Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Córcia może być duża, bo ja sama ważyłam 4650 jak się urodziłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Córcia może być duża, bo ja sama ważyłam 4650 jak się urodziłam
Kochana w sam raz na urodzenieLena a ty nie zaszalałaś z wielkością tych butów?
My właśnie wróciliśmy z Marino no i nie omieszkałam zajrzeć do 5-10-15, fakt że mają strasznie mało rzeczy, ale kupiłam body zapinane na brzuszku (jedyne 10zł:-)), tak jak radziły "doświadczone" mamy żeby łatwiej się zapinało na początku:-):-)
Jakieś takie duże się wydają A powiedz mi jaki to rozmiar?Kochana w sam raz na urodzenie
bezrozmiarowe pisze na nich 0-12Jakieś takie duże się wydają A powiedz mi jaki to rozmiar?
Kasiulka_1980 : no właśnie widać mi mocno brzuch i się teraz przestraszyłam, chyba pojde do kejarza po zaświadczenie, że moge latać
dziękuje wszystkim za porady
a ta pasta z rybki to żeby pozostać w temacie rybno-uchatkowym;-)Właśnie obejrzałam zdjęcia ze ślubu :-( wiedziałam że przytyłam w końcu mam lustro, ale w lustrze jeszcze jakoś wyglądam i to nawet fajnie mimo tych dodatkowych kg. Na zdjęciach jednak nie mam mnie tylko jakaś morska foka, autentycznie załamałam się. Dziwne że mój facet mnie chciał i dalej chce się do mnie "przytulać". To uchatki mają lepsza figurę ode mnie. Wiem jedno nie ochrzczę dziecka pułki nie wrócę do ludzkiego wyglądu, żeby na zdjęciach był szczęśliwa mama a nie uchatka (oczywiście żartuję)
Idę to zagryźć pastą z wędzonej rybki.
Hej hej
Ja już po wizycie 3d. Wszystko w jak najlepszym porządeczku, tak więc bardzo się cieszę. Córcia waży 734g. Piszecie tu o tętnie, moja mała miała dziś 137.
Powiem Wam jednak szczerze, że poszłam na to usg 3d tylko po to by wykluczyć jakieś wady serca itp. Inaczej bym się nie zdecydowała. Samo usg trwało 25 minut, a obraz 3d był włączony tylko na chwilę, i zapłaciłam 250zł. Jednak najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa i to się liczy:-).
W piątek mam wizytę u swojego gina, który mnie pewnie ręcznie, to zapytam się go o długość mojej szyjki.
Witam nowe czerwcóweczki:-)
super wieści po wizytach, maleństwa pięknie przybierają na wadze:-)To Jasiów ,Będzie dwóch:-) Cudowne imię.
Ja od 6 grudnia powinnam miec wypłacane już przez ZUS a do tej pory kasy nie dostałam, Masakra.
Ja już po wizytce, Wszystko ok, prócz moczu ale dostałam leki. Pani doktor powiedziała w trakcie badania ,że "ciąża piękna "- tzn ,że dobrze się rozwija i że "teraz będzie już z górki." Jestem zadowolona . Aha ,. No i nareszcie waga ruszyła. Tak więc po tym jak przed ciążą ważyłam 73kg potem zgubiłam te 3 tak dzisiaj ważę 74 i pół. Jupi.!!!
Gosiu z tego co pamiętam to nie ma problemu nawet w mroży zrobią pomiary nie ma z tym problemu chyba że oni mają bo nie chce sie im latać w mrozach i śniegu nawet widziałam koło mnie ostatno wytyczali coś i mróz im nie przeszkadzał ani śniegWidzę że sprawy mieszkaniowe posuwają się do przodugratuluję. U nas niestety problem, bo potrzebuję wymierzyć działkę a nie wiem- może Wy się orientujecie czy geodeta wymierzy działkę zimą??????? Jak jest mróz? Czy może nanieśc na przyklad narazie na mapkę a jak puszcza mrozy to wkopać kamienie????? Jeśli ktoś się na tym zna to będe wdzięczan za informacje.
Tu jest jeden geodeta w okolicy powiedzial ze póki jest śnieg to nie rozmawiamy wogóle:-(a mnie czas goni...