reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Też mi się wydaje ze jest to napinanie macicy.Maleństwo fika koziołki,rozpychając się przy tym.Tak czy siak obserwuj i się nie denerwuj.

Ja teraz sobie właśnie uswiadomiłam ze nawet no spy w domku nie mam,jeszcze nie była mi potrzebna.Oby tak dalej.Za to wieczorem wczoraj pojawiła się pierwszy raz ZGAGA:szok: Co prawda taka light ale juz się odezwała:sorry:

reklama
Los jest okrutny:-(, nie mam siły pisac nic pozytywnego o wczorajszej wizycie, mąz przed chwilą odebrał wyniki markerów nowotworowych, zdecydowanie przekraczają normę i są wyższe niż przed operacją:-:)-(, tak bardzo się boimy...

Los jest okrutny:-(, nie mam siły pisac nic pozytywnego o wczorajszej wizycie, mąz przed chwilą odebrał wyniki markerów nowotworowych, zdecydowanie przekraczają normę i są wyższe niż przed operacją:-:)-(, tak bardzo się boimy...

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Już nic więcej nie jestem w stanie napisać.......................

no nie.....ja już nie mam siły,Boże trzymajcie się jakoś.....mimo wszystko życzę dużo pozytywnego myślenia!!!!!!!

pisz, pisz Nam wszystkim potrzeba teraz choć troszkę słońca i radości na forum:tak:
z Maluszkiem wszystko dobrze, pieknie rosnie i sie rozwija, wszystkie organy zdrowo sie rozwijaja
tylko w prawej sciance macicy jest za wysokie cisnienie krwi, mam brac magnez
co sie dzieje, skad ta zla karma na forum?
Gosiu trzymajcie sie

Jejku czy złe wieści na tym forum się nie skończą!gosiagro-trzymajcie się!
Smutek smutek smutek ja dziś całą noc nie spałam przeżywając pierwszy raz musiałam wziąść nospe bo też mnie coś zaczeło ciągnąć jak przed okresem to chyba z tych nerw aż się boje co będzie dziś znowu pewnie myśli będą krążyły przez całą noc i znów noc nie przespana!
klementinka-fajnie że dzidzia zdrowo rośnie!

reklama
Do góry