reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkie nowe mamy!
Faktycznie coraz więcej nas! Super!
Ja wczoraj robiłam badania- morfologie, mocz, toksoplazmoze, cytomegaliw, vr i jeszcze kilka innych oraz bete HCG bo ja taki niedowiarek jestem przez to ze nie mam zadnych ciązowych objawów. Wyszła 3250 wiec ciąza jak byk :-D

reklama
Kurcze chcialabym już zrobić ten test ale muszę jechać do apteki :/ Kochane a jak mam zrobić żeby mieć takie suwaczki jak wy ??Gdzie one się znajdują dokladnie??

Gratuluje kolejnej mamusi:-)
Na kiedy masz termin??

gosiagro może zrobimy listę kiedy , która mamusia czerwcowa ma termin porodu?? (Ty założyłaś watek, więc masz pierwszeństwo ;-))

Świetny pomysł scorpioniczka! Bo nas już tyle ze ja też się gubię:) Ale myślę, że powinnyśmy poczekać, aż będziemy na wątku głownym bo wtedy stworzymy podforum:-):-) pod czerwcem a swoją drogą ciekawe kiedy nas przeniosa na te podforum!!!! Mogliby już to zrobić!!

Witam wszystkie przyszle mamusie :) Najprawdopodobniej będę mogla do was dolączyć, chociaż nie nie robilam jeszcze testu. @ spóźnia mi się 5 dni.Wieczorem zrobię test. Jakby co to wedlug moich obliczeń termin wypadalby mi na 11. 06 :-)

Witaj witaj i rób szybko teścik :-) życze dwóch kreseczek :tak:
Witam wszystkie nowe mamy!
Faktycznie coraz więcej nas! Super!
Ja wczoraj robiłam badania- morfologie, mocz, toksoplazmoze, cytomegaliw, vr i jeszcze kilka innych oraz bete HCG bo ja taki niedowiarek jestem przez to ze nie mam zadnych ciązowych objawów. Wyszła 3250 wiec ciąza jak byk :-D

agast ja mam tak samo, za godzinke idę do lekarza, ale praktycznie brak objawów, więc chyba nie będę mówiła że w ciązy jestem tylko powiem, ze podejrzewam ciążę :rofl2:

Świetny pomysł scorpioniczka! Bo nas już tyle ze ja też się gubię:) Ale myślę, że powinnyśmy poczekać, aż będziemy na wątku głownym bo wtedy stworzymy podforum:-):-) pod czerwcem a swoją drogą ciekawe kiedy nas przeniosa na te podforum!!!! Mogliby już to zrobić!!

ja tez już tak wyczekuję tego podforum.

to nasze 2 urodzinki !!!byly 22.09 ale wlasnie dostalam zdjecia niedawno ..:-)

Załączniki

• DSCF0176.jpg
    DSCF0176.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 47
  • DSCF0195.jpg
    DSCF0195.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Dziekuję. Tylko nawet jeżeli zrobię dzisiaj ten test, to i tak uwierzę dopiero jak mi lekarz potwierdzi bo w tamtym miesiącu też wyszedl mi pozytywnie a na drugi dzień dostalam @ :-(

Do góry