reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Witam i ja :tak: ale sie objadlam okrutnie ciasteczkami z czekolada, cos w stylu pieguskow, nie moglam sie oderwac. Juz wiem o co chodzi z ta ochota na slodycze jak sie czeka na dziewczynke :-D Na poczatku tak mnie od slodkiego odrzucalo..

Klementinka a ten drugi pecherz to moczowy?

68 oczekujacych czerwcowek na:
31 dziewczynek
19 chlopcow
19 niespodzianek
wlasnie nie, jest tez w macicy, jak przy blizniakach dwujajowych tylko drugi maly i pusty
i wczesniej go nie bylo

co do chlopcow to prawdziwe rodzyneczki w tym babincu:-);-)

Witajcie Kochane ;)

Po chwilowej nieobecności z powodu zmęczenia pracą ...
Jak wracam to szczerze nic mi się już nie chce i najchętniej zalegam przed TV albo jakoś tak inaczej wieczór upływa ... czasem trzeba jechać coś do mieszkanka kupić, czasem po prostu zobaczyć jak tam postęp prac...
Jak wszystko dobrze pójdzie - za tydzień będą meble do kuchni, a za półtora - podłogi :-)
Meble do sypialni już czekają w sklepie ;)

Od raz też napiszę wiadomość od PAULKI24211 - nie ma dostępu do neta, ale wszystko w porządku, dobrze się czuję a dzidzia szaleje w brzuszku ;)
Pozdrawia Was serdecznie i odezwie się najprawdopodobniej po niedzieli ....

A jak tam plany na weekend i Walentynki????

koriander-hehehehe myślę ze do 70-tki nie jeden talent się objawi:-D
Jezeli się nie mylę to gniescha w esce pisała ze na wynik bd tydzien czekała ,myslę ze zaraz po niedzieli się dowie:tak:

reklama
Hejka. Mam prośbę , chyba do Zdec. nie mogę znaleźć tego wpisu jak się wylicza kase za L4 z zusu., a było tak ładnie opisane. Mam iplusa więc znalezienie potrwa wieki. Pomóżcie.

Do góry