reklama
Klementinka
Fanka BB :)
wlasnie nie, jest tez w macicy, jak przy blizniakach dwujajowych tylko drugi maly i pustyWitam i ja ale sie objadlam okrutnie ciasteczkami z czekolada, cos w stylu pieguskow, nie moglam sie oderwac. Juz wiem o co chodzi z ta ochota na slodycze jak sie czeka na dziewczynke Na poczatku tak mnie od slodkiego odrzucalo..
Klementinka a ten drugi pecherz to moczowy?
68 oczekujacych czerwcowek na:
31 dziewczynek
19 chlopcow
19 niespodzianek
i wczesniej go nie bylo
co do chlopcow to prawdziwe rodzyneczki w tym babincu:-);-)
kpi23
Witajcie Kochane
Po chwilowej nieobecności z powodu zmęczenia pracą ...
Jak wracam to szczerze nic mi się już nie chce i najchętniej zalegam przed TV albo jakoś tak inaczej wieczór upływa ... czasem trzeba jechać coś do mieszkanka kupić, czasem po prostu zobaczyć jak tam postęp prac...
Jak wszystko dobrze pójdzie - za tydzień będą meble do kuchni, a za półtora - podłogi :-)
Meble do sypialni już czekają w sklepie
Od raz też napiszę wiadomość od PAULKI24211 - nie ma dostępu do neta, ale wszystko w porządku, dobrze się czuję a dzidzia szaleje w brzuszku
Pozdrawia Was serdecznie i odezwie się najprawdopodobniej po niedzieli ....
A jak tam plany na weekend i Walentynki????
Po chwilowej nieobecności z powodu zmęczenia pracą ...
Jak wracam to szczerze nic mi się już nie chce i najchętniej zalegam przed TV albo jakoś tak inaczej wieczór upływa ... czasem trzeba jechać coś do mieszkanka kupić, czasem po prostu zobaczyć jak tam postęp prac...
Jak wszystko dobrze pójdzie - za tydzień będą meble do kuchni, a za półtora - podłogi :-)
Meble do sypialni już czekają w sklepie
Od raz też napiszę wiadomość od PAULKI24211 - nie ma dostępu do neta, ale wszystko w porządku, dobrze się czuję a dzidzia szaleje w brzuszku
Pozdrawia Was serdecznie i odezwie się najprawdopodobniej po niedzieli ....
A jak tam plany na weekend i Walentynki????
C
cobra18
Gość
moje walentynki beda w pracy
lista czerwcówek bez komentarzya gdzie ta lista ciężarówek ????
reklama
emalia82
Hejka. Mam prośbę , chyba do Zdec. nie mogę znaleźć tego wpisu jak się wylicza kase za L4 z zusu., a było tak ładnie opisane. Mam iplusa więc znalezienie potrwa wieki. Pomóżcie.