niestety już kilka Michałków jest w naszej rodzinie więc odpadaewalook witaj na forum
jak miala byc Michalina to moze Michal?
reklama
Klementinka
Fanka BB :)
hmmm troche szkoda ale na pewno przyjdzie Wam cos do glowyniestety już kilka Michałków jest w naszej rodzinie więc odpada
ja tez mialam tylko dla dziewczynki a odkad wpadl mi do glowy Jasiek to juz nie chce innego
u nas bedzie Jan-Luca
ewelinka307
olimpia-i ty tą kiecke sama szyjeszśliczna będzie księżniczka!
agala-ja chyba pierwszego porodu bałam się najbardziej wyobrażałam sobie niestworzone rzeczy a w rzeczywistości było wogóle inaczej niż to sobie wyobrażałam na drugi poród to już szłam z uśmiechem na buzi wiedziałam że trochę pocierpie ale już za momęcik dzidzia będzie ze mną i to mi dawało dużo siły a pierwszym razem byłam w takim szoku że chyba o niczym nie myślałam.
agala-ja chyba pierwszego porodu bałam się najbardziej wyobrażałam sobie niestworzone rzeczy a w rzeczywistości było wogóle inaczej niż to sobie wyobrażałam na drugi poród to już szłam z uśmiechem na buzi wiedziałam że trochę pocierpie ale już za momęcik dzidzia będzie ze mną i to mi dawało dużo siły a pierwszym razem byłam w takim szoku że chyba o niczym nie myślałam.
Witam nowe czerwcóweczki:-)
Sukieneczka wstepnie wygląda tak:
Jutro jeszcze do pasmanterii trza uderzyć bo mała jakieś dodatki w stylu błyskotek wymyśliła
śliczna ta sukienka, masz talent
Mała mi dzisiaj nie dawała w nocy spać, tak już się strasznie zaczyna rozpychać. Ale jestem przeszczęśliwa jak mnie kopie:-):-):-)
niech kopie jak najwięcej
ewelinka-sama uszyłam,krój z głowy i troszki z podglądu barbiowej lalki.Jutro jakieś siecidełka sie doszyje i tak jak mowisz bd sliczna księżniczka..
gosiagro dzięki:-)
Gorzej bd z koroną na głowę bo też juz mi zdążyła pokazać o co jej chodziCoś się wymyśli
Dziewczyny na zwolnieniach mam pytanieIle mniej więcej czekałyście na kasę z ZUS?Chodzi mi o tą część zwolnien za które juz ZuS wypłaca...
gosiagro dzięki:-)
Gorzej bd z koroną na głowę bo też juz mi zdążyła pokazać o co jej chodziCoś się wymyśli
Dziewczyny na zwolnieniach mam pytanieIle mniej więcej czekałyście na kasę z ZUS?Chodzi mi o tą część zwolnien za które juz ZuS wypłaca...
dziumdzia84
witam czerwcowe mamusie
moja córeczka dziś znów się wypieła i połozna znów nie sprawdziła serduszka, jedyne czego sie dowiedziałam to to- ze głowka małej jest bardzo nisko, troszkę się przestraszyłam - musze jeszcze o tym poczytać
co do mojego pęcherza przeszło po jedny dniu - polecam wszystko co z żurawiny - jadłam dżem i piłam dużo soków + woda z cytryna i dodatkowo owiunęłam sie ciepłym szalikiem -0 przeszło po 1 dniu
16.02 lece do polski )) i mam pytanie (pewnie dla Was banalne) poniewaz chce się wybrac do lekarza tylko czy najpier powinnam zrobic badani - krew + mocz czy najpierw isc do lekarza???
moja córeczka dziś znów się wypieła i połozna znów nie sprawdziła serduszka, jedyne czego sie dowiedziałam to to- ze głowka małej jest bardzo nisko, troszkę się przestraszyłam - musze jeszcze o tym poczytać
co do mojego pęcherza przeszło po jedny dniu - polecam wszystko co z żurawiny - jadłam dżem i piłam dużo soków + woda z cytryna i dodatkowo owiunęłam sie ciepłym szalikiem -0 przeszło po 1 dniu
16.02 lece do polski )) i mam pytanie (pewnie dla Was banalne) poniewaz chce się wybrac do lekarza tylko czy najpier powinnam zrobic badani - krew + mocz czy najpierw isc do lekarza???
dziumdzia84
cos mi nie poszło z moim suwaczkiem ((
Ja w pierwszej ciąży strasznie słodkie podjadałam:-) teraz jakoś nie, a podobno też jest chłopak. Chociaż jak tu sobie czytam to sie wcale nie zdziwie jak będzie inaczej;-).Niby w 20 tyg. wyszło że chłopak nawet siurka mam na zdjęciu, no ale...co by nie było grunt żeby zdrowe było.MagdaM-śliczne dzięki za przepisy.Jutro bd niezła wyzereczka
Mówią ze na chłopców słodkości nie wchodzą;-)U mnie pod każdą postacią
ale to tylko w tej ciąży tak mam .dziwne
Witam nowe mamusie:-)
reklama