Witam nowe czerwcóweczki:-)
Sukieneczka wstepnie wygląda tak:
Jutro jeszcze do pasmanterii trza uderzyć bo mała jakieś dodatki w stylu błyskotek wymyśliła
ewelinka-sama uszyłam,krój z głowy i troszki z podglądu barbiowej lalki.Jutro jakieś siecidełka sie doszyje i tak jak mowisz bd sliczna księżniczka..
gosiagro dzięki:-)
Gorzej bd z koroną na głowę bo też juz mi zdążyła pokazać o co jej chodziCoś się wymyśli
Dziewczyny na zwolnieniach mam pytanieIle mniej więcej czekałyście na kasę z ZUS?Chodzi mi o tą część zwolnien za które juz ZuS wypłaca...
och mamusia piękna kreacja na miarę księżniczki, a córcia prześlicznie w niej wygląda a jak do tego dojdą jeszcze błyskotki to juz wogóle królowa balu
oj to pracowity dzień, powodzenia w każdym razie w załatwieniu wszystkiegoWitam dziewczynki, przyznam się ze mam tak mało czasu ostatnio że nie jestem w stanie was nadrabiać jutro ważny dla nas dzień, podpisujemy umowę przedwstępną u notariusza w sprawie zakupu mieszkania a w piątek składamy wniosek o kredyt
Jutro też mam wizytę u gina na godz. 19. Piszecie o tętnie dziecka, mój synal miał ostatnio 158 to chyba za dużo, i ruchy nadal takie skromniutkie ale może to wina tego że łożysko mam przodujące, zobaczymy co jutro gin powie.
pozdrawiam was serdecznie witam nowe mamuśki i trzymam kciuki przede wszystkim za wyniki gnieshi