Lenuszka
Mamusia Gajusi
To jakieś gorące czerwcowe dziewczyny będąPewnie z szalonym temperamentem:0:-)Moja tak szaleje od poniedziałku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jakieś gorące czerwcowe dziewczyny będąPewnie z szalonym temperamentem:0:-)Moja tak szaleje od poniedziałku
Myślałam, że tylko moja taka złośnica jak zaczynam zasypiać to ona buszuje ale muszę się pochwalić kiedy leżę na plecach, wołam po imieniu i pukam do brzuszka ona odkopujeKasiulka ,lena do Waszych temperamentnych panienek dołącza również temperamentny Jędruś
Próbowalam pospac,nie dał mi,on bardzo lubi jak lezymy i tak figlował ze zostałam obita od srodka po wszystkim co mieści się w brzuchu.
liliti co opisujesz to na bank nie skurcze,dzidziolek postanowił powypinać na mamusie doopcie;P
kpi,kreatorka gratuluję udanych wizyt,oby juz tak zostało
Odebrałam wyniki posiewu tzn.zostały w szpitalu bo ich nie oddaja ale byłam tam i wyszło że mam bakterie w moczu I będzie potrzebny antybiotyk...Nie mam wyników ale mam zapisane że E coli mam 105, nie mam pojęcia co oznacza ten wynik,może ktoś wie?????
Tylko wyniki zostaja w szpitalu,lekarz widział wynik bo akurat był jak zaszłam i mówi że jest zły ale antybiotyku mi nie wypisał od razu...Napisał cos na karteczce swoim pismem którego cięzko rozczytać....I chyba przy wizycie dopiero wypiszą antybiotyk Parodia dosłownie....Jak by nie mógl od razu tego zrobić...Przecież te bakteie bardzo szybko się rozwijaja....
Kasiulka wiec sie doczekalas, gratulujeMoja tak szaleje od poniedziałku
czarna wiedzma tez walczy z ta bakteria, moze od niej sie wiecej dowieszOdebrałam wyniki posiewu tzn.zostały w szpitalu bo ich nie oddaja ale byłam tam i wyszło że mam bakterie w moczu I będzie potrzebny antybiotyk...Nie mam wyników ale mam zapisane że E coli mam 105, nie mam pojęcia co oznacza ten wynik,może ktoś wie?????
Ewus na twoim miejscu dzwonilabym do ginekolog i przesunela wizyte na zarazwizyte mam dopiero za tydzień w piątek....Ale to chyba za długo jak na taką infekcję w tak zagrożonej ciąży i praktycznie ze wszystkimi złymi wynikami...Łącznie z anemią....Więc myślę że masz rację...Moze jutro pojade do miasta żeby moja gin tak szybciutko tylko wypisała mi receptę bez badań...Jak to dobrze że ktoś umie doradzić dziękuję:*