reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam dziewczyny!

ja coś dzisiaj żle się czuje:-( i odpuszczam sobie pracę, niestety nie mam juz urlopu do wykorzystania a jutro mam wizyte i gina to mam nadzieję, że nie będzie robił problemów i wypisze zwolnienie wstecz?

I co tak drogie przyszłe mamuśki u Was?? Ja się zbieram żeby pójść do lekarza najpierw idę na NFZ. Zastanawiam się czy nie iść prywatnie i poprosić o zwolnienie przynajmniej na pierwszy trymestr, mam stresującą pracę w której i tak jak tylko się szefowa dowie że jestem przy nadziei to wręczy mi wypowiedzenie. Jak tam wasze objawy macie już jakieś??

Jeśli jesteś na umowie o prace to wypowiedzenia dostac nie możesz jeśli jesteś w ciązy. Nie mogą ci nic zrobić. Po macierzyńskim dopiero.

Witajcie :-D

I ja się do Was dołączę, termin mam na 10 czerwca :tak:

Witaj :-)

U mnie dzisiaj ważny dzień. Pierwsza wizyta u gina :-) Zobaczymy co mi powie. Najbardziej sie boję ciąży mnogiej. U mnie w rodzinie sa bliźniacy, więc sama nie chcę ich mieć.

Pozatym dziewczyny nadal czuje sie świetnie. Czasami mnie sennośc łapie. Jem narazie wszystko, zero mdłości, nudności, wrażaliwości na zapachy. Nic. :rofl2:
Tylko piersi mam ogromne i mam wrazliwe. Pozatym nie mogę sie odpędzić od M. twierdzi, że strasznie go kręcę, bo moje ciało się zmieniło (czytaj: przytyłam trochę :-D)

Wczoraj córce musiałam tłumaczyć skąd sie biorą dzieci. Mówię wam jak zapytała jak dzidziuś wychodzi z brzucha, to mnie zamórowało :szok:. Nie sądziłam, ze tak szybko nastapi ten dzień , kiedy sie zaczną trudne pytania.. Córke na szczęscie zadowoliła odpowiedz, że dzidziuś wychodzi przez pępek :tak: Potem następne pytanie, co wychodzi pierwsze nogi, rece czy głowa.
Wieczorem jak opowiadałam dla M. to niezły ubaw miał.

Cześć Dziewczyny :)
Dołączam się do Was. 4 października ( 33 dzień cyklu ) zobaczyłam dwie krechy na teście a 5 października byłam na becie - 1207. 12 października wybieram się do ginekologa.
Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :)
Dołączam się do Was. 4 października ( 33 dzień cyklu ) zobaczyłam dwie krechy na teście a 5 października byłam na becie - 1207. 12 października wybieram się do ginekologa.
Pozdrawiam :-)

Gratuluje kolejnej mamusi:-)
Na kiedy masz termin??

gosiagro może zrobimy listę kiedy , która mamusia czerwcowa ma termin porodu?? (Ty założyłaś watek, więc masz pierwszeństwo ;-))

reklama
Witam wszystkie przyszle mamusie :) Najprawdopodobniej będę mogla do was dolączyć, chociaż nie nie robilam jeszcze testu. @ spóźnia mi się 5 dni.Wieczorem zrobię test. Jakby co to wedlug moich obliczeń termin wypadalby mi na 11. 06 :-)

Do góry