reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Wspominałyscie o ruchach, ja moja Maję zwykle czuje kilka razy dziennie:-D:-D, staram sie obserwować w których mniej wiecej godzinach jak aktywna no i wychodzi mi na to że kopie tak średnio co 3 godz, oczywiscie nie jest to tak regularne, ale w sumie dosyć częste w ciągu dnia:-D uwielbiam te jej kopniaczki, ale nadal kopie stosunkowo nisko, sporadycznie na wysokości pępka, ale to chyba nie jest powód do zmartwien:confused:

pochwalę się Wam co wczoraj upolowałam w ciuch-budzie:-):-D dla mojej córeczki
i pomyśleć,że to był piątek kilogram kosztował 10zł, bo dostawy mają w poniedziałek:-) to wszystko ważyło niecały kilogram i zapłaciłam niecałe 10zł:-D:-D wystarczy porządnie wyprać i wyprasować, a ta sukieneczka różowa jest przesłodka :-):-)

Załączniki

• P2130759.jpg
    P2130759.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 66
  • P2130761.jpg
    P2130761.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 59
  • P2130762.jpg
    P2130762.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 59
  • P2130767.jpg
    P2130767.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 59
Wspominałyscie o ruchach, ja moja Maję zwykle czuje kilka razy dziennie:-D:-D, staram sie obserwować w których mniej wiecej godzinach jak aktywna no i wychodzi mi na to że kopie tak średnio co 3 godz, oczywiscie nie jest to tak regularne, ale w sumie dosyć częste w ciągu dnia:-D uwielbiam te jej kopniaczki, ale nadal kopie stosunkowo nisko, sporadycznie na wysokości pępka, ale to chyba nie jest powód do zmartwien:confused:

ja swoją córeczkę też czuję dość często, najbardziej rano tak ok 8-9 i wieczorem między 20-22, wtedy to są dość wyraźne ruchy, w ciągu dnia też ją czuje, ale są to raczej delikatne ruchy, czasem czuje jak się rozciąga:-)
ja ruchy czuje tez dość nisko, czasem po obu bokach, a pod żebrami to już bardzo rzadko

pochwalę się Wam co wczoraj upolowałam w ciuch-budzie:-):-D dla mojej córeczki
i pomyśleć,że to był piątek kilogram kosztował 10zł, bo dostawy mają w poniedziałek:-) to wszystko ważyło niecały kilogram i zapłaciłam niecałe 10zł:-D:-D wystarczy porządnie wyprać i wyprasować, a ta sukieneczka różowa jest przesłodka :-):-)

Śliczności:tak::-)ja mam jeden taki upatrzony "ciuch-land" szczególnie dla takich maluszków są piękne rzeczy (bo nie zdążą zniszczyć:-D). Trafia się też bardzo dużo rzeczy nowych- jeszcze mają metki:tak: Dla maleństwa nie będę raczej kupowac bo mam mnóstwo po moich pociechach:tak:Jedynie kilka nowych na odbiór ze szpitala, na szczepienie i takie tam:tak:

lenaDTR uwielbiam fale dunaju!!!!!!!Ale mi smaka narobiłaś

reklama
Trzymam kciuki żeby Wam się udało:tak:ja rozmawiałam z dyrektorem banku wczoraj i mówi że będzie trudniej dostac kredyt, ale jeszcze nie ma dokładnych wytycznych, więc z dnia na dzien to raczej nic się nie zmieni:no::-) Martwi mnie jednak to wszystko, no ale cóż trzeba czekać:tak:Do tego dochodza problemy tu w domu:-(jak już tu pewnie pisałam mieszka tu mój brat z rodzina też i bardzo trudno sie dogadać:eek::angry:nieraz już naprawdę o takie głupoty robia problemy że szok... ale szkoda słów wogóle. A ja do tego kiepsko sie czuję ostatnio:eek:taka jestem obolała jakaś i słaba:no::-(no i kręgosłup to już całkiem mi daje popalić:eek:

skąd ja to znam, mieszkając na kupie nie jest łatwo więc doskonale cię rozumiem:tak: ale życzę nam żeby te niedogodności szybko się skończyły:tak: i wierzę że tak będzie, tego się musimy trzymać:tak::-)

Paulka82 piękne ciuszki, ja też zawsze marzyłam że będe kupować córeczce takie sukieneczki, kokardeczki, koraliczki, czas pokarze... może jeszcze kiedyś spełnią się ciche marzenia;-)

zdec ale dałaś czadu z komórą, ja ostatnio miałam szczęście że nie musiałam grzebać w wc, telefon wsadziłam do tylniej kieszeni spodni i jak ściągałam gacie;-) to tel wyleciał i odbił się od deski, na szczęście wypadł za zewnątrz.:-D

Do góry