reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
mój już dostał książkę o fotografii na walentynki a dziś znalazłam w Bomi jabłka z napisem KOCHAM CIĘ - Pani powiedziała, ze jak jabłka nabierają kolorów to oni naklejają na nie czarną folię z wycietym napisem i gotowe!
bo ja myślałam, że to jakąś farbką namalowane ...
Świetnie muszą być te jabłuszka.....Ja może jutro wyjdę w miasto i też kupię jakiś drobiazg mojemu P....Ale pewnie nie znajdę nic takiego fajnego jak te jabłka

Agi78 - jak jutro zrobię to zapraszam :-)
kpi23 - fajny pomysł z tymi jabłkami!
Nie ma sprawy...wpadam!!!!!:-D:-D:-D

Ja powoli chyba kładę się do łóżeczka...Poczekam pod kołderką na mojego P. powinien niedługo być z pracki....Ja dziś jestem bardzo podekscytowana...Pola się rusza cały dzień....a i brzuszek większy niż choćby wczoraj...co mnie bardzo cieszy:tak:

Lencja - na pewno pomysł "zdrowy" i inny niż czekoladki ;) ... dla siebie też kupiłam ...
Jak możesz wrzuć zdjątko, jestem bardzo ciekawa jak wygląda takie jabłuszko :)

Agi - czekamy więc na Was :)))
Ja też mam wrażenie, ze z dnia na dzień brzuszek większy...a ja bardziej ociężała..
Wczoraj już mówiłam do męża, że czuję się ociężała jak kobieta w ciąży:-)

Wypiłam kakao bo coś zgaga się odezwała, idę pod prysznic i spać - dobrej nocy ;-)

Ostatnia edycja:
Mąż dziś wziął laptopa do pracy, a wrócił około północy, więc dopiero skończyłam Was czytać...
Gratuluję udanych wizyt, fajnie, że przybywa chłopaków dla naszych dziewczyn :tak: ściskam mocno ewus i gnieshę- czekam od Was obu na dobre wieści!
Mnie dopadło coś - gardziołło boli i cała jakaś taka słaba jestem...:baffled: Mój mąż trzy dni z rzędu gra jakieś koncerty, więc w tym roku nici z walentynek i z moich imienin- a propos- zapraszam jutro na ciacho :-)- czy któreś czerwcówkowe Kaśki jutro świętują ze mną?

Idę spać, trzymajcie się, dobranoc
iiwki też jakoś ostatnio nie było???

kajdusia wszystkiego najlepszego dużo zdrowia i radości z okazji Twoich imieninek:tak::-)

Lencja dobrze że trafiłaś na "uczciwego" sprzedawcę, który wymieni łóżeczko. Masz rację skoro zamawiasz konkretną rzecz, to czemu masz się godzic na inną? W końcu to nie Twój błąd:no:mam nadzeję że odpowiednie łóżaczko szybciutko do Ciebie dotrze:tak:
Może przepis na rafaello wrzucisz????? Ja mam chyba 4 i jakoś tak każdy inny:eek:więc przydałby się jakiś sprawdzony...

Ja się ostatnio naprawdę fatalnie czuję:no::-(wczoraj nie miałam już nawet siły wieczorem żeby do was zajrzeć:-(do tego dużo problemów na głowie...powoli nie daję rady:eek:

A jeszcze chciałam zapytać o coś... Czy któraś z Was wysyłała zwierzę kurierem???:eek:dla mnie to jakieś takie hmmm "niegodziwe" się wydaje:eek:ale może nie mam racji??? mam szynszyle do sprzedania i pani bardzo prosi o wysyłkę, bo mówi że kurierem dotrze jeszcze tego samego dnia:zawstydzona/y:ja mam pewne opory...ale wiem że ludzie tak robią:sorry:może niepotrzebnie się zastanawiam????

Witam i ja z rana
kajdusia - wszystkiego naj naj naj z okazji imieniniek

Gosia*** - słyszałam że można wysłać zwierzaczka w ten sposób ale kompletnie nie wiem jak to wygląda, i czy zwierzę np. się nie męczy podczas takiej dostawy

reklama
Kajdusia - Sto Lat!!!:-D:-D
Gosiu - nie pomogę bo nigdy nie wysyłałam zwierząt kurierriem, a swoją droga to tez mi się to dziwne wydaje:szok::szok:

Ale miałam cieżką noc:szok:, męczyla mnie zgaga i nie mogłam zasnąc:-:)-( a jak juz w końcu mi sie udalo to miałam jakieś durne sny i teraz obudziłam sie taka zmęczona i w złym humorze, mam nadzieję, że szybko mi przejdzie:tak:

Do góry