Lenuszka
Mamusia Gajusi
Mi też się podobały aż nie mogłam się powstrzymaćlenaDTRśliczniutkie buciczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi też się podobały aż nie mogłam się powstrzymaćlenaDTRśliczniutkie buciczki
Hej hej
Ja już po wizycie 3d. Wszystko w jak najlepszym porządeczku, tak więc bardzo się cieszę. Córcia waży 734g. Piszecie tu o tętnie, moja mała miała dziś 137.
Powiem Wam jednak szczerze, że poszłam na to usg 3d tylko po to by wykluczyć jakieś wady serca itp. Inaczej bym się nie zdecydowała. Samo usg trwało 25 minut, a obraz 3d był włączony tylko na chwilę, i zapłaciłam 250zł. Jednak najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa i to się liczy:-).
W piątek mam wizytę u swojego gina, który mnie pewnie ręcznie, to zapytam się go o długość mojej szyjki.
Witam nowe czerwcóweczki:-)
Hej hej
Ja już po wizycie 3d. Wszystko w jak najlepszym porządeczku, tak więc bardzo się cieszę. Córcia waży 734g. Piszecie tu o tętnie, moja mała miała dziś 137.
Powiem Wam jednak szczerze, że poszłam na to usg 3d tylko po to by wykluczyć jakieś wady serca itp. Inaczej bym się nie zdecydowała. Samo usg trwało 25 minut, a obraz 3d był włączony tylko na chwilę, i zapłaciłam 250zł. Jednak najważniejsze, że dzidzia jest zdrowa i to się liczy:-).
W piątek mam wizytę u swojego gina, który mnie pewnie ręcznie, to zapytam się go o długość mojej szyjki.
Robiłam na strzeszyńskiej u dr wandelta. Mój gin mi go polecił.
hmmm troche szkoda ale na pewno przyjdzie Wam cos do glowy
ja tez mialam tylko dla dziewczynki a odkad wpadl mi do glowy Jasiek to juz nie chce innego
u nas bedzie Jan-Luca
ewelinka-sama uszyłam,krój z głowy i troszki z podglądu barbiowej lalki.Jutro jakieś siecidełka sie doszyje i tak jak mowisz bd sliczna księżniczka..
gosiagro dzięki:-)
Gorzej bd z koroną na głowę bo też juz mi zdążyła pokazać o co jej chodziCoś się wymyśli
Dziewczyny na zwolnieniach mam pytanieIle mniej więcej czekałyście na kasę z ZUS?Chodzi mi o tą część zwolnien za które juz ZuS wypłaca...
Sukieneczka wstepnie wygląda tak:
Jutro jeszcze do pasmanterii trza uderzyć bo mała jakieś dodatki w stylu błyskotek wymyśliła
Hej hej
Mi też ktoś polecał tego lekarza, ale słyszałam, że do niego się trzeba zapisywać z dużym wyprzedzeniem no i są i tak straszne kolejki... To prawda?