AniaCh83
Fanka BB :)
Lencja - gratuluje dobrych wiesci. W ktorym tygodni powiedzieli Ci,ze to bedzie chlopak??
neti - graruluje rowniez cudownej coruni
neti - graruluje rowniez cudownej coruni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cieszę się że wszystko dobrzei gratuluję prawdopodobnej dziewczynki;-);-);-)ale faktycznie maleństwo albo mój Tymek jakiś wielki bo miałam usg w 22tyg i 2dniu ciąży, z tym że z usg wychodziło że jest tydzień starszy ale ważył wtedy 530g czyli aż o 200 więcej od Twojego maleństwa
jeszcze raz gratuluję:-)
Dziewczyny jak tak czytam o wadze Waszych maluszków to zastanawiam się "co" to siedzi w moim brzuchu 700g ale może potem się wyrówna
Dziewczyny jak tak czytam o wadze Waszych maluszków to zastanawiam się "co" to siedzi w moim brzuchu 700g ale może potem się wyrówna
Dzięki wielkie :-) Nie jest tak źle...nasze stadko to na chwilę obecną dwa wilczarze...i zapewniam Cię , że nasze psy to leniuchy przy owczarkach, wszelakich terierach, wyżłach i innych aktywnych ras.;-)Te psy w domu są bardzo spolegliwe...wystarczy jeden godzinny intensywniejszy spacer i mamy je "z głowy" na pół dnia;-)...sam ogród nie wystarczy dla ich dobrego samopoczucia...one w ogrodzie same się nudzą...co innego gdy pan zechce pobawić się piłeczką, czy sprowokować do zabawy... Ogólnie podsumowując to cudowne psy! A sportowe przeznaczenie...no cóż...na palcach jednej? ręki można policzyć psy z licencją coursingową w Polsce...Jesli właścicielowi się chce pojeździć na zawody to super, ale nie jest to koniecznością. Ich populacja faktycznie nie jest duża w Polsce, aczkolwiek chyba ze względu na ich gabaryty i związane z tym "niedogodności" typu większy samochód, więcej przestrzeni życiowej tak ogólnie ;-).Ania. to dopiero pokaźne stadko posiadacie, ale rasa chyba mało popularna w Polsce z racji wielkości i przeznaczenia sportowego, chyba bardziej dla miłośników rasy niż zwyczajnego człowieczka, jestem pod wrażeniem