reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

dziewczyny Jagódka Krakowianki odchodzi.....
icon_frown.gif
Krakowianka dostała skurczy wieczorem i odeszły jej wody
icon_frown.gif
Teraz jest w szpitalu...czeka aż Maleńka się urodzi...
icon_frown.gif
Trzymajcie kciuki, żeby miała siłę przez to przejść
icon_frown.gif

:szok::no::no::no::no::no::-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( Czemu tyle nieszczęścia spotyka niewinne istotki?? Przykro mi strasznie. Nie wiem co napisać....

reklama
dziewczyny Jagódka Krakowianki odchodzi.....
icon_frown.gif
Krakowianka dostała skurczy wieczorem i odeszły jej wody
icon_frown.gif
Teraz jest w szpitalu...czeka aż Maleńka się urodzi...
icon_frown.gif
Trzymajcie kciuki, żeby miała siłę przez to przejść
icon_frown.gif

Agnieszko dziękujemy Ci bardzo za informację.
Naprawdę nie wiem co napisać...:-:)-:)-(Krakowianka dla wielu z nas jesteś tutaj wzorem do naśladowania- prawdziwa matka:tak: Modlę się, żebyś dała radę przez to przejść... Widać Jagódka nie byłaby w stanie przeżyć, pewnie dlatego...:-:)-:)-( Głęboko wierzę w to, że jeszcze będziesz szczęśliwa, za to jaką jestes osobą:tak: Przytulam Cię najmocniej jak potrafię. Wiem, że nic nie ukoi
Twojego bólu, ale trzymam kciuki, żebyś dala radę przejść przez to:tak: Trzymaj sie kochana...

...ja też nie wierzę i też nie wiem co napisać i co powiedzieć....:no: zbyt wiele złych rzeczy w zbyt krótkim czasie...:sad:
Przekazałam Krakowiance, że jesteście z Nią myślami....
Jagódka jeszcze jest w brzuszku.....ale już nie puka :no2:
.....
pamiętajmy też o Gnieshi dzisiaj.....
:-(

Nie oddzywałam się kilka dni bo po wiadomościach od gniesho jakoś nie umiałam nic sensownego napisać:-(. A dziś jeszcze ta informacja o krakowiance i małej Jagódce:-(.
Jest mi bardzo smutno i jedyne co potrafię napisać to to iż mam nadzieję że przezwyciężycie te najtrudniejsze chwile w waszym życiu:-:)-:)-:)-(

Dziewczyny weszłam i nie wierze:-:)-:)-:)-( nie wiem nawet co napisac bo wiem ze słowa tutaj nic nie pomogą :no::no::no::no:
krakowianko-bardzo mi przykro:-:)-:)-(

i znowu sie podłamałam:-:)-:)-:)-(

Nie!!!!!!!!! Nie wierze....nie tak miało być!!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
to ponad moje siły!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cóż więcej napisać....chyba tylko tyle,że się za was modlę:-:)-:)-:)-:)-:)-(

TOTALNY SZOK:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
krakowianko
JESTES DLA MNIE WIELKĄ KOBIETĄ,WZOREM DO NAŚLADOWANIA.
WYRAZY SZCZEREGO WSPÓŁCZUCIA!!!!!!!

NIE MAM JUZ SIŁ,ZA DUZO TEGO JAK NA 3 DNI.

GNIESHA,KRAKOWIANKA MODLĘ SIĘ ZA WAS I ZA WASZE ANIOŁKI.

Nie mogę uwierzyć w to co czytam.
Nie wiem nawet co napisać.
Krakowianka pisała tak piękne słowa otuchy dla gniesha a jak się okazało....również i dla siebie:-(
Całym sercem jestem teraz z nimi, bo obie przechodzą najgorsze chwile swojego życia:-:)-:)-(

:-(...to nie powinno tak być,że takie bezbronne maluszki muszą odejść zanim na dobre się pojawią,ale widocznie Bóg potrzebuje ich bardziej niż ich rodzice...:-(

dziewczyny,modlę się by Bóg dał Wam siłę by to przetrwać....

reklama
:no::no::no:ja pierd**le. co sie dzieje :no:
nie wiem co mam napisac. nie wiem czy powinnam dziewczyny pocieszac,czy moze lepiej milczec... nie wiem zupelnie co mam powiedziec. porabany swiat...

Do góry