kurcze dziewczyny, bratowa mojego meża rodzi już 28 godzin ma skurcze a nie ma rozwarcia - jest wykończona - zresztą wcale się jej nie dziwie. Rodzi w Angli i tam nie chca jej nic dać na przyśpieszenia - a jest po terminie 14 dni. Na bóle dostała - paracetamol
reklama
kpi23
Fanka BB :)
Witam
U nas szaro i smutno za oknem ...
W serduszku też ...
[*]
[*] dla Jagódki i Stasia ...
Krakowianka i Gniesha - trzymajcie sie Kochane ... nie wiem co więcej Wam mogę powiedzieć ... Bądźcie dzielne ...
U nas szaro i smutno za oknem ...
W serduszku też ...
[*]
[*] dla Jagódki i Stasia ...
Krakowianka i Gniesha - trzymajcie sie Kochane ... nie wiem co więcej Wam mogę powiedzieć ... Bądźcie dzielne ...
Gosia***
Fanka BB :)
Cholera jasna jak na złość miałam problemy z internetem!!!!!
A wczoraj o 22:18 dostałam smsa od gniesha!!!!!!!1
"Dziś o godzinie 19:05 po 18h porodu przyszedł na świat nasz synek-Staś. 20 minut jakie dano nam z nim spędzić dla nas odbiły się echem w całej wieczności...."
łzy same płyną mi po policzkach....:-------------(
Współczuję z całego serca:-(świeczuszka dla Stasia
[*] niech będzie szczęśliwym Aniołkiem
Jestem już po wizycie. Troszkę synek był uparty i dopiero pod koniec pokazał nam buziuchnę. Wszystko z malcem dobrze, przez tydzień urósł 100 g.
Ma teraz 560g. wszystkie parametry prawidłowe:-)
Nasi chłopcy będą rozrabiakami na osiedlu
Cieszę się z tych wspaniałych wiadomości. Gratuluje udanej wizyty
Jestem już po wizycie. Troszkę synek był uparty i dopiero pod koniec pokazał nam buziuchnę. Wszystko z malcem dobrze, przez tydzień urósł 100 g.
to gratuluję udanej wizyty:-)ważne że pokazał się mamusi a z tymi rozrabiakami to kto wie
kurcze dziewczyny, bratowa mojego meża rodzi już 28 godzin ma skurcze a nie ma rozwarcia - jest wykończona - zresztą wcale się jej nie dziwie. Rodzi w Angli i tam nie chca jej nic dać na przyśpieszenia - a jest po terminie 14 dni. Na bóle dostała - paracetamol
ojej 28 godzin jakas masakra. słyszałam że z opieką tam jest nie najlepiej moja kuzynka rodziła tam w zeszłym roku, niestety z szybko i synek nie przeżył
gratuluje dużego syneczka:-)
ewus na allegro znalazłam łóżeczko dla bliźniaków, zobacz sobie
Łóżeczko dla Bliźniąt Bliźniaków + Karuzela (923341980) - Aukcje internetowe Allegro
Łóżeczko dla Bliźniąt Bliźniaków + Karuzela (923341980) - Aukcje internetowe Allegro
Masakra!!!!!!!!! Aż trudno uwierzyć. 2 tyg po terminie to już wskazanie do wywołania porodu a 28 godz?!?!?!?!?
Jeśli po tym czasie nie ma rozwarcia to ile jeszcze chcą czekać?! Przecież to wskazanie do cięcia. Ona jest wykończona a tak naprawdę najgorsze jeszcze przed nią.
A wszystkie dziewczyny mówią,że w Polsce taka koszmarna służba zdrowia.Cudze chwalicie swego nie znacie....dobre stare powiedzenie.
Trzymam kciuki za Twoja bratową, na pewno przezywa teraz koszmar
reklama
Witajcie mamusie... Miałam ciężką noc, spałam tylko może z półtorej godzinki.....
Krakowianko- modlę się za spokój duszyczki Jagódki i za Was...
dorotka28de-gratuluję wizyty, ładnie synuś rośnie
Gniesha wyrazy głębokiego współczucia.... :-(
hefi- pisz o wszystkim... wątek nadal żyje na dobre i na złe....
Anik79- masakra z tą bratową, jednak w Polsce chyba bywa lepiej... Daj znać jak maleństwo się urodzi!!!
Jagódko, Stasiu
[*]
Krakowianko- modlę się za spokój duszyczki Jagódki i za Was...
dorotka28de-gratuluję wizyty, ładnie synuś rośnie
Gniesha wyrazy głębokiego współczucia.... :-(
hefi- pisz o wszystkim... wątek nadal żyje na dobre i na złe....
Anik79- masakra z tą bratową, jednak w Polsce chyba bywa lepiej... Daj znać jak maleństwo się urodzi!!!
Jagódko, Stasiu
[*]