reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Czytam od rana i już nie mogę
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
trzymam kciuki za Was Wszystkie, żeby każda zła sytuacja zmieniła się w dobrą.
Pamiętajcie, że człowiek nastawiony pozytywnie może dużo więcej zdziałać.

Ja dzięki pomocy aptecznej powoli wychodzę z zapalenia (clotrimazolum krem, Lacibios femina doustnie i kora dębu do przemywania).
Przy okazji dowiedziałam się że lacibios femina jest zalecany profilaktycznie kobietom w ciąży, aby zapobiegać stanom zapalnym!
Więc polecam wszystkim.

ech jak mnie mój M znów zobaczy zaryczaną to znowu dostanę opr za czytanie forum i denerwowanie się :no:

reklama
Czytam od rana i już nie mogę
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
trzymam kciuki za Was Wszystkie, żeby każda zła sytuacja zmieniła się w dobrą.
Pamiętajcie, że człowiek nastawiony pozytywnie może dużo więcej zdziałać.

Ja dzięki pomocy aptecznej powoli wychodzę z zapalenia (clotrimazolum krem, Lacibios femina doustnie i kora dębu do przemywania).
Przy okazji dowiedziałam się że lacibios femina jest zalecany profilaktycznie kobietom w ciąży, aby zapobiegać stanom zapalnym!
Więc polecam wszystkim.

ech jak mnie mój M znów zobaczy zaryczaną to znowu dostanę opr za czytanie forum i denerwowanie się :no:
mój A. wczoraj mnie pytał czy ma mi zabronić wchodzenia tutaj czy przywołam się do porządku dla naszej dzidzi:-(
Trzymajcie się, wysyłam wszystkim duuuuużo pozytywnej energii!!!!!!

Masakra. Gniesiu, Krakowianko, Goisagro jestem z Wami całym serduszkiem.Nie Mam pojęcia , co napisać. Miałam dzisiaj tyle energii. Pół chałupy już posprzątałam, ale teraz już mi sie nie chce nic.Do dupy z tym wszystkim. Świat jest niesprawiedliwy.
Zdec mam pytanko: czy Jagódka nie ma szans?

Krakowianka dostała tabletki i najprawdopodobniej nie długo powinno się zacząć. Na razie ma tylko lekkie skurcze, ale jak będzie większe rozwarcie to powinny być mocniejsze.
Jest dzielną kobietę i wierzę że sobie poradzi. To już nie długo.
Gosiu ty też jesteś bardzo dzielna i razem z mężem zwyciężycie każdą chorobę. Macie siebie nawzajem i kochaną Majeczkę.

dziewczyny, leze i obserwuje swoj brzuch, skurcze chyba dotycza calego brzucha?? bo ja mam totalnie krzywy na prawą strone i wychodza jakies wzgórki i one sa twarde i czuje napinanie wtedy ale reszta brzucha jest miekka.......pierwszy raz tak mam.......

Chciałam wejść i napisać coś pozytywnego... jestem już po wizycie, wszystko okej, szyjka zamknięta, serduszko ślicznie bije. Taka mała iskierka szczęścia na dziś. :happy:

gosiagro - myślałam, że doza nieszczęść sie wyczerpała. Mam nadzieję, że jednak w przypadku Twojego męża sytuacja sie rozwiąże pomyślnie. Jestem z Wami całym sercem. Trzymajcie sie! I pamiętajcie, że trzeba walczyć nie sie załamywać!

dziewczyny, leze i obserwuje swoj brzuch, skurcze chyba dotycza calego brzucha?? bo ja mam totalnie krzywy na prawą strone i wychodza jakies wzgórki i one sa twarde i czuje napinanie wtedy ale reszta brzucha jest miekka.......pierwszy raz tak mam.......

to dzieciątko sie na mamę wypina:-)

kreatorka - gratuluje

Ostatnia edycja:
kreatorka-super że wszystko w porządku chociarz ty przynosisz tu jakieś pozytywne emocje!

Mój mężulek też mnie goni żebym nie wchodziła na forum bo tylko się dołuje i przeżywam ale co zrobić jak człowiek już się tak z wami zżył!

reklama
dziewczyny ja nie wiem, ale to chyba jakieś fatum panuje nad naszym forum....:-:)-(
gosiagro- trzymajcie się dzielnie, a Ty Kochana uważaj na siebie, stres nie jest Ci teraz potrzebny

kreatorka-gratuluje, zawsze lepiej czytać takie wiadomości:tak:
liliti-prawdopodobnie dziecko zmienia pozycję, to czasami wygląda jak skurcze i jest bolesne, ale nie dotyczy całego brzucha, tzn część jest twarda a część miękka
zdec-ja chciałam zadzwonić do gnieshy ale nie chce jej przeszkadzać, a poza tym, mogłaby po moim głosie poznać,ze coś jest nie tak,

przestał mnie w końcu boleć ząb...idę na spacer, muszę troszkę odpocząć od tych wiadomości, zajrzę do was wieczorem

Do góry