ale z tym mam dylemat:rofl2:

Do góry