reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

kurcze dziewczyny, bratowa mojego meża rodzi już 28 godzin:szok: ma skurcze a nie ma rozwarcia - jest wykończona - zresztą wcale się jej nie dziwie. Rodzi w Angli i tam nie chca jej nic dać na przyśpieszenia - a jest po terminie 14 dni. Na bóle dostała - paracetamol:szok:

reklama
Witam ;)

U nas szaro i smutno za oknem ...
W serduszku też ...
[*]
[*] dla Jagódki i Stasia ...
Krakowianka i Gniesha - trzymajcie sie Kochane ... nie wiem co więcej Wam mogę powiedzieć ... Bądźcie dzielne ...

Cholera jasna jak na złość miałam problemy z internetem!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A wczoraj o 22:18 dostałam smsa od gniesha!!!!!!!1

"Dziś o godzinie 19:05 po 18h porodu przyszedł na świat nasz synek-Staś. 20 minut jakie dano nam z nim spędzić dla nas odbiły się echem w całej wieczności...."

łzy same płyną mi po policzkach....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Współczuję z całego serca:-(świeczuszka dla Stasia
[*] niech będzie szczęśliwym Aniołkiem

Jestem już po wizycie. Troszkę synek był uparty i dopiero pod koniec pokazał nam buziuchnę. Wszystko z malcem dobrze, przez tydzień urósł 100 g.
Ma teraz 560g. wszystkie parametry prawidłowe:-)

Nasi chłopcy będą rozrabiakami na osiedlu

Cieszę się z tych wspaniałych wiadomości. Gratuluje udanej wizyty:tak:

Jestem już po wizycie. Troszkę synek był uparty i dopiero pod koniec pokazał nam buziuchnę. Wszystko z malcem dobrze, przez tydzień urósł 100 g.
Ma teraz 560g. wszystkie parametry prawidłowe:-)

Nasi chłopcy będą rozrabiakami na osiedlu

to gratuluję udanej wizyty:-)ważne że pokazał się mamusi:tak: a z tymi rozrabiakami to kto wie:-p:-p:-p

kurcze dziewczyny, bratowa mojego meża rodzi już 28 godzin:szok: ma skurcze a nie ma rozwarcia - jest wykończona - zresztą wcale się jej nie dziwie. Rodzi w Angli i tam nie chca jej nic dać na przyśpieszenia - a jest po terminie 14 dni. Na bóle dostała - paracetamol:szok:

ojej 28 godzin:szok::szok::szok: jakas masakra. słyszałam że z opieką tam jest nie najlepiej:no: moja kuzynka rodziła tam w zeszłym roku, niestety z szybko i synek nie przeżył:no::no::no:

Masakra!!!!!!!!! Aż trudno uwierzyć. 2 tyg po terminie to już wskazanie do wywołania porodu a 28 godz?!?!?!?!?
Jeśli po tym czasie nie ma rozwarcia to ile jeszcze chcą czekać?! Przecież to wskazanie do cięcia. Ona jest wykończona a tak naprawdę najgorsze jeszcze przed nią.
A wszystkie dziewczyny mówią,że w Polsce taka koszmarna służba zdrowia.Cudze chwalicie swego nie znacie....dobre stare powiedzenie.
Trzymam kciuki za Twoja bratową, na pewno przezywa teraz koszmar

mam dziś straszną ochotę na placki ziemniaczane, ale przyznam się że sama jeszcze nie robiłam:-p:zawstydzona/y: więc dziś chyba(jak się nie poddam) będzie pierwszy raz. więc zmykam do kuchni

reklama
Witajcie mamusie... Miałam ciężką noc, spałam tylko może z półtorej godzinki.....
Krakowianko- modlę się za spokój duszyczki Jagódki i za Was...
dorotka28de-gratuluję wizyty, ładnie synuś rośnie :tak:
Gniesha wyrazy głębokiego współczucia.... :-(
hefi- pisz o wszystkim... wątek nadal żyje na dobre i na złe....
Anik79- masakra z tą bratową, jednak w Polsce chyba bywa lepiej... Daj znać jak maleństwo się urodzi!!!

Jagódko, Stasiu
[*]

Do góry