Jeśli nie pomoże to, cóż będę się przyzwyczajać do skurczy :-)
hehe:-) ale nie życzę Ci żebyś musiała się do nich przyzwyczajać;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli nie pomoże to, cóż będę się przyzwyczajać do skurczy :-)
jesteś wspaniała:-)znalazłam ale tylko przy jednym zdjęciu z usgpisałyście że u chłopców niższe...hmmm mój ma 150czy to coś oznacza?
W normie. Normy tętna płodu od 110 d0 150 uderzeń na minutę :-)
Witamy Cię cieplutkoWitam wszystkie czerwcowe mamuśki !! Czytałam trochę wasze forum i postanowiłam się przyłączyć . Jestem w 22 tygodniu ciąży. Początki nie były zbyt fajne , byłam kilka razy w szpitalu ale mam nadzieje że teraz będzie już wszystko dobrze .
Witam wszystkie czerwcowe mamuśki !! Czytałam trochę wasze forum i postanowiłam się przyłączyć . Jestem w 22 tygodniu ciąży. Początki nie były zbyt fajne , byłam kilka razy w szpitalu ale mam nadzieje że teraz będzie już wszystko dobrze .
Urodziłam się i mieszkam w Lublinie. Od prawie 5 miesięcy jestem mężatką i 3 tyg. po ślubie dowiedziałam się, że jestem w ciąży. A moje wątpliwości dotyczą np. szkoły rodzenia. Czy warto do niej uczęszczać? Jeśli tak, którą najlepiej wybrać?
Witam wszystkie czerwcowe mamuśki !! Czytałam trochę wasze forum i postanowiłam się przyłączyć . Jestem w 22 tygodniu ciąży. Początki nie były zbyt fajne , byłam kilka razy w szpitalu ale mam nadzieje że teraz będzie już wszystko dobrze .
Witajcie, ja też mam termin na czerwiec. To moja pierwsza ciąża i mam wiele wątpliwości. Mam nadzieję,że mi pomożecie :-)