reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hej mamuśki ;-)
przełożyli opeaje mojego taty na jutro rano, robili jeszcze jakies badania, wiec kolejny dzien stresu jutro,ehhh....
nie wiem jak u was ale mam wrażenie ze moj brzuch rosnie z dnia na dzien :szok::szok::szok: a to dopiero 6 miesiąc sie zaczyna, jestem szczupła więc całośc idzie mi do przodu:-D jak ja bede wyglądać w 9 miesiącu :szok: juz powiedziałam męzowi że bedzie mie turlał heheh
zmiksowałam sobie litr maślanki z truskawkami,jadodami i malinami....mniem, pije już 3 szklanke :-)ależ ja miewam zachcianki
Niunia dziś szaleje, też jak lezycie i patrzycie na swoje brzuszki to widzicie jak cały faluje.....u mnie widac przez powloki brzuszne jak mała sie wierci i robi fikołki, czasem mam wrażenie ze odbija sie nóżkami i próbuje wstac:-)bo brzuch i podskakuje jak spręzyna hihi- lubie na o patrzeć!

A ja z moją rodzinką objedliśmy się kopytkami z bigosem w ala sosie pomidorowym, i nic nie pozotaje jak tylko poleżeć:tak::-D
paulka82 obawiam się, że też czekają mnie przygody u dentysty, bo prawa piątka górna coś boli mnie od dziąsła:-(
a co to do tych lekarzy to naprawdę czasem brak słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam się wieczornie - była dziś u mnie koleżanka z narzeczonym - zaprosić nas na ślub - mam nawet ochote iść, ale nie wiem, jak ja będę się czuła 17 kwietnia, a trzeba potwierdzić do 7 marca - pogadam z M jak wróci z pracy wieczorkiem:sorry:

Klementinka - dobrze, ze M się rehabilituje - może Mu tak zostanie;-)
Elizka21 - zdrówka dla synka - coś ostatnio chorują dzieci czerwcówkom:szok: a co do płci - ja nie będe znac do końca i nawet juz się do tego przyzwyczaiłam:eek: i też mam termin z usg na 8 czerwca - z OM na 5 czerwca, ale ja miałąm dłuższe cykle i z lekarzem wcześniej ustaliliśmy z owulacji, że będzie 12 czerwca - a kiedy się urodzi - czas pokaże:tak:
Ita85 - pewnie wynik cukru jest niższy, bo jak piszesz, ograniczyłaś słodycze - grunt, że jest dobry:tak: na pozostałych się nie znam:no: jak wizyta???
Zdec - ja za pobranie płacę 2 zł - zawsze robię prywatnie, bo chodzę do ginekologa prywatnie - tylko prenatalne miałam na NFZ. Za wizytę płacę 160 i to jest z usg - jak dodatkowo coś mam robione - np. cytologię, to nie płaciłam:eek:
A co do toxo - ja powtarzałąm - bo nie chorowałam wcześniej i obie miałam ujemne i lekarz kazał mi powtórzyć - jutro mam wyniki do odbioru:sorry:
Gosia*** - dobrze, że wyniki Wojtusia dobre:tak:
Sealet - dobrze, ze nie zamówiliscie skoro brakuje 5 cm - dobrze, ze Twój M to "odkrył":tak:

robiłam dziś knedle z przepisu Kajdusi - ale nie mogłam sobie pozwolić na zjedzenie 18-tu jak Koriander;-) chociaz wyszły pyszne:-p to i tak ryzykowne było z moimi problemami z cukrem:eek:

Dobrej nocy

paulka82 obawiam się, że też czekają mnie przygody u dentysty, bo prawa piątka górna coś boli mnie od dziąsła:-(

To radzę Ci iść szybko do dentysty, bo moja mi wczoraj uświadomiła, że w ciąży czasem bywa tak,że ząb potrafi się tak szybko popsuć,że czasem jest za późno,żeby go ratować:baffled:
a wczoraj to się śmiały, bo jednego dnia miały aż trzy ciężarne w gabinecie i wszystkie z ósemkami:tak::-D i mówiły,że to pewnie hormony tak działają,że w ciąży wychodzą ósemki, bo do wychowania dziecka to trzeba być bardzo mądrym:-D:-D

reklama
Do góry