reklama
witajcie :-d
i ja się do was dołączę, termin mam na 10 czerwca
witaj)
Witam dziewczyny!
ja coś dzisiaj żle się czuje:-( i odpuszczam sobie pracę, niestety nie mam juz urlopu do wykorzystania a jutro mam wizyte i gina to mam nadzieję, że nie będzie robił problemów i wypisze zwolnienie wstecz?
ja coś dzisiaj żle się czuje:-( i odpuszczam sobie pracę, niestety nie mam juz urlopu do wykorzystania a jutro mam wizyte i gina to mam nadzieję, że nie będzie robił problemów i wypisze zwolnienie wstecz?
mama mikolaja
Fanka BB :)
dziendoberek
witam kolejne mamusie juz nas tyle ze sie gubie kto jest kto ha ha:-)
u nas dzien jak kazdy inny najgorsze ze musze malemu sniadanie uszykowac a na sam widok jedzenia juz mnie mdli
witam kolejne mamusie juz nas tyle ze sie gubie kto jest kto ha ha:-)
u nas dzien jak kazdy inny najgorsze ze musze malemu sniadanie uszykowac a na sam widok jedzenia juz mnie mdli
scorpioniczkaa
I co tak drogie przyszłe mamuśki u Was?? Ja się zbieram żeby pójść do lekarza najpierw idę na NFZ. Zastanawiam się czy nie iść prywatnie i poprosić o zwolnienie przynajmniej na pierwszy trymestr, mam stresującą pracę w której i tak jak tylko się szefowa dowie że jestem przy nadziei to wręczy mi wypowiedzenie. Jak tam wasze objawy macie już jakieś??
Jeśli jesteś na umowie o prace to wypowiedzenia dostac nie możesz jeśli jesteś w ciązy. Nie mogą ci nic zrobić. Po macierzyńskim dopiero.
Witajcie
I ja się do Was dołączę, termin mam na 10 czerwca
Witaj :-)
U mnie dzisiaj ważny dzień. Pierwsza wizyta u gina :-) Zobaczymy co mi powie. Najbardziej sie boję ciąży mnogiej. U mnie w rodzinie sa bliźniacy, więc sama nie chcę ich mieć.
Pozatym dziewczyny nadal czuje sie świetnie. Czasami mnie sennośc łapie. Jem narazie wszystko, zero mdłości, nudności, wrażaliwości na zapachy. Nic.
Tylko piersi mam ogromne i mam wrazliwe. Pozatym nie mogę sie odpędzić od M. twierdzi, że strasznie go kręcę, bo moje ciało się zmieniło (czytaj: przytyłam trochę )
Wczoraj córce musiałam tłumaczyć skąd sie biorą dzieci. Mówię wam jak zapytała jak dzidziuś wychodzi z brzucha, to mnie zamórowało . Nie sądziłam, ze tak szybko nastapi ten dzień , kiedy sie zaczną trudne pytania.. Córke na szczęscie zadowoliła odpowiedz, że dzidziuś wychodzi przez pępek Potem następne pytanie, co wychodzi pierwsze nogi, rece czy głowa.
Wieczorem jak opowiadałam dla M. to niezły ubaw miał.
paulinakrk84
http://www.suwaczki.com/t
Cześć Dziewczyny
Dołączam się do Was. 4 października ( 33 dzień cyklu ) zobaczyłam dwie krechy na teście a 5 października byłam na becie - 1207. 12 października wybieram się do ginekologa.
Pozdrawiam :-)
Dołączam się do Was. 4 października ( 33 dzień cyklu ) zobaczyłam dwie krechy na teście a 5 października byłam na becie - 1207. 12 października wybieram się do ginekologa.
Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny
Gratulacje i witaj:-):-):-)
scorpioniczkaa
Cześć Dziewczyny
Gratuluje kolejnej mamusi:-)
Na kiedy masz termin??
gosiagro może zrobimy listę kiedy , która mamusia czerwcowa ma termin porodu?? (Ty założyłaś watek, więc masz pierwszeństwo ;-))
paulinakrk84
http://www.suwaczki.com/t
Gratuluje wszystkim przyszłym czerwcowym Mamom
Wg. moich wyliczeń ~ 11 czerwca 2010r. po wizycie u gin będę miała potwierdzenie :-)
Wg. moich wyliczeń ~ 11 czerwca 2010r. po wizycie u gin będę miała potwierdzenie :-)
reklama
Witam wszystkie przyszle mamusie Najprawdopodobniej będę mogla do was dolączyć, chociaż nie nie robilam jeszcze testu. @ spóźnia mi się 5 dni.Wieczorem zrobię test. Jakby co to wedlug moich obliczeń termin wypadalby mi na 11. 06 :-)