reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

Witam sie wieczorowa porą.
Po wizycie dzisiejszej napisze tyle, ze lekarka dużo lepsza niz poprzedni lekarz:-)przebadała mnie w tą i spowrotem bo jak to okresliła chce mnie i maluszka poznać. Zrobiła usg i małego zmierzyła ze wszystkich stron. I wszystko w porzadku - wszystkie wymiary odpowiadają 25 tyg i 4 dniu:-) Młody waży juz 800g także mam już co dzwigać:-)

karo - gratuluje udanej wizyty

życze spokojnej nocy

reklama
Jak dzisiaj spojrzałam rano na mój brzuszek to się zastanowiłam gdzie się podział ten z wczoraj:-D Raczej chyba nikt nie podmienił....:-D:-D
:-DHahaha znam to uczucie bardzo dobrze, mam wrażenie że z dnia na dzień puchnę jak purchawka na jesień. Mierzę sobie obwody co tydzień i nieubłaganie zbliżam się do "wymiarów idealnych" - 100/100/100 :-D:-D:-D No ale to jeszcze gdzieś z miesiąc, bo póki co 95/96/97 :-)

Anik79 gratuluję dobrych wiadomości po wizycie!:-)
Ja powoli uciekam do łóżeczka, chociaż już widzę że moje miejsce zajęte;-)
Dobranoc, życzę wszystkim dobrej nocy:-)
czarna wiedźma to dobrze że są takie fajne "wymiary idealne":) Muszę sprawdzić ile mi do nich brakuje:) Chociaż w biuście to pewnie nigdy tego nie osiągnę:):):):):)

Po wizycie dzisiejszej napisze tyle, ze lekarka dużo lepsza niz poprzedni lekarz:-)przebadała mnie w tą i spowrotem bo jak to okresliła chce mnie i maluszka poznać. Zrobiła usg i małego zmierzyła ze wszystkich stron. I wszystko w porzadku - wszystkie wymiary odpowiadają 25 tyg i 4 dniu:-) Młody waży juz 800g także mam już co dzwigać:-)

Gratulacje, fajnie,ze nowa lekarka okazała się fajna i po tym co piszesz o wizycie, widać,że się dobrze zajmuje pacjentkami:-)

właśnie odkryłam źródło mojego bólu zęba....wyrzyna mi się ósemka... a myślałam,ze na to już za późno

Ostatnia edycja:

karo - gratuluje udanej wizyty

życze spokojnej nocy
fajnie że wzystko dobrze:-)
dobranoc śpijcie dobrze papatki

Anik gratuluję udanej wizyty:-)

Mój brzuszek niby niewielki ale już nie jest talk łatwo usiąść wygodnie czy schylić się, brzuszek daje o sobie znać :-)

Czarna wiedźma- wcale Ci się nie dziwię, że Cię mąż wkurzył... mnie dziś Piotrek doprowadził do pasji, najgorsze, że przy maluchu nie można huknąć, żeby sobie ulżyć, tylko trza myśleć o wychowaniu, dobrym przykładzie i temu podobne pierdoły...A tu i dziecko i mój organizm sie dopominają, żeby się na kimś wyżyć :-D
Lencja- w takim razie ten "prostszy" przepis na rybke w cieście dawaj na gotujące... W końcu piątek już pojutrze, chętnie zrobię cos nowego...
Anik- gratuluję udanej wizyty, faktycznie kawał chlopa z Twojego brzdąca
Paulka82- czyli z nowym macierzyństwem nowej mądrości CI przybywa :-D

Idę poczytać bajki...

Witam sie ponownie troche sie kimnełam i juz sie wyspałam... byłam ponadto w sklepie jeszcze po chlebek i babka do mnie mowi ze mam strasznie nisko brzuch i czy lekarz nic nie mowil? a ja takie oczy :szok::szok::szok: mowi zeby nie okazalo sie ze mala zechce na swiat za szybko przyjsc i powiem Wam ze mnie wystrazyła nie wiem co teraz mylec

zdjecia juz poprawilam nie wiem czemu nie bylo ich widac:-:)-(

dziewczyny -gratuluję udanych wizyt

reklama
Normalnie masakra....tak mnie dzisiaj małż wkurzył że chyba zaraz wyjdę z siebie:wściekła/y: Pierwszy raz odkąd jestem w ciąży. Chciał pojechac na 4 dni do Warszawy na wysokościówkę. A dopiero co wczoraj dowiedzieliśmy się że jeden z naszych dalszych znajomych zginął podczas takiej pracy w niedziele, osieracając 6 dzieci i żonę. Oprotestowałam więc stanowczo ten wyjazd, bo po prostu zaczęłam się panicznie bać. Żarliśmy się tak telefonicznie o to cały dzisiejszy dzień. Teraz, jak wrócił do domu to (co mi się raczej nie zdarza) kompletnie oszalałam, bo ten mi dosunął że jak starcimy to dziecko to będzie to moja wina i moich histerycznych zachowań:szok::szok::szok: Tak mną szarpnęło że wybiegłam trzaskając drzwiami do tego stopnia że poszła w nich szyba:eek: Masakra....co jest grane??? Coś ze mną nie tak, czy z nim??? Bo już nie wiem czy jestem przy zdrowych zmysłach...:confused::confused::confused:

No , no koleżanka szaleje jak ja. Ale ja się tego nie wstydzę, bo uwielbiam trzaskać drzwiami ( jak musze:-D). Teraz czarna musimy się umówić u szklarza.:laugh2::rofl2::happy:

Anik, gratuluje udanej wizytki. I pomyśleć ,że jeszcze chwila i dzieciaczki już będą miały kilogram kochanego ciałka!!!:szok::eek:;-):-)

Do góry