reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dokładnie!! Scoorpioniczka ma rację, idź ewentualnie na zwolnienie, dostaniesz 100 % swojej obecnej pensji tylko na zwolnieniu musi być kod ciązy. Szkoda kasy żebyś się zwalniała!!! A podczas ciązy jestes chroniona, nie będą mogli cie zwolnić nawet gdyby chcieli:-D

reklama
wierzcie mi ze moga mnie zwolnic

ja jestem na dzialalnosci gosp. bo mojej szefowej tak poprostu latwiej ...

a ja jestem na niskim zusie i nic nie dostane ,,,,,, :(

SMO szkoda ale jeszcze moze zbyt wczesnie ?
ja zrobilam w zyciu chyba ze 100 testow i nigdy sie nie pomylil a 12 lat sie leczylam zeby miec dziecko wiec wiem co czujesz jak jest test inny niz bys chciala ,ale napewno dasz nam znac niedlugo ze jednak jestes mama tyle ze innego misiaca...trzymam kciuki

I co tak drogie przyszłe mamuśki u Was?? Ja się zbieram żeby pójść do lekarza najpierw idę na NFZ. Zastanawiam się czy nie iść prywatnie i poprosić o zwolnienie przynajmniej na pierwszy trymestr, mam stresującą pracę w której i tak jak tylko się szefowa dowie że jestem przy nadziei to wręczy mi wypowiedzenie. Jak tam wasze objawy macie już jakieś??

I co tak drogie przyszłe mamuśki u Was?? Ja się zbieram żeby pójść do lekarza najpierw idę na NFZ. Zastanawiam się czy nie iść prywatnie i poprosić o zwolnienie przynajmniej na pierwszy trymestr, mam stresującą pracę w której i tak jak tylko się szefowa dowie że jestem przy nadziei to wręczy mi wypowiedzenie. Jak tam wasze objawy macie już jakieś??

sennośćm mdłości, senność, ból piersi, mdłości, senność...

U mnie wszystko przeszło i zaczynam się martwić czy to dobrze że nie mam żadnych objawów, chociaż to pewnie głupie. Pewnie każdy organizm reaguje inaczej. Moja "kijanka" widać jest pułki co bezproblemowa :) Może po prostu powinnam się cieszyć bo pewnie pierwsze mdłości przede mną a nie sobie zmartwień szukać jak bym i tak miała zbyt mało stresu w pracy.

reklama
Do góry