To masz tak jak ja ja utopiłam 2 tel w ciągu dwóch tygodni
Oj nie strasz nie strasz. Bo jeszcze wszystko przede mną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To masz tak jak ja ja utopiłam 2 tel w ciągu dwóch tygodni
Wspominałyscie o ruchach, ja moja Maję zwykle czuje kilka razy dziennie, staram sie obserwować w których mniej wiecej godzinach jak aktywna no i wychodzi mi na to że kopie tak średnio co 3 godz, oczywiscie nie jest to tak regularne, ale w sumie dosyć częste w ciągu dnia uwielbiam te jej kopniaczki, ale nadal kopie stosunkowo nisko, sporadycznie na wysokości pępka, ale to chyba nie jest powód do zmartwien
pochwalę się Wam co wczoraj upolowałam w ciuch-budzie:-) dla mojej córeczki
i pomyśleć,że to był piątek kilogram kosztował 10zł, bo dostawy mają w poniedziałek:-) to wszystko ważyło niecały kilogram i zapłaciłam niecałe 10zł wystarczy porządnie wyprać i wyprasować, a ta sukieneczka różowa jest przesłodka :-):-)
Trzymam kciuki żeby Wam się udałoja rozmawiałam z dyrektorem banku wczoraj i mówi że będzie trudniej dostac kredyt, ale jeszcze nie ma dokładnych wytycznych, więc z dnia na dzien to raczej nic się nie zmieni:-) Martwi mnie jednak to wszystko, no ale cóż trzeba czekaćDo tego dochodza problemy tu w domu:-(jak już tu pewnie pisałam mieszka tu mój brat z rodzina też i bardzo trudno sie dogadaćnieraz już naprawdę o takie głupoty robia problemy że szok... ale szkoda słów wogóle. A ja do tego kiepsko sie czuję ostatniotaka jestem obolała jakaś i słaba:-(no i kręgosłup to już całkiem mi daje popalić