reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

Właśnie był u mnie kurier, dostarczył zakupione kilka dni temu łóżeczko. Jeszcze miał do mnie pretensje, że paczka waży 37 kg a on tylko do 30 kg paczki rozwozi...Powiedziałam mu, że to nie do mnie takie pretensje tylko do wysyłającego. Potem jeszcze poprosiłam by mi ją do przedpokoju wniósł bo ja nie mogę nosić ciężkich rzeczy - za bardzo nie miał na to ochoty ale jednak to zrobił.
Oczywiście nie byłabym sobą gdybym od razu nie zaczęła rozpakowywać paczki i.. zonk:crazy: przysłano mi inne łóżeczko, nie to, które kupiłam, to ma inaczej wykończoną górę krótszych boków i o wiele mniej mi się podoba, ale jestem zła.. :angry: :wściekła/y:Napisałam już do sprzedającego.. Pewnie da się to wymienić ale ile zachodu z tak wielką i ciężką paczką:growl::realmad:
Kochana pochwal się jakie??

reklama
jedyne co mi po glowie chodzi po tej wizycie to to, ze wykryl drugi pecherzyk
dziecko jedno a pecherze dwa? ten drugi malutki, mowi ze to bardzo rzadka przypadlosc i moze byc spowodowana tym krwawieniem i krwiakiem
dziecku nie zagraza

spotkalyscie sie z czyms takim?

klementinka dorotka,super wieści:tak:gratuluję:-)
Lencja-jednym słowem do bani:angry:ale bym furii dostała:no:Mam nadzieje ze si sprawa szybko wyjasni i nie bd problemu z wymianą tylko po co ten niepotrzebny stres:eek:
ewelalook damy radę:tak:tez za 2 tyg mam USG a dzien wczesniej wizyta u gina
Dziś mam zamiar o 3 nad ranem oglądac rozpoczęcie igrzysk w TV mozemi się uda:szok:O 5 i tak muszę na dworzec po syna mykac bo juz wraca z ferii,jak to zleciało nawet nie wiem kiedy.Oby teraz do wakacji:-D:-D:-D:-D

jedyne co mi po glowie chodzi po tej wizycie to to, ze wykryl drugi pecherzyk
dziecko jedno a pecherze dwa? ten drugi malutki, mowi ze to bardzo rzadka przypadlosc i moze byc spowodowana tym krwawieniem i krwiakiem
dziecku nie zagraza

spotkalyscie sie z czyms takim?
Niestety nie pomogę bo nie miałam tego ale jezeli nie zagraza to lepiej się dodatkowo nie stresowac.Ja juz nic nie czytam w necie o jakichś bolączkach bo osiwiec mozna od ich porad:angry:

Udało mi się dzisiaj w dzień pospać 1,5 h :-D normalnie przypomniałam sobie jak to było na początku ciąży, gdzie praktycznie nie wygrzebywałam sie z łóżka :-p

Klementinka , Dorotka
- gratuluje oczywiście udanych wizyt i zdrowych chłopaczków :-D:-)
Lencja - oj to faktycznie nie ciekawie z tym łóżeczkiem :eek: mojej koleżance przysłali ostatnio inny kolor wózka z allegro...a, że za 3 dni jechała do Niemiec to bała się, że nie zdążą wymienić i nie zgłosiła tego :eek: no i teraz ma inny kolor niż chciała dobrze, że chociaż Ciebie czas nie goni, wiec na pewno zdążysz wymienić :tak:
Dziewczyny nie dostała żadna wiadomości od gnieshy? Pisała, że ma odpoczywać po kardocentezie, ciekawa jestem jak sie czuje.

zdec pozwąlę sobie Ciebie poprawic:tak:Paulka nie lezy tylko opiekuje się kolezanką w ciązy która ma problemy.
Niestety nie pisała nic co u gniesha:sorry:

reklama
klementinka,dorotka-super wiadomości ,fajnie że chłopaczki rosną zdrowo!

A ja po obiedzie objedzona jak zwykle ale oczywiście zachciało mi się coś słodkiego ale w domu już nic nie było a do sklepu iść się nie chce więc wypiłam pół pudełka mleka skondensowanego do kawy a co głód na słodycze zaspokojony ale i tak przejde się póżniej po lody:tak:

Do góry