reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

wiedzmo-nie ukrywam ze się bardzo z Wami zzyłam.Jezeli ktoś się udziela codziennie i raptem milczy to juz mi się jakaś zajawka włącza:szok:
Przeleciało mi gdzieś przez umysł ze pewnie piszesz ale wolałam sie upewnic.:-)
Tak na marginesie,to wydaje mi się ze bardzo chcesz wygrać różowiótkie śpioszki od anecznik:-p:-D,w sumie po stracie majątku jaki musiałaś wydac po haszczykowych wybrykach nie dziwię się:-D:-D:-D:-D:-p
Gratuluję samozaparcia;-)

reklama
juz po wizycie

jak zwykle wyszlam z gabinetu jakby troche pijana, to najlepiej opisuje jak sie czuje
dobrze ze pytania sobie na kartce zapisuje bo jak zobacze malucha mojego i uslysze ze jest wszystko ok to ze szczescia kreci mi sie w glowie

na 100% chlopiec, wazy 420g. i sie dzisiaj pieknie wypial dupka do usg wiec obejrzalam plecki i glowke:-)
ph mam dobre, wody tez, szyjke tez ok i wszystko zamkniete jak trzeba

mam nadzieje ze maluch sie odwroci przez tydzien bo w czwartek usg 3D i chce zobaczyc twarzyczke

juz po wizycie

jak zwykle wyszlam z gabinetu jakby troche pijana, to najlepiej opisuje jak sie czuje
dobrze ze pytania sobie na kartce zapisuje bo jak zobacze malucha mojego i uslysze ze jest wszystko ok to ze szczescia kreci mi sie w glowie

na 100% chlopiec, wazy 420g. i sie dzisiaj pieknie wypial dupka do usg wiec obejrzalam plecki i glowke:-)

mam nadzieje ze maluch sie odwroci przez tydzien bo w czwartek usg 3D i chce zobaczyc twarzyczke

Gratuluję udanej wizyty, cieszę sie że z synkiem wszystko dobrze :)

Ja również już po wizycie. Z moim synkiem wszystko dobrze. Waży 460 g i machał dziś do nas rączką. Szyjka długa i zamknięta :-). Tak więc jestem szczęśliwa i spokojniejsza:-). Dziękuję wszystkim za trzymacie kciuków:-)

Ja również już po wizycie. Z moim synkiem wszystko dobrze. Waży 460 g i machał dziś do nas rączką. Szyjka długa i zamknięta :-). Tak więc jestem szczęśliwa i spokojniejsza:-). Dziękuję wszystkim za trzymacie kciuków:-)
Dorotka tez Ci gratuluje,
mnie zawsze uspokaja jak on wszystko sprawdza
zazdroszcze ze poogladalas malucha z przodu
ja widzialam tylko wypinanie pupci i lokietkow

Asnecja, Klementinka, Dorotka28de - gratuluje dobrych wieści, czyli dzisiaj podglądani byli czerwcowi mężczyźni:-D:-D to jeszcze tylko czekamy na wiesci od neti79, chyba że jeszcze ktoś dzisiaj wizytuje:sorry:
Lencja - wspołczuje sytuacji z łożeczkiem:no:, trochę załatwiania teraz będziesz miala, a gdzie zamawiałaś? na allegro?

juz po wizycie

Grtauluję dziewczyny udanych wizyt i dorodnych chłopaków:-)

Klementinka , Dorotka 28 - gratuluje udanych wizyt :-):-)
Oj jak ja wam zazdroszcze , też chciałabym podejrzeć moje maleństwo a tu jeszcze 2 tygodnie do wizyty
Lencja - to nie za ciekawie z tym łóżeczkiem , oby wymiane udało się bez problemu załatwić :-D
Strasznie nudny dzień dziś mam , nic ciekawego się nie dzieje . Dobrze że chociaż tutaj same dobre wiadomości :-). Przed chwilą dzwonił mój P . miał wrócić jutro ale niestety będzie dopiero we wtorek :-(, wizja samotnego weekendu mnie dołuje :-:)-(

reklama
Witam Was w piątkowe popołudnie, ja dzisiaj jakoś szczególnie zmęczona:(W pracy było troszkę roboty to może przez to:)

Do góry