reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witajcie, u nas slonce z deszczem ale juz wiosenka pachnie, 5 stopni na plusie :happy:
Mi sie mala chyba dzis glowka w dol ulozyla bo tak mnie kopie w zoladek i zebra ze szok...

Gosia** gratulacje, synek powinien dostac nagrode za taki wynik :-D
AniacH ja mam cos podobnego do dusznosci, trudno mi porzadnie odetchnac i zle mi w kazdej pozycji.. czesto to mam po obiedzie czyli jak zoladek jest pelny i wszystko cisnie na zebra. Polozna ju mnie ostrzegala ze im blizej porodu tym macica bedzie wyzej i ciezej bedzie zlapac dech :sorry:
Olimpia nawet jak bedzie +5kg to nic :-D Sam dzidzius juz pewnie prawie kg wazy!
lencja fajny ten filmpik :-):-)
Klementinka i jak obraczka? A maz?? :-D Ja to bym takiego marude na kilka dni samego zostawila, dopiero zobaczy jak zle bez zony..

Cos czuje ze dzis na obiad beda knedle a la Kajdusia, jesli dostane mrozone truskawki

Ostatnia edycja:
reklama
Współczuje dziewczyny chorych facetów. Mój jest skrajnie inny, może go rozkładać gorączka albo ból a on i tak będzie mówił że nic mu nie jest :wściekła/y: że do jutra przejdzie itp. Oj to też bywa denerwujące, ja się martwię a on uparcie że niema o co. Faceci chyba jednak tak mają, brak pośrednich osobników :-) Wpadają z jednej skrajności w drugą :-D

AniaCh83 - ja mam problem z oddychaniem przeważnie rano, dlatego coraz wcześniej się budzę :eek: zasnąć też mi ciężko, jak siedzę to czuję uścisk na płuca i dopada mnie "sapanie" :-( nie jesteś odosobniona z tym problemem, a najgorsze, że akurat ten problem ma to do siebie, że im dziecko większe tym trudniej oddychać :confused2::confused2:

Kurde, to co to bedzie za miesiac,czy dwa. U mnie wlasnie tez ten ucisk,kolatanie, nasila sie jak siedze,ale niekoniecznie musze byc po jedzeniu. No i od kilku dni taka jakby kolka, cos kluje mnie po prawej stronie, ostatnio nawet jak leze. Wczesniej tez tak mialam,ale przewaznie po jedzeniu i jak chwilke polezalam wszystko bylo ok. Normalnie juz czasem czuje sie sie jak inwalidka. Najlepiej jest chyba na stojaco, pod warunkiem,ze to'cos' nie wchodzi mi znowu w prawy posladek,wtedy kazdy krok boli,a jak troche pochodze to juz w ogole, caly krzyz.I wtedy to dopiero serce mi wali.Alez sie nazalilam... I tak niby nic wielkiego mi nie dolega,ale zycie uprzykrza mi strasznie. Oczywiscie zniose wszystko,oby tylko dzidzia byla zdrowa, tylko czasem zastanawiam sie czy to normalne;/

obraczka sciagnieta:-p:-p:-p
paluch czerwony i przypomina balonik

najpierw mrozilam sobie palec o miseczke z lodami hihihi, super zimny kompres:rofl2:
a potem masa kremu i krecenie
cale szczescie ze mam to juz z glowy
chyba tylko ten jeden palec mi spuchl bo reszta wyglada normalnie

maz sie rehabilituje, po tym jak sie przestalam do niego odzywac i nim przejmowac herbatke zrobil i obiad wczorajszy odgrzal a teraz chyba zmywarke rozpakowuje
dobre jak na poczatek
Koriander knedle moge tylko polecic, jadlam ze smietanka a potem z maselkiem i buleczka
jeszcze teraz mi slinka cieknie

Witajcie:(Mam zły humor, nic mi się nie chcę myśle tylko o jedenj rzeczy:(Wczoraj zmarła zaprzyjaźniona klientka naszego sklepu młoda 32 lata, najgorsze jest to, że była w 6 miesiącu ciąży jak większość nas:(Poczuła się źle, nie puściła swojej 8-letniej córeczki do szkoły, upadła zsiniała, mała wzywała pomoc, okazało się, że zator a dzień wcześniej była u lekarza i lekarka jej powiedziała, że szybko się meczy bo jest otyła i dlatego tak jej duszno:(Mówiła, po wizycie, że jest jej strasznie ciężko w klatce:(Tak jakby nie mogła oddychać:(Masakra:(:-(

koriander sama jestem ciekawa ile wazy.W pt się dowiem;) Ja zartuję z tym +5 i oby tak waga wzrastała do konca to będe szczśliwa;))) w całej poprzedniej przybrałam 7 ale w drugiej waga skoczyła o 35:o

dziewczyny tez was czasem puka tak jakby macica- ja niewiem co to czy to dzidzius??
położna mowiła ze główka jest nisko i moze dlatego
mnie to nie boli - takie jakies pukniecia ale bardzo nisko - niwiem czy mam sie bac, troszke się denerwuje bo nie mam w polsce ubezpieczenia a wizyte mam dopiero 8 marca

reklama
Do góry