reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
A jeszcze chciałam zapytać o coś... Czy któraś z Was wysyłała zwierzę kurierem???:eek:dla mnie to jakieś takie hmmm "niegodziwe" się wydaje:eek:ale może nie mam racji??? mam szynszyle do sprzedania i pani bardzo prosi o wysyłkę, bo mówi że kurierem dotrze jeszcze tego samego dnia:zawstydzona/y:ja mam pewne opory...ale wiem że ludzie tak robią:sorry:może niepotrzebnie się zastanawiam????

Nie wysyłaj kurierem. Jeśli nie ma żadnych szans na odbiór osobisty to już lepiej wysłać przesyłką kurierską przez PKP. Musisz jedynie znaleźć bezpośredni połączenie i umówić się żeby babka odebrała przesyłkę od konduktora na miejscu. Oficjalnie nie można przewozić zwierząt, ale ja już to kilka razy robiłam i nie było problemu a zwierzęta dotarły całe i zdrowe. Robisz dziurki w pudełku i piszesz żywe rośliny. Oczywiście też adres nadawcy i odbiorcy z numerem telefonu. Przesyłka kosztuje ok 20 zł. Dajesz ją bezpośrednio kierownikowi pociągu (najczęściej pierwszy wagon). Paczka jedzie sobie bezpiecznie na półce :-) (zresztą na stronie PKP jest więcej informacji)

gniesha mogę się tylko domyślać co teraz przeżywasz. Ale trzymam kciuki mocno zaciśnięte aby ze Stasiem było wszystko dobrze i wierzę że tak będzie:-) Jak długo jeszcze trzeba będzie czekać na te wyniki?

ewus, gniesha - wielkie kciuki za Was, myślami jestem z Wami!!!!
sercem jestem z Wami dziewczyny
kajdusia wszystkiego naj naj w dniu twoich imieninek:-)
Witajcie w ten sobotni późny poranek:-D
U nas dzisiaj w końcu fajna pogoda:-)Czekam na wizytę mojej koleżanki, która też jest w ciąży, a ona do mnie pisze że w nocy miała twardy brzuch, nie mogła spać jakieś wymioty:no::no:naprawdę się martwię, jest w 25 tk ciąży a dziecko już jest ułożone główką w dół:-(mam nadzieję że jej przejdzie...

juz mi rece opadaja na ta sluzbe zdrowia..czlowiek jest zmuszony placic pol zycia,jak nie wiecej skladki na nfz , a kiedy sam potrzebuje pomocy to zaczyna sie wymyslanie- nie ma miejsc,nie ma lekarzy, nie ma sprzetu nie ma niczego.no szlak by mogl czlowieka trafic.. gdyby tak kazdemu zostawiali te 200-300zl mc , to kazdego byloby stac na wizyte u porzadnego prywatnego lekarza. jeszcze niech podwyzki chca w tym roku..

Ewus , Gniesha trzymajcie sie.

Kajdusia wszystkiego naj naj najcudowniejszego!!!

ewuś i gnieshia przesyłam pozytywne fluidy

Gosia co tam nie gra u Ciebie:hmm: chodzi o tą działkę? Pytałam wczoraj w banku to narazie nic ma się nie zmieniać, przynajmniej nie mają żadnych sygnałów.;-)

My już złożyliśmy wniosek o kredyt teraz pozostaje czekać:unsure:

Właśnie wróciliśmy z nart, taka zamieć na górze, wymarzliśmy, kubuś się grzeje pod kocykiem a ja przy herbatce malinowej.:-)

miłego weekendu i całuśnych walentynek wam życzę:tak:

Jezu dziewczyny co ja zrobiłam?!!!!!!!!!
Wyprałam telefon!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
Szukam i szukam, a nagle wpadłam na pomysł że może do pralki go wsadziłam i rzeczywiście zawinęłam razem z pościelą:szok::szok::szok:
Niestety nie działa:-:)-(

gniesha mogę się tylko domyślać co teraz przeżywasz. Ale trzymam kciuki mocno zaciśnięte aby ze Stasiem było wszystko dobrze i wierzę że tak będzie:-) Jak długo jeszcze trzeba będzie czekać na te wyniki?

zdec myślę,że Ona sama nie wie kiedy będą wyniki, wcześniej mi mówiła,że ok tydzień trzeba czekać, więc myślę,że tak koło wtorku,środy

reklama
Jezu dziewczyny co ja zrobiłam?!!!!!!!!!
Wyprałam telefon!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok:
Szukam i szukam, a nagle wpadłam na pomysł że może do pralki go wsadziłam i rzeczywiście zawinęłam razem z pościelą:szok::szok::szok:
Niestety nie działa:-:)-(

już ktoś u Nas wykąpał telefon na forum :-)
porozkładaj go na części w suchym miejscu i odczekaj trochę czasu, powinien zacząć działać, chociaż po praniu w pralce to chyba będzie ciężko:no:

Do góry