dokładnie!! Scoorpioniczka ma rację, idź ewentualnie na zwolnienie, dostaniesz 100 % swojej obecnej pensji tylko na zwolnieniu musi być kod ciązy. Szkoda kasy żebyś się zwalniała!!! A podczas ciązy jestes chroniona, nie będą mogli cie zwolnić nawet gdyby chcieli
reklama
mama mikolaja
Fanka BB :)
SMO szkoda ale jeszcze moze zbyt wczesnie ?
ja zrobilam w zyciu chyba ze 100 testow i nigdy sie nie pomylil a 12 lat sie leczylam zeby miec dziecko wiec wiem co czujesz jak jest test inny niz bys chciala ,ale napewno dasz nam znac niedlugo ze jednak jestes mama tyle ze innego misiaca...trzymam kciuki
ja zrobilam w zyciu chyba ze 100 testow i nigdy sie nie pomylil a 12 lat sie leczylam zeby miec dziecko wiec wiem co czujesz jak jest test inny niz bys chciala ,ale napewno dasz nam znac niedlugo ze jednak jestes mama tyle ze innego misiaca...trzymam kciuki
I co tak drogie przyszłe mamuśki u Was?? Ja się zbieram żeby pójść do lekarza najpierw idę na NFZ. Zastanawiam się czy nie iść prywatnie i poprosić o zwolnienie przynajmniej na pierwszy trymestr, mam stresującą pracę w której i tak jak tylko się szefowa dowie że jestem przy nadziei to wręczy mi wypowiedzenie. Jak tam wasze objawy macie już jakieś??
I co tak drogie przyszłe mamuśki u Was?? Ja się zbieram żeby pójść do lekarza najpierw idę na NFZ. Zastanawiam się czy nie iść prywatnie i poprosić o zwolnienie przynajmniej na pierwszy trymestr, mam stresującą pracę w której i tak jak tylko się szefowa dowie że jestem przy nadziei to wręczy mi wypowiedzenie. Jak tam wasze objawy macie już jakieś??
sennośćm mdłości, senność, ból piersi, mdłości, senność...
test negatywny
wiec nie bede czerwcowa mamusia
pa
smo do póki nie ma @ to jest nadzieja! Trzymam kciuki
U mnie wszystko przeszło i zaczynam się martwić czy to dobrze że nie mam żadnych objawów, chociaż to pewnie głupie. Pewnie każdy organizm reaguje inaczej. Moja "kijanka" widać jest pułki co bezproblemowa Może po prostu powinnam się cieszyć bo pewnie pierwsze mdłości przede mną a nie sobie zmartwień szukać jak bym i tak miała zbyt mało stresu w pracy.
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Witajcie
I ja się do Was dołączę, termin mam na 10 czerwca
I ja się do Was dołączę, termin mam na 10 czerwca