Gosia***
Fanka BB :)
dzis urodzinki mojego mężusia i dostał cudowny prezent w postaci filmu z usg 4D z naszą córcią w roli głównej:-)jestem z niej dumna bo była grzeczna i dała sie pomierzyc i obejrzeć ze wszystkich stron. jestem juz spokojna, mała ma 20 cm i waży 490 g wszystko rozwija sie prawidłowo,jest o tydzien wieksza niz wiek ciązowy. pokazała nam buźkę a dr zrobił zdjęcie jak sie drapie po główce.ehh byłam przejęta. ciąża to cudowne przezycie dla kobiety i czas oczekiwania na dziecko,już czuję ogromną więź emocjonalną z moim maleństwem.
ps tyle sie naczytalam o szyjkach ze poprosilam dr o sprawdzenie i na szczescie twarda,długa i zamkniete ujscie uff, bo mialam juz lęki.
pozdrawiam
Cieszę się że u ciebie wszystko dobrze:-)no i gratuluję takiej grzeczniutkiej córcia film to napewno wyjątkowy prezent
Hej Kochane Moje,
Późno trochę ale jestem. Cieszę się bardzo że u Gnieshy już po zabiegu i trzymam kciuki za pozytywny wynik
Neti, Kochana, superaśnie że dzidziula zdrowiuteńka! A widzisz mówiłam, że kciuki nie będą potrzebne No i gratuluję "dziurki":-)
Dziękuję Ci też za pamięć i troske o mnie, to naprawdę mnie bardzo ujęło.
Niestety brak mi słów i sił po tej wizycie...:-(
Taką miałam nadzieję, że nareszcie trafię w lepsze ręcę, a tu lepiej nie mówić...Oczywiście mimo moich (Twoich) sugestii z innymi lekami, powiedział żeby jednak ten antybiotyk w zwiększonej dawce wybrać, bo niby innych nie ma sensu, a dopiero jesli to nie zadziała to wtedy Furagin (jakby nie mógł od razu...) Niby zrobił mi nawet jakies USG, ale tak od niechcenia i wyliczył wagę na 300gram , gdzie bobek miał około tylu trzy tygodnie temu (wg. wczorajszego USG - 466gr) Ale zrobił jedynie dwa (tak, tak to nie pomyłka - dwa) pomiary więc może to dlatego. Jak wspomniałam o badaniu ginekologicznym szyjki to mi powiedział że skoro nic się nie dzieje to nie ma potrzeby i nawet mnie palcem nie ruszył... i to by było na tyle. Pieniążka oczywiście skasował. Naprawde przy nim to nawet mój konował wydaje się być super wnikliwym i rzetelnym lekarzem Zaczynam się zastanawiać czy wybór szpitala (do porodu) w którym on jest ordynatorem to aby najlepszy pomysł Kompletnie już zgłupiałam, czuję się bezsilna i powoli zaczynam coraz dotkliwiej zauważać minusy mieszkania na tzw. zadupiu... :---(
Kochana współczuję Ci takiej wizyty...nie wiem po co tacy ludzie zostaja lekarzamiale trudno, skoro 2 lekarzy twierdzi że jednak brac antybiotyk, to chyba lepiej braćmam nadzieję że Twoje problemy szybciutko się skończą- trzymam za to kciukiJeśli o poród chodzi, to mnie się wydaje że i tak wszystko lub prawie wszystko zależy od położnej która będzie maleństwo odbierać
U nas znów sypie śniegpowoli mam dosyćdobrze że w poniedziałek małżonka na większe zakupki wyciągnęłam, bo już mi sie wszystko kończyłoTeraz w razie jak nas zasypie to z głodu nie umrzemy
Miłego dzionka
P.S. Znów się poryczalam jak zobaczyłam swój suwaczek...