reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Lena a ty nie zaszalałaś z wielkością tych butów?:-D:-D
My właśnie wróciliśmy z Marino no i nie omieszkałam zajrzeć do 5-10-15, fakt że mają strasznie mało rzeczy, ale kupiłam body zapinane na brzuszku (jedyne 10zł:-)), tak jak radziły "doświadczone" mamy żeby łatwiej się zapinało na początku:-):-)
Kochana w sam raz na urodzenie;)

Kasiulka_1980 : no właśnie widać mi mocno brzuch i się teraz przestraszyłam, chyba pojde do kejarza po zaświadczenie, że moge latać

dziękuje wszystkim za porady :)

Nie wiem czy zaświadczenie wystarczy...

Obawiam się że możesz mieć problem, może ubierz jakąś za dużą kurtkę żeby nie było widać i w samolocie jej nie ściągaj, haha

W Wizz Air nie wpuszczają na pokład kobiet po 34tc ale jak jest w innym liniach to nie wiem.

Musisz się dowiedzieć w liniach którymi chcesz lecieć żeby nie było potem niespodzianek :-)

oj coś cichutko tu dzisiaj:-)

Właśnie obejrzałam zdjęcia ze ślubu :-( wiedziałam że przytyłam w końcu mam lustro, ale w lustrze jeszcze jakoś wyglądam i to nawet fajnie mimo tych dodatkowych kg. Na zdjęciach jednak nie mam mnie tylko jakaś morska foka, autentycznie załamałam się. Dziwne że mój facet mnie chciał i dalej chce się do mnie "przytulać". To uchatki mają lepsza figurę ode mnie. Wiem jedno nie ochrzczę dziecka pułki nie wrócę do ludzkiego wyglądu, żeby na zdjęciach był szczęśliwa mama a nie uchatka :zawstydzona/y: (oczywiście żartuję)

Idę to zagryźć pastą z wędzonej rybki.
a ta pasta z rybki to żeby pozostać w temacie rybno-uchatkowym;-):-D
po porodzie to szybko zbędne kilogramy znikną

Hej hej

Ja już po wizycie 3d. Wszystko w jak najlepszym porządeczku, tak więc bardzo się cieszę. Córcia waży 734g. Piszecie tu o tętnie, moja mała miała dziś 137.

Powiem Wam jednak szczerze, że poszłam na to usg 3d tylko po to by wykluczyć jakieś wady serca itp. Inaczej bym się nie zdecydowała. Samo usg trwało 25 minut, a obraz 3d był włączony tylko na chwilę, i zapłaciłam 250zł. Jednak najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa i to się liczy:-).

W piątek mam wizytę u swojego gina, który mnie pewnie ręcznie, to zapytam się go o długość mojej szyjki.

Witam nowe czerwcóweczki:-)

To Jasiów ,Będzie dwóch:-) Cudowne imię.

Ja od 6 grudnia powinnam miec wypłacane już przez ZUS a do tej pory kasy nie dostałam, Masakra.:wściekła/y::no:

Ja już po wizytce, Wszystko ok, prócz moczu ale dostałam leki. Pani doktor powiedziała w trakcie badania ,że "ciąża piękna "- tzn ,że dobrze się rozwija i że "teraz będzie już z górki." Jestem zadowolona . Aha ,. No i nareszcie waga ruszyła. Tak więc po tym jak przed ciążą ważyłam 73kg potem zgubiłam te 3 tak dzisiaj ważę 74 i pół. Jupi.!!!
super wieści po wizytach, maleństwa pięknie przybierają na wadze:-)

ech kobiecie w ciąży to jednak nie dogodzi, jedna się cieszy z dodatkowych kilogramów inna wrecz przeciwnie;-) dobrze że teraz możemy tak bezkarnie sobie pomarudzić i narzekac:-)
a ja powiem już dobranoc wszystkim i zmykam się połozyć, coś nie najlepiej się czuję, chyba przesadziłam z zabawą z córa i troszkę mnie brzuchol pobolewa i taki jakiś napięty się zrobił, nie pozostaje mi nic jak łóżeczko
kolorowych snów

Widzę że sprawy mieszkaniowe posuwają się do przodu:tak:gratuluję. U nas niestety problem, bo potrzebuję wymierzyć działkę a nie wiem- może Wy się orientujecie czy geodeta wymierzy działkę zimą??????? Jak jest mróz? Czy może nanieśc na przyklad narazie na mapkę a jak puszcza mrozy to wkopać kamienie????? Jeśli ktoś się na tym zna to będe wdzięczan za informacje.
Tu jest jeden geodeta w okolicy :wściekła/y:powiedzial ze póki jest śnieg to nie rozmawiamy wogóle:szok::eek::-(a mnie czas goni...
Gosiu z tego co pamiętam to nie ma problemu nawet w mroży zrobią pomiary nie ma z tym problemu chyba że oni mają bo nie chce sie im latać w mrozach i śniegu nawet widziałam koło mnie ostatno wytyczali coś i mróz im nie przeszkadzał ani śnieg

reklama
Do góry