Witam dwu i trzypaczki)))))
U mnie juz nerw przed jutrzejszą wizytą i piątkowym USGOdebrałam wyniki i wygląda na to ze jest OK,Najważniejsza jest cytomegalia toxo i różyczka.Wyszło w IGM ujemnie a IGG dodatnie.W moczu śluzale mysle ze tym mam sie nie przejmowac? A tak ogólnie to samopoczucie extra Mały bd ruchliwy,daje niezle popalic))))
liliti bd wszystko dobrze,najwazniejsze ze juz jest otoczony opieką.A Ty nawet nie myśl ze moze nie doczekać wnusi!!! Piękna ta wanienka.Tez na taką się skuszę))
ita85 tyle wyszłotoxo rózyczkaIGM i cytomegalia IGG IGM po 24zł za jedno +morfo i mocz 18zł Trzymam kciukasy za USG i serduszko Tymonka.
Princesin witaj
badaickawspółczuję tego cholernego pyłuWszędzie wlezie,mimo ze wsio jest poprzykrywane.Staraj sie nie przebywac i nie wdychac
cobra-Gratuluję!Miło bd miec p.sołtysową na forum)
Paulka współczuję 8.znam ten ból
meg82 SIABA gratulacje po udanych wizytach
iiwka współczuję.Oby synuś szybko wrócił do zdrowia.
agast22 Bywa i tak.NAJWAZNIEJSZE ze Wam sie nic nie stało!!!Auto sie wyklepie.
Ania.Najwazniejsze ze wszystko jest okGratki
anecznik masz moje przyzwolenieBadz nawet dwiema nogami ,jedz tyj i ładnie pachnij!!! Super wieści z wizyty!! Gratulacje!!
kajdusia gratuluję spełnienia marzen))))
Uffff udało mi się w miarę nadrobic.
Powodzenia na wizytach)))
U mnie juz nerw przed jutrzejszą wizytą i piątkowym USGOdebrałam wyniki i wygląda na to ze jest OK,Najważniejsza jest cytomegalia toxo i różyczka.Wyszło w IGM ujemnie a IGG dodatnie.W moczu śluzale mysle ze tym mam sie nie przejmowac? A tak ogólnie to samopoczucie extra Mały bd ruchliwy,daje niezle popalic))))
liliti bd wszystko dobrze,najwazniejsze ze juz jest otoczony opieką.A Ty nawet nie myśl ze moze nie doczekać wnusi!!! Piękna ta wanienka.Tez na taką się skuszę))
ita85 tyle wyszłotoxo rózyczkaIGM i cytomegalia IGG IGM po 24zł za jedno +morfo i mocz 18zł Trzymam kciukasy za USG i serduszko Tymonka.
Princesin witaj
badaickawspółczuję tego cholernego pyłuWszędzie wlezie,mimo ze wsio jest poprzykrywane.Staraj sie nie przebywac i nie wdychac
cobra-Gratuluję!Miło bd miec p.sołtysową na forum)
Paulka współczuję 8.znam ten ból
meg82 SIABA gratulacje po udanych wizytach
iiwka współczuję.Oby synuś szybko wrócił do zdrowia.
agast22 Bywa i tak.NAJWAZNIEJSZE ze Wam sie nic nie stało!!!Auto sie wyklepie.
Ania.Najwazniejsze ze wszystko jest okGratki
anecznik masz moje przyzwolenieBadz nawet dwiema nogami ,jedz tyj i ładnie pachnij!!! Super wieści z wizyty!! Gratulacje!!
kajdusia gratuluję spełnienia marzen))))
Uffff udało mi się w miarę nadrobic.
Powodzenia na wizytach)))